ΠΕΡΙΝΕΙΚΗ ΚΗΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;

Milios09

New Member
29 Νοεμβρίου 2018
1
0
42
Καλησπέρα σε όλους!
Το σκυλάκι μου είναι 8 χρόνων , κρυψορχης και δυστυχώς παρουσίασε προστάτη και τωρα περινεικη κήλη. Πρέπει οπωσδήποτε να χειρουργηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον πολύ καλό χειρουργό . Σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας μας βοηθήσει. Γενικά έχει πολλές ευαισθησίες σαν σκυλί και ψάχνω έναν γιατρό με εμπειρία. Περιοχή δεν με ενδιαφέρει πάω παντού αρκεί να αξίζει .

Σας ευχαριστώ πολύ .

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Καλησπέρα σε όλους!
Το σκυλάκι μου είναι 8 χρόνων , κρυψορχης και δυστυχώς παρουσίασε προστάτη και τωρα περινεικη κήλη. Πρέπει οπωσδήποτε να χειρουργηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον πολύ καλό χειρουργό . Σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας μας βοηθήσει. Γενικά έχει πολλές ευαισθησίες σαν σκυλί και ψάχνω έναν γιατρό με εμπειρία. Περιοχή δεν με ενδιαφέρει πάω παντού αρκεί να αξίζει .

Σας ευχαριστώ πολύ .
καλησπέρα σας. εγω χειρουργησα τον δικό μου για κήλη 14 ετών κ είχαν παει ολα καλά. μην ανησυχείς. τον είχα πάει στους αδερφούς ΣΙΔΕΡΑ στους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα τον χειρούργησε ο ΗΛΙΑΣ στον οποίο εχω απόλυτη εμπιστοσύνη. βέβαια πριν το χειρουργείο του είχα κάνει όλες τις εξετασεις κ είχαμε καλέσει και ειδική καρδιολόγο που κουβάλησε ολόκληρο μηχάνημα για να τον παρακολουθεί στενότερα στο θέμα της νάρκωσης γιατί το αγόρι μου είχε ένα μικρό φύσημα στην καρδούλα του.