Πάρκο σκύλων Πετρούπολης


Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Αφού λέγαμε να πάμε τόσο καιρό και όλο κάτι τύχαινε και ακυρώναμε τελευταία στιγμή χθες τα καταφέραμε.
Φτάσαμε 6,30-7,00 δεν θυμάμαι ακριβώς. Με το που ανοίξαμε την πόρτα να μπούμε βλέπω καμιά 5αρια σκυλιά yolo o_O στην Άιρα(λυτά! αν είναι δυνατόν!!!! έχουν λυτά σκυλιά σε πάρκο απαπαπαπ)της κάνω άντε καλά να τα βγάλεις πέρα. Η Άιρα σαν πρώτη κίνηση είπε να το παίξει αδιάφορη και γύρισε πλάτη στο στρατό που έρχονταν και έκανε ότι μύριζε κάτι χορτάρια, μόλις ένιωσε όμως τις ανάσες στο πισινό της λέει κάτσε να τα βάλω σε τάξη τα γατάκια και με πέταγμα crest δοντάκι και φωνή βαριά αλλά Καρρά κέρδισε τον χώρο που ήθελε. 1-2 λεπτά μετά αφού πλέον έχουμε μπει στο κέντρο του πάρκου και βλέπω την Άιρα ότι το έχει, είναι ήρεμη και γενικά ελέγχει τη κατάσταση την αμολάω και εγώ(ξέρω! μέσα σε αυτούς τους αλήτες με τα αμολυτά σκυλιά και γω).
Σύνολο ήταν μέσα καμιά 10αρια όλων των ειδών. Δεν είδα προβλήματα μεταξύ τους(κοίτα να δεις; και όλο ακούω για προβλήματα!) άλλα ήταν παρέα άλλα τρέχανε μόνα τους και άλλα παίζανε με τα αφεντικά τους. Δεν είχαμε πρόβλημα με κανένα εκτός από ένα θηλυκό boxer που η συμπεριφορά αυτού ήταν άριστη και παιχνιδιάρικη η Άιρα για κάποιο λόγο το κόντραρε.
Το πάρκο ωραίο με χώρο ικανοποιητικό για 10-15 σκυλιά ώστε να έχουν και κάποια άνεση κίνησης. Μέσα έχει και κάποια παιχνίδια aggility (6 σε αριθμό) και ένα λάστιχο κρεμασμένο για tag, έχει κάδους για τα μαζεύουμε τα χάλια μας αν και είδα πάλι κάποιους να έχουν ξεχάσει να μαζέψουν τις ζημιές τους. Έχει μια βρυσούλα για νεράκι κοντά στην είσοδο και 2 μεγάλα πέτρινα παγκάκια το οποίο ένα τιμήσαμε και εμείς ώστε να απολαύσουμε τον freddo espresso μας. Κάτσαμε καμιά ώρα και μετά ανηφορίσαμε προς το άλσος Αγ. Δημητρίου ώστε να κάνουμε και μια βόλτα μέσα σε έντονο πράσινο.

Μας άρεσε, περάσαμε τέλεια και θα ξαναπάμε σίγουρα (y)
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Και εμεις ολο λεμε να παμε και ολο το αναβαλουμε. Πες μου λιγο αν σου ειναι ευκολο καποιο δρομο που περιβαλει το παρκο για να το βαλω καποιο απο τα επομενα σαβ/κα να ερθω.
 


Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Ανεβαίνεις την Πετρουπόλεως μόλις φτάσεις στην μεγάλη πλατεία που είναι οι καφετέριες στο δεύτερο που πάει δεξιά βγαίνεις και βλέπεις δύο στενά πιο πέρα το πάρκο φάτσα.
 


noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Πολύ οργανωμένο πάρκο φαίνεται. Και εφόσον ήταν πάρκο που προορίζεται για σκύλους καλά κάνατε και τα είχατε λυτά ειδικά αν ήταν περιφραγμενο και ήσασταν και νομιμοτατοι. Προσωπικά δεν τα επισκέπτομαι γιατί ξέρω ότι η μικρή θα πάθει κοκομπλοκο με τόσους σκύλους και ίσως αυτό να δημιουργήσει θέματα. Είπαμε τα θέματα τα δημιουργούν ιδιοκτήτες που πάνε εκεί σκύλους που ίσως να μην γουστάρουν. Το πρόβλημα με τους λυτους σκύλους το έχω όταν αυτοί πάνε σε πλατείες και λοιπούς χώρους που δεν είναι ειδικά για σκύλους όπου και ο λυτος σκύλος απαγορεύεται. (y)
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
Ωραιο ακούγεται αλλα μας πέφτειλίγο μακριά. Δυστυχως στα ΝΑ δε νομίζω να υπάρχει κατι παρεμφερές.
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ωραιο ακούγεται αλλα μας πέφτειλίγο μακριά. Δυστυχως στα ΝΑ δε νομίζω να υπάρχει κατι παρεμφερές.
Αν με το ΝΑ εννοεις Κορωπί, Παιανία, Ραφήνα, Σπάτα, Μαρκοπουλο, Αρτεμιδα, Βραυρωνα κτλπ νομιζω οτι δεν εχει καποιο χωρο τυπου σκυλοπαρκο προς τα εκει.
Αν παλι εννοεις τα νοτια προαστια, τοτε θα εκπλαγεις γιατι υπαρχουν καμποσοι σκυλοχωροι σε ηλιουπολη,αργυρουπολη,αλιμο, και ετοιμαζονταικαι καποιοι χωροι σε δαφνη και βυρωνα
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
Εννοω προς Αγιο δημητριο, Δαφνη, Υμηττό, Βύρωνα. Σε αυτούς τους δήμους μπροώ να παω πεζή. Αντε και ηλιουπολη,αργυρουπολη,άλιμο με κανα ταξι. Τι ετοιμάζεται (ειδικά Δάφνη) δεν εχω παρει ειδηση
 


Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Screenshot_20170501-165638-1.jpg Εμεις επισκεφτηκαμε παντως του φλοισβου και ηταν ωραια!!! Ο δικος μου γνωστος βλακακος ηθελε να παιξει με ολα.. ηταν ενα κανε κορσο θηλυκο δυο σεττερακια και ενα μικρο με ολα τα πηγαμε σουπερ!! Το ενα σεττερ μονο οταν πλησιαζε το μπαλακι του εκανε ενα γρρ και τιποτα αλλο! Απλα εγω εκει μπερδευτηκα γιατι ηταν ενας χωρος κλειστος με κοτετσοσυρμα και χαλικι και αλλος ενας μεγαλος με γκαζον και κοντρο φραχτακι (που αν θελει το σκυλι πηδαει ανετα) και με αγχωσε λιγο αν κ ο δικος μου μαμακιας δεν απομακρυνεται καθολου.. ξεδωσε κιολας και επεσε μετα ξερος.
 
Last edited:


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εννοω προς Αγιο δημητριο, Δαφνη, Υμηττό, Βύρωνα.
Στον αγιο δημητριο, εχει παρκο σκυλων στον ασυρματο και θα γινει κι αλλο ενα διπλα στους δημοτικους λαχανοκηπους. (ειμαι δημοτης οποτε του ασυρματου το χω επισκεφτει, το αλλο θα το επισκεφτω συντομα)
Στην δαφνη θα ρωτησω να σου πω details γιατι δεν ξερω αν εχουν προχωρησει τα σχεδια η αν ειναι υπο εγκριση. Για Βυρωνα ξερω οτι υπαρχει το παρκο της Νηαρ-Ηστ που ειναι ιδιαιτερα μεγαλο, σαν αλσος.
Στον Αλιμο εχει παρκο σκυλων στο λοφο πανι, στην Ηλιουπολη στο παρκο χαλικακι, και στην Αργυρουπολη 4 στενα πιο κατω απο το πρακτικερ διπλα στην βαση της αεροποριας.

Για περισσοτερα δες κι εδω: http://skilovolta.blogspot.gr/
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Για τον δημο Υμηττου-Ζωγραφου εχετε ολοκληρη πανεπηστιμιουπολη με χωρους σουπερ dog friendly, καθως και ενα εγκαταλελειμενο γηπεδο ποδοσφαιρου μεσα στην πανεπιστημιουπολη (ημιτελες, ειναι με χαλικι αντι για χλοροταπητα) οπου πανε πολλοι εκει με τα σκυλια τους! check it out!
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
το αλσος Υμηττου μολις 20 λεπτά και το σκυλοπαρκο ηλιουπολης 27 με τα πόδια! Ευχαριστούμε, δεν είχα ιδέα. Μολις μεγαλώσει λιγάκι θα πάμε σίγουρα
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Εγω καθε κυριακη πρωι εκει ειμαι!! Ειναι καμμια 20αρια ατομα που πανε στανταρ(μεσα σε αυτους κ εγω )
Γενικα ειναι καλη φαση και χαιρεσε να τα βλεπεις να τρεχουν σαν παλαβα! Τσακωμο μια φορα πετυχα οταν ενα λαμπραντορ ορμηξε πανω σε ενα πιτμπουλ(θηριο) χωρις κανενα λογο και το καημενο το πιτμπουλ ηταν δεμενο, εφυγε με 2 τρυπουλες το καημενο το λμπραντορ :( .οσο αναφορα το κοσμο, πολυ καλοι ανθρωποι και προσεχουν, προχθες παραλιγο ξυλο να φαει ενας καθυστερημενος με ροτβαιλερ που μπηκε μεσα κ εβριζε μια κυρια 60+ επειδη ενα μπιγκλ πηγε κοντα στο δικο του κ της λεει την επομενη θα τον αφησω να στον φαει! Καταλαβαινεις οτι πηγε να φαει ξυλο απο ολους!
 






sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Κανεις! Ο καθενας ειναι υπευθυνος για το σκυλο του, για τις ακαθαρσιες, συμπεριφορα κτλπ
 




Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Δεν είδα προβλήματα μεταξύ τους(κοίτα να δεις; και όλο ακούω για προβλήματα!)
Αυτο είναι η εξαιρεση. Ο κανονας ειναι οτι σε 10 λυτα σκυλια θα υπαρχει εστω ενας ιδιοκτητης (κατ' επεκταση ενα σκυλι) που θα δημιουργησει προβλημα. Το οτι ετυχες στην συγκεκριμενη φαση δεν σημαινει οτι τα σκυλοπαρκα ειναι καθε φορα ιδανικα μερη για τους σκυλους μας. Ενα σκυλι και μια στιγμη αρκει για να γινει ζημια, ειτε σωματικη, ειτε ψυχολογικη που θα αλλαξει τη συμπεριφορα του σκυλου.
Φυσικα ειναι ευχαριστο που υπαρχει χωρος για να αφησει καποιος ελευθερο το σκυλι του (υπο προυποθεσεις)
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
O χώρος σε ποιόν ανήκει;
Μαρεκο ο χωρος ειναι του δημου. Υπαρχει ενα προγραμμα συγχρηματοδοτουμενο απο ευρωπαικα κονδυλια, το οποιο δινει πορους στους δημους που εχουν χωρους πρασινου να φτιαξουν παρκα σκυλων (παραλληλα τρεχει και προγραμμα για προτυπα παρκα / παιδικες χαρες, για γονεις και παιδια) ηδη στο προγραμμα της περιφερειας εχουν εκδηλωση ενδιαφερον αρκετοι δημοι, απλα η διαδικασια γινεται αργα και σταθερα ωστε να παιρνουν και οι δημοι feedback απο τυχον παραπονα κηδεμονων απο τετοιου ειδους παρκα.
 
  • Like
Reactions: mareco


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Αρα, είναι ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος, η λειτουργία του οποίου, διέπεται από τις διατάξεις, του γνωστού σε όλους μας, νόμου.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf