Πάρκο Τρίτση

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ποιοι απο εσας πηγαινετε στο παρκο Τριτση? μηπως γνωριστουμε βρε παιδι μου!
τωρα που θα ερθει και η μολοσσινα μου, θα χρειαστουμε κοσμο για κοινωνικοποιηση!;)

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Εμεις μενουμε 100 μετρα απο το παρκο και τον παω μερικες φορες να σου πω αλλα τωρα γινετε χαμος απο κοσμο...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμεις σχεδον διπλα μενουμε- αλλα δεν παμε τωρα τετοια εποχη- επειδη δεν αντεχουν απο την ζεστη!
Εμεις θα ξαναξεκινισουμε βολτες σε παρκα και δαση απο τελη σεπτεμβριο- αρχες οκτοβριο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπρε μην παραπονιέστε για τη ζέστη, τι κακό είναι αυτό, κακομαθημένα όντα!:p:D Για κοπιάστε από Καλαμποκιστάν μεριά για κοινωνικοποίηση να νοιώσετε τι θα πει να έχετε 40 βαθμούς υπό σκιάν ΣΥΝ 100% υγρασία και να δείτε τι εστί βερύκοκο!!:(

Το Μουφ τη βγάζει ξαπλωμένο πάνω στη γρίλλια του αρκουδίσιου που σημειωτέον το έχω ανοιχτό στο σπίτι όλη μέρα:

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=362
ειναι πολυ καλο, προσφερεται για σκυλοβολτες αλλα μονο με οδηγο ειδικα τις κυριακες που εχει παιδακια ποδηλατα κλπ, βεβαια υπαρχουν σημεια που μπορεις να βολταρεις χωρις λουρι, αλλα καλυτερα τις καθημερινες.
αα και τωρα το καλοκαιρι μετα τις 19:οο γιατι εχει ηλιο.

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
μετα τις 19:00 φευγει ο ηλιος αλλαααα ερχονται τα ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ .......το δοκιμασα και ξερω.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
και τσιμπανε και τρεχεις το σκυλι στον κτηνιατρο γιατι πριστικε pfffff ουτε να το θυμαμαι δεν θελω

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ρε παιδια δηλαδη εσεις που τα πατε τα σκυλια σας και δεν εχει ουτε ηλιο, ουτε ζέστη, ουτε κουνουπια, ουτε κοσμο το καλοκαιρι?:confused:
Μακαρι να κερδιζα το λοττο και πραγματικα θα εφτιαχνα ενα παρκο αποκλειστικα για σκυλους και τους ιδιοκτητες τους, γεματο δεντρα, με ειδικα air condition εξωτερικου χώρου και αντικουνουπικη σιτα παντιοθεν. θα εβαζα και μια πιστα agility για να γουσταρουμε και μια πισινουλα διπλα για τα Newfie της Σοφιας και θα προσλαμβανα και εναν σκατομαζοχτη για να πινουμε αραχτοι τα χυμουδακια μας χωρις ενοχλησεις.:cool:
Και μετα ξυπνησα!!! και πηγα στο παρκο Τριτση!:D:D:D

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
το παρκο τριτση ειναι παρα πολυ ωραιο για βολτες.............!!!!!!!!!!!!!!! εμεις εχουμε παει λιγες φορες αλλα το εχουμε πλεον καθιερωσει !!!!!!!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Sara, τωρα παρατηρησα την 4χρωμία του Μουφ. Ειναι πολυ ωραιο να εχεις σκυλο με πανω απο 3 χρωματα...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
σε ευχαριστώ ! είναι πολύ μακρια μου όμως ... εγω πηγαίνω το βράδυ βόλτες σε πάρκο παντου εχει κουνούπια το καλοκαίρι

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμείς είμαστε σχεδόν κάθε απόγευμα εκεί. Κατα τις 6-7 είμαστε εκεί. Άλλες φορές βρίσκουμε και άλλα σκυλάκια να παίξουμε άλλες φορές απλά περπατάμε μόνοι μας.

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
ρε παιδια δηλαδη εσεις που τα πατε τα σκυλια σας και δεν εχει ουτε ηλιο, ουτε ζέστη, ουτε κουνουπια, ουτε κοσμο το καλοκαιρι?:confused:
Μακαρι να κερδιζα το λοττο και πραγματικα θα εφτιαχνα ενα παρκο αποκλειστικα για σκυλους και τους ιδιοκτητες τους, γεματο δεντρα, με ειδικα air condition εξωτερικου χώρου και αντικουνουπικη σιτα παντιοθεν. θα εβαζα και μια πιστα agility για να γουσταρουμε και μια πισινουλα διπλα για τα Newfie της Σοφιας και θα προσλαμβανα και εναν σκατομαζοχτη για να πινουμε αραχτοι τα χυμουδακια μας χωρις ενοχλησεις.:cool:
Και μετα ξυπνησα!!! και πηγα στο παρκο Τριτση!:D:D:D
καλα μη βαρας ο σκυλακος δεν ειναι το προβλημα του βαζω σπρει για κουνουπια και ολα καλα εγω ομως υποφερω πολυ κουνουπι αλλα αν πας στειλε να ερθουμε..