Πέθανε το σκυλί μου χθες

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
Πέθανε το σκυλί μου χθες βράδυ,για την ακρίβεια το βρήκα σήμερα το πρωί νεκρό. Το σκυλί ήταν μια χαρά και έχουμε τρελαθεί όλοι από τη στενοχώρια μας. Μέχρι να επικοινωνήσω με τον κτηνίατρο,επειδή δεν τον βρίσκω,δεν ξέρω αν θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορεί να έγινε.Το βρήκα με τη γλώσσα έξω,λίγο αφρό και καφετί υγρό από το στόμα.Φόλα δε νομίζω,γιατί έχω άλλα 3 σκυλιά.Φίδι μπορεί να ήταν; ή σφήκα; Επίσης,φοβάμαι μήπως τον έπνιξε ο άλλος σκύλος,αλλά αυτό μάλλον αγγίζει τη σφαίρα της φαντασίας γιατί πρώτον θα ακούγαμε φασαρία και δεύτερον θα το είχε κάνει πολύ καιρό πριν,συμβιώνουν ήδη 5 χρόνια. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες,αλλά είναι τόσο ξαφνικό και φοβάμαι και για τα άλλα σκυλιά μου.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Λυπαμαι πολυ για τον σκυλο σου και ειναι λογικο να εχετε"τρελαθει" απο την στεναχωρια σας.
Χθες δεν το εβγαλες βολτα?Στην οποια μπορει να εφαγε κατι η να εγλειψε καποιο δηλητηριο?
Η μηπως εφαγε κατι δηλητηριωδες μεσα στο σπιτι?
Ισως χρειαστει νεκροψια,για να μαθεις τουλαχιστον τον λογο...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Λυπάμαι πολύ, καλό του ταξίδι.

Απότι κατάλαβα τα σκυλιά σου ζούνε έξω.
Μήπως έφαγε κάτι, όχι ντε και καλά κάποιος να έριξε φόλα,
αλλά κάτι θανατηφόρο ή τοξικό για τα σκυλιά;

:(

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
Σ'ευχαριστώ πολύ....είναι ό,τι χειρότερο.όχι το έχω σε τεράστια έκταση,δεν το βγάζω βόλτα.ροτβάιλερ ήταν,πολύ καλός φύλακας.Μου είπαν οι γονείς μου ότι τους φάνηκε ότι άκουσαν ένα πολύ δυνατό σφύριγμα,αλλά μέσα στον ύπνο τους δεν κατάλαβαν τίποτα.Από φίδι είναι δυνατόν να πέθανε τόσο γρήγορα;

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
όχι δεν πιστεύω να έφαγε τίποτα γιατί προσέχουμε πολύ. άντε να μασούλησε τα παιχνίδια του

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
πέρυσι τον σεπτέμβρη. το σκυλί έτρωγε κανονικά,αιμορραγίες δεν είχε,δεν είχε κάτι ύποπτο.Δηλαδή μπορεί να ήταν αρρώστια;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καταρχειν ο σκύλος ήταν υγιές?
Μήπως είχε κάποιο νοσό το οποίο δεν ξέρατε?

Αν η εξετάσεις του ήταν καλές τότε και εγω θα πω ότι μάλλον κάτι βρήκε και έφαγε...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δεν μπορώ να ξέρω τι είχε
απλά αφού είχες εξετάσεις άρα τουλάχιστον δεν ήταν κάποιο σοβαρό νόσημα
-που πιθανώς να είχε και άλλα συμπτώματα βέβαια-

κρίμα για το σκυλάκι σου-νεότατο

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
μα ένα πυρετό να είχε,δεν θα μπορούσε να σταθεί. Αυτός ήταν μια χαρά,έτρεχε και έπαιζε. Επειδή λείπαμε,του βάλαμε το βράδυ μισό μπωλ φαί.Τίποτα περίεργο δεν έδειξε.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Επίσης,φοβάμαι μήπως τον έπνιξε ο άλλος σκύλος,
Σ'ευχαριστώ πολύ....είναι ό,τι χειρότερο.όχι το έχω σε τεράστια έκταση,δεν το βγάζω βόλτα.ροτβάιλερ ήταν,πολύ καλός φύλακας.
Θα μπορουσε να ειναι συστροφη γιατι και αφρους ειχε και αυτο το σκουρο υγρο που αναφερει θα μπορουσε να ειναι προσπαθεια για εμετο. Να σε ρωτησω εχεις ενδειξεις οτι μπορει να τον επνιξε ο αλλος σκυλος; Ο αλλος τι σκυλος ειναι για να πνιξει ροτβαιλερ;

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πρεπει να γίνει νεκροψία για να μάθεις απο τι πέθανε, μπορεί να κινδυνευουν και τα άλλα σκυλιά ή ακόμα και εσείς.

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
επειδή την είχα πατήσει στο παρελθόν με καλαζαρ,ερλιχιωση και τετοια και τα ξερω πλέον,μου κάνει εντύπωση που δεν είχε κανένα σύμπτωμα.Πριν κανα μήνα τον είχε πιάσει ένα τρέμουλο το μεσημέρι,του έβαλα πάγο και συνήλθε κατευθείαν.Ο κτηνίατρος μας καθησύχασε ότι ΄ήταν από τη ζεστη και όντως δεν ξαναείχε τίποτα. Το μυαλό μου πάει σε κανα φίδι. Φυτοφάρμακα είχαμε ψεκάσει πριν 3-4 μήνες,δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει ίχνος τώρα

mia11

Active Member
16 Αυγούστου 2011
25
2
Ο άλλος είναι ημιαιμος γερμανικος με χασκι και ψιλοαρπαζοντουσαν,αλλα ποτε τιποτα τραγικο,αντε καμμια αμυχη.Αλλα θα μας ειχαν ξυπνησει απο τη φασαρια,και γενικα δεν το βλεπω πιθανο,θα ειχε συμβει απο το πρωτο χρονο.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Νεκροψία και γρήγορα!
Αν λείπει ο κτηνίατρός σου, πήγαινε σε άλλον.

Δε νομίζω οτι μπορεί να σε βοηθήσει κανείς μας απο το forum.
Ωραία είναι να πιθανολογούμε αλλά δε βγάζει κάπου.