Πήγαμε στον γιατρουλη

26 Ιανουαρίου 2017
21
9
43
Την προηγούμενο Δευτέρα πήγαμε στον γιατρό τσιπαριστηκαμε εμβολιαστηκαμε ζυγίστηκαμε πήραμε κ το χαπάκι μας και ολα καλα....το κλάμα που έκανε στο θερμόμετρο δεν το έκανε ούτε στο εμβόλιο ούτε στο τσιπ...τον βρήκε πολυ καλο ο γιατρός κάναμε το πλάνο μας και ολα μια χαρα...καθε μερα κανουμε μια μικρη βολτίτσα και χαίρομαι τόσο πολυ

26 Ιανουαρίου 2017
21
9
43
Μπα δεν νομίζω το ακούω καθε μερα από τις πριγκίπισσες μου οποτε δεν νομίζω να ενθουσιαστω τόσο πολυ γουφ γουφ.....

• Like
Reactions: Anniegr

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
52
Έβλεπα πρόσφατα μια εκπομπή που εξηγούσε πως τα σκυλιά καταφέρνουν να δένονται τόσο πολύ με τον άνθρωπο , έλεγε λοιπόν πως τα κουτάβια μας προκαλούν πολύ παρόμοια συναισθήματα με αυτά που προκαλεί ένα μωρό, ορμονικά και εγκεφαλικά ... άρα δεν είσαι και πολύ μακριά από το <μαμά> :D

26 Ιανουαρίου 2017
21
9
43
Έβλεπα πρόσφατα μια εκπομπή που εξηγούσε πως τα σκυλιά καταφέρνουν να δένονται τόσο πολύ με τον άνθρωπο , έλεγε λοιπόν πως τα κουτάβια μας προκαλούν πολύ παρόμοια συναισθήματα με αυτά που προκαλεί ένα μωρό, ορμονικά και εγκεφαλικά ... άρα δεν είσαι και πολύ μακριά από το <μαμά> :D
Οτι τον λατρευω τον λατρευω ειναι αληθεια....τον προσεχω κ τον αγαπωωωωωωω