Τη γνώμη σας και πάλι
Το τσιουάουά μου είναι οκτώ μηνών. ΄Εχει κάνει τα δεύτερα εμβόλια και γενικώς ότι χρειάζεται κατά τη γνωμη του κτηνιάτρου. Δεν έχουμε κάνει εξέταση αίματος, ο γιατρός μας είπε πως δεν χρειάζεται (εκτός αν επιμείνω), το σκυλάκι δείχνει υγιέστατο, είναι ζωηρό, φιλικότατο, λαίμαργο, παιχνιδιάρικο...μια χαρά εν ολίγοις.
΄Ομως...
επειδή το πήρα από petshop,
επειδή είναι από Ουγγαρία και puppy mill
επειδή έχω διαβάσει (πια) τα άπειρα και φοβάμαι
επειδή είναι μέσα στο σπίτι συνεχώς
επειδή ήδη έχουμε δεθεί πολύ μαζί του
......................
υπάρχει κάτι άλλο, προληπτικά που θα μπορούσα να κάνω για να βεβαιωθώ πως το σκυλάκι είναι απόλυτα υγιές?
υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει κάτι από δω και μπρος , να το έχει και να μην φαίνεται? κάποια λοίμωξη, κάτι?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατερίνα
Το τσιουάουά μου είναι οκτώ μηνών. ΄Εχει κάνει τα δεύτερα εμβόλια και γενικώς ότι χρειάζεται κατά τη γνωμη του κτηνιάτρου. Δεν έχουμε κάνει εξέταση αίματος, ο γιατρός μας είπε πως δεν χρειάζεται (εκτός αν επιμείνω), το σκυλάκι δείχνει υγιέστατο, είναι ζωηρό, φιλικότατο, λαίμαργο, παιχνιδιάρικο...μια χαρά εν ολίγοις.
΄Ομως...
επειδή το πήρα από petshop,
επειδή είναι από Ουγγαρία και puppy mill
επειδή έχω διαβάσει (πια) τα άπειρα και φοβάμαι
επειδή είναι μέσα στο σπίτι συνεχώς
επειδή ήδη έχουμε δεθεί πολύ μαζί του
......................
υπάρχει κάτι άλλο, προληπτικά που θα μπορούσα να κάνω για να βεβαιωθώ πως το σκυλάκι είναι απόλυτα υγιές?
υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει κάτι από δω και μπρος , να το έχει και να μην φαίνεται? κάποια λοίμωξη, κάτι?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατερίνα