ΠΡΟΣΟΧΗ! Το σκυλακι μου επαθε υπερδιεγερση μετα την αφαρμογη της VECTRA 3D

annatonni

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
50
22
55
Αμπούλες BEAPHAR BIOCTON επόμενη επιλογή μου (την εχει χρησιμοποιήσει κανεις?
ΑDVANTIX -ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΝΥΠΑ!!!!!!!!-(1 ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ για τσιμπούρια )-δειτε στο φυλλάδιο είναι γραμμένα εκει,μου το εδειξε ο κτ-ς και για αυτό βαλαμε την Βεκτρα ΑΛΛΑ.......Εκανε μετα το σκυλακι μου σαν λυσσασμενο ,έτρεχε,γαύγιζε και δεν μπορουσε να ηρεμήσει επι ωρες!!!!!ετσι εκανα και μια ερευνα για την ΒΕΚΤΡΑ από το εξωτερικο και Πολλες παρα πολλες αναφορές για τα ιδια συμπτώματα στα σκυλάκια μετα την χρήση της!
Και σκέφτομαι -δίνουμε τοσα λεφτα για να τα προστατεύσουμε αλλα στην τελικη αυτά μπορει και να τα βλαψουν!
Ένα άλλο μπορει να μου συστήσει καποιος ένα σπρευ σιτρονελλας που να μην κανει πολύ λυπαρο το τριχωμα του σκυλου?

D

Deleted member 14614

Guest
Προφανώς ο σκύλος σου έχει αλλεργία σε κάποιο συστατικό της. Έχω δει ίδια συμπτώματα σε σκυλί με χρήση αμπούλας άλλης εταιρείας.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Αυτό που λέει ο @rick ...
Δυστυχώς, τίποτε άλλο δε μπορεί να σου προσφέρει την ίδια προστασία με την αμπούλα, και - εννοείται - ότι ανάλογα με τη δραστική ουσία που περιέχουν, μπορεί να παρουσιάσει ο σκυλάκος ευαισθησία/αλλεργία.

Αν δεν έχει θέμα με την advantix, συνέχισε με αυτή, αλλιώς δες frontline, effipro, κτλ.
Για έξτρα προστασία, αλλά όχι ως αντικατάστατο, σου προτείνω 2-3 σταγόνες eukacid 2-3 φορές την εβδομάδα...

• Like
Reactions: annatonni

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.872
8.086
βάλατε σίγουρα την σωστή αμπούλα για τα κιλά του;
Τυχαίνει συχνά να είναι αλλεργικά σε κάποια συστατικά τους δυστυχώς, και λέω δυστυχώς γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

annatonni

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
50
22
55
Σας ευχαριστω για της απαντησεις! την αμπουλα την εβαλε ο γιατρος,( ηταν μεχρι 4 κιλα )ο δικος μου είναι 2,5 κιλα και την εβαλε ΟΛΗ! Όταν τον ρωτησα μηπως δεν πρεπει ολη -μου ειπε ,,πρεπει,, και με το ΑΔΒΑΝΤΙΚΣ το εξης θεμα-εφωσων προστατευει μονο για 15 μερες για την σκνίπα πρεπει να το βαζω 2 φορες το μηνα??? η αλλιως τις επομενες 15 μερες πως θα την βγαλουμε?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
απλως περιμενεις να περασει ο μηνας για να ξαναβαλεις αμπουλα. ως τοτε προστατευεις τον σκυλο με αποπαρασιτικα κολαρα, σιτρονελες κτλ

• Like

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Γιατί να περιμένεις να περάσει ο μήνας;
Εγώ του βαζω advantix κάθε τρεις εβδομάδες (εκτός των τριών χειμερινών μηνών που του βάζω καθε τέσσερις), γνωριζω όμως κάποιους που, ειδικά τους επικίνδυνους μήνες, βάζουν καθε 2 εβδομάδες.

Πολύ σημαντικό είναι το σκυλί να έχει δημιουργήσει φυσικό λίπος στην τρίχα και το δέρμα του.
Μην το λούσουμε με σαμπουάν και μετά μια-δυο μέρες του βάλουμε αμπούλα...

Last edited:
  • Like

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Έχει παρατηρηθεί ξανά παρόμοιο περιστατικό με την συγκεκριμένη αμπουλα. Νευρολογικής φύσης και αυτό.

• Like