ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ -- ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Με αφορμή το πρόσφατο post (http://www.dogforum.gr/community/threads/sissy-πριγκίπισσα-με-το-ζόρι.28688/page-2) της Lara_kouklara για την πανέμορφη πριγκίπισσα με το ζόρι, Sissy, σκέφτηκα ότι θα ήταν πάρα πολύ όμορφο -- και χρήσιμο! -- ν' ανοίξουμε ένα thread με φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά υιοθετημένων ζώων. Αν και πολλοί από εμάς μπορέσαμε και 'είδαμε' από την πρώτη στιγμή την ομορφιά και τις προοπτικές των σκύλων που μας υιοθέτησαν, υπάρχει ακόμα ΠΑΡΑ πολύς κόσμος που μένει στις πρώτες εντυπώσεις, στην αρχική, συχνά ταλαιπωρημένη/αφρόντιστη/βρώμικη εμφάνιση και την 'μαζεμένη' ή φαινομενικά επιθετική συμπεριφορά κάποιων σκύλων, και απορρίπτει πραγματικά διαμάντια με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να μπορεί να φανταστεί πόσο πολύ θ' αλλάξουν αυτές οι ψυχές με φροντίδα και αγάπη, πόσο πολύ αξίζουν αυτή την ευκαιρία.

Έχω διαβάσει ουκ ολίγες τέτοιες ιστορίες στο forum, όλες τους απίστευτα συγκινητικές! Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να τις μαζέψουμε εδώ και να φτιάξουμε, έτσι, μια ενδεικτική παρουσίαση για το τι θαύματα πραγματικά γίνονται :love:

Ξεκινώ λοιπόν εγώ με την αγαπημένη μου Αναστασία και ελπίζω να ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Θα βαλω τρεις απο τις αγαπημενες μου υιοθεσιες και τρια πολυ αγαπημενα μου
αδεσποτα. . .

Θα αρχισω απο τη Τζενη! Βρεθηκε αδεσποτη στους Θρακομακεδονες,
με ερλιχια 1/1600, παρα πολυ αδυναμη, αδυνατη και φοβισμενη.
Εκανε θεραπεια, πηρε τα πανω της και μετα απο 16 μηνες βρηκε το
παντοτινο της σπιτι!

Δυο Σεττερ, δυο παρατημενες ψυχες που πλεον ηταν αχρηστες στον ιδιοκτητη τους.
Η Αγαπη βρεθηκε στους Θρακομακεδονες. Πολυ αδυνατη και αυτη με λεισμανια
1/800. Εκανε θεραπεια και πλεον απολαμβανει την καινουργια της ζωη!

Η Ευα βρεθηκε στην Πευκη, ανυμπορη να σηκωθει, με βλεμμα που τα μαρτυρουσε
ολα. Εφαγε, ξαναθυμηθηκε τι σημαινει να σε αγαπουν και να σε φροντιζουν και
μετα απο αν θυμαμαι καλα 6 μηνες βρηκε και αυτη το παντοτινο της σπιτι!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Στην περίπτωση της Τζένη, μιλάμε για πραγματική μετάλλαξη!! Μου κάνει τρομερή εντύπωση..Να ναι καλά και γερά όλα τους! :)

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
εεε...μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο θέμα του skar για να τα εχουμε όλα μαζεμένα μαζί

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Ας Βαλω και εγώ την Λόλα μου, την Λόλα δεν την βρηκα εγώ,την βρήκε ένα καλός ανθρωπος το 2011 σε μια χωματερη, παλεψε και η Λόλα για την ζωή της και βγήκε νικήτρια.
Σε εμας ήρθε πριν ενα χρόνο, αφου μια κοινοποιηση της του 2012 έκανε την καρδια μας να χτυπησει .

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
To "μετά" της Εύας με συγκίνησε πρωί πρωί, πόσο ωραία εικόνα!

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
Σκυλιά και γάτες που κακοποιήθηκαν, πιυ εγκαταλείφθηκαν χωρίς οίκτο, που τραυματίστηκαν, που πείνασαν, που γνώρισαν εν πάση περιπτώσει την άπονη πλευρά του ανθρώπινου κόσμου στάθηκαν εν τέλει τυχερά και υιοθετήθηκαν από κάποια οικογένεια. Και στην πορεία έλαβαν όχι μόνο φροντίδα και περιποίηση αλλά αγάπη και τρυφερότητα από τα αφεντικά τους. Έτσι άλλαξαν δραματικά εμφάνιση και από ζώα γεμάτα κακουχία και αδυνατισμένα έγιναν φυσιολογικά και υγιή, ενώ η ψυχολογία τους τονώθηκε και απέκτησαν νέο λόγο ζωής. Οι εικόνες που ακολουθούν καταδεικνύουν το πριν και το μετά της υιοθεσίας και αποτελούν επίσης σπουδαίους λόγους γιατί θα έπρεπε όλοι να υιοθετήσουμε ένα ζώο.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
οριστε και η δικη μας μικρη μεταμορφωση! Προσεχτε την διαφορα στο θαμπο και ξερο τριχωμα, καθως και το μπαλωμα στο πισω δεξια μπουτι και φυσικα το τριχωμα στην ουρα...το πριν και το μετα ειναι πραγματικα απιστευτο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ο Pluto είναι από τις πιο απίστευτες μεταμορφώσεις της Ολγας. Η αρχική του εικόνα, δεν έχει απαθανατιστεί στο φόρουμ. Ηταν απλά τραγική. Το ότι έγινε τελικά, σκύλος με τα όλα του, και βρήκε και σπίτι να τον αγαπάει και να τον φροντίζει, ήταν πραγματικά απίθανο!!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Σκυλιά και γάτες που κακοποιήθηκαν, πιυ εγκαταλείφθηκαν χωρίς οίκτο, που τραυματίστηκαν, που πείνασαν, που γνώρισαν εν πάση περιπτώσει την άπονη πλευρά του ανθρώπινου κόσμου στάθηκαν εν τέλει τυχερά και υιοθετήθηκαν από κάποια οικογένεια. Και στην πορεία έλαβαν όχι μόνο φροντίδα και περιποίηση αλλά αγάπη και τρυφερότητα από τα αφεντικά τους. Έτσι άλλαξαν δραματικά εμφάνιση και από ζώα γεμάτα κακουχία και αδυνατισμένα έγιναν φυσιολογικά και υγιή, ενώ η ψυχολογία τους τονώθηκε και απέκτησαν νέο λόγο ζωής. Οι εικόνες που ακολουθούν καταδεικνύουν το πριν και το μετά της υιοθεσίας και αποτελούν επίσης σπουδαίους λόγους γιατί θα έπρεπε όλοι να υιοθετήσουμε ένα ζώο.

Ολα τους ειναι δυσκολο να πιστεψεις πως ηταν και πως εγιναν...αλλα αυτο που με σοκαρε περισσοτερο ηταν η ενατη φωτο με το γερμανικο ποιμενικο(?) η γερμανικο ποιμενικιζον τελος παντων...
Πραγματικα σοκαριστικο....Τι σκυλαρος εγινε παναγια μου (και δεν το λεω λογω της αδυναμιας μου στην συγκεκριμενη φυλη...)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Ολα τους ειναι δυσκολο να πιστεψεις πως ηταν και πως εγιναν...αλλα αυτο που με σοκαρε περισσοτερο ηταν η ενατη φωτο με το γερμανικο ποιμενικο(?) η γερμανικο ποιμενικιζον τελος παντων...
Πραγματικα σοκαριστικο....Τι σκυλαρος εγινε παναγια μου (και δεν το λεω λογω της αδυναμιας μου στην συγκεκριμενη φυλη...)
Σε μαλι φερνει αυτό και πραγματικά η μεταμορφωση του είναι εντυπωσιακη !