Παιδιά βοήθεια.

victoras21

Active Member
9 Μαϊου 2015
29
5
31
Νικαια
Καταρχάς καλησπέρα σας.

1)Επειδή τώρα θα πάω στο εξοχικό μου για το καλοκαίρι που είναι στην Σαλαμίνα(πολλά κουνούπια δηλαδή), θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι καλυμμένος με (Advandix,Antflevotome citro) και με φιδάκια έξω και στο σπίτι με ταμπλέτες παντού, βράδυ θα κοιμάται μέσα στο σπίτι.
Αν δεν με καλύπτει μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο περιλαίμιο από το συγκεκριμένο κατάστημα pet4u.gr γιατί θα πάω να πάρω την σιτρονέλα από εκεί που έχει την προσφορά 750ml 7.30€.

2)Μετά όταν κάνει το μπάνιο του στην θάλασσα επειδή είναι το πρώτο του θα πρέπει να τον κάνω λογικά μπάνιο μετά μόνο με νερό σωστά?. θα μπορεί να κάνει μπάνιο με το κολάρο άμα του πάρω ?
Αυτά άμα έχω κάτι άλλο θα σας ρωτήσω ξανά γιατί είναι η πρώτη μου φορά με τον σκύλο μου που θα πάμε στην Σαλαμίνα που έχω ακούσει τα χειρότερα και το μπάνιο στην θάλασσα.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Απαυτα που ειπες μια χαρα μου φαίνεται, απλα απεφυγε κατα την δυση ναστε εξω, μακρια απο λιμνάζοντα υδατα κλπ κλπ (ετσι κ αλλιως κ σε γυαλα να τα βάλουμε αμα κατσει το μολυσμενο δε μας εγγυάται καμια αμπουλα κ κανενα περιλαιμιο τιποτα)
Για το περιλαιμιο μια βδομαδα πριν μια βδομαδα μετα δεν κανει να βραχει κ προσωπικα επιλεγω scalibor ,εμας μια χαρα μας εκατσε, σε αλλους εχει τυχει να βρουν τσιμπουρι κ πανω στο περιλαιμιο...
Οποτε για την θαλασσα θα πρεπει να περιμενεις γιατι οπωσδηποτε μετα το θαλασσινο νερο θα πρέπει να το ξεπλενεις με καθαρο νερο.

D

Deleted member 14614

Guest
Ποτέ να μην φοράει Scalibor και να πέφτει στη θάλασσα ο σκύλος με αυτό! Είναι τρομερά τοξικό για τον θαλάσσιο πληθυσμό και το αναφέρει ρητά στις οδηγίες!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εγω γιατι νομιζα οτι σε αυτο αναφερεται μονο για την απόρριψη (να μην το πεταξεις δλδ στην θαλασσα ή στο ποταμι)?
Ετσι κ αλλιως η Ηρα σιχαίνεται το κολυμπι αλλα μου κανε εντυπωση τωρα αυτο...δλδ αμα μπαινοβγαινει το σκυλι τι θα κανεις?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγω γιατι νομιζα οτι σε αυτο αναφερεται μονο για την απόρριψη (να μην το πεταξεις δλδ στην θαλασσα ή στο ποταμι)?
Ετσι κ αλλιως η Ηρα σιχαίνεται το κολυμπι αλλα μου κανε εντυπωση τωρα αυτο...δλδ αμα μπαινοβγαινει το σκυλι τι θα κανεις?
Καλύτερα να της το βγάζεις αν πρόκειται να μπει στη θάλασσα. Και δεν στέκομαι στην τοξικότητα για το περιβάλλον, που σίγουρα είναι τεράστιας σημασίας, αλλά στην ασφάλεια του σκύλου μου.
Ας λέει το scalibor πως είναι αδιάβροχο, εγώ δεν το βρέχω, ειδικά τον πρώτο καιρό που έχει πάνω αυτό το στρώμα σαν πούδρα.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δεν το περνας με ενα πανακι δλδ? Εμενα η κτηνιατρος στην Αθηνα μου χει πει να το αφηνω δυο 24ωρα εξω να αεριζεται κ να το περναω ελαφρά με ενα στεγνο πανι πριν της το βαλω...
Εμενα δεν μπαινει στην θαλασσα, γενικα στο νερο, στην θαλασσα τσαντιζεται με το κυμα κ τους γλαρους κ σε οτιδηποτε αλλο θελει να πατωνει...νομιζω σε ολη της την ζωη εχει κολυμπησει μια φορα για κατι δεύτερα κ αυτο επειδη την πατησε, νομιζε οτι πατωνει κ εκανε σαλτο μορταλε...βγήκε σε κατασταση πανικου εξω με την φατσα του ετοιμοθανατου...:LOL:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Κατευθείαν τους το βάζω, από τότε που πρώτοκυκλοφόρησε το scalibor. Δεν είχα ποτέ θέμα.
Σου έκανε καμία αλλεργία, κανένα ερεθισμό και κάνεις τα παραπάνω;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Σου έκανε καμία αλλεργία, κανένα ερεθισμό και κάνεις τα παραπάνω;
Οχι καμια σχεση (δοξα τον Ύψιστο) απλα την πρωτη πρωτη φορα που πηγα να της το παρω ειχα διαβασει πολλα κουλα κ ειχα χ@στει πανω μου, ετσι ρωτησα την κτηνιατρο κ μου πε για να χεις το κεφαλι σου ησυχο κανε το κ το.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ το σκάλιμπορ το αφήνω ένα 24ωρο και μετά το βάζω στο σκύλο.....επίσης τον έχω αφήσει και με αλάτια μέχρι την επομένη...δεν έχει πάθει ποτέ κάτι.

• Like
Reactions: dnassib

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τωρα για ταλατι επειδη πραγματικα δεν θυμαμαι...νομιζω κατι ειχε να κανει με το τριχωμα (χαλαει την ποιοτητα?ξανοιγει το χρωμα? Κατι τετοιο τεσπα...) κ επειδη βλεπω κ απο μενα που πραγματικα με φερνει σε κατασταση ειλικρινους δυσφοριας υποθετω οτι τοιουτοτροπως θα ενοχλει κ τα σκυλια οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως φροντίζω να την ξεπλένω αμέσως.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Καταρχάς καλησπέρα σας.

1)Επειδή τώρα θα πάω στο εξοχικό μου για το καλοκαίρι που είναι στην Σαλαμίνα(πολλά κουνούπια δηλαδή), θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι καλυμμένος με (Advandix,Antflevotome citro) και με φιδάκια έξω και στο σπίτι με ταμπλέτες παντού, βράδυ θα κοιμάται μέσα στο σπίτι.
βασικά το βράδυ να έχεις ανοιχτά παράθυρα ε ! :D (δηλαδή για πόσες ταμπλέτες μιλάμε ?)

victoras21

Active Member
9 Μαϊου 2015
29
5
31
Νικαια
Λογικά αφού είναι 4 δωμάτια θα βάλω 4 ταμπλέτες και πάντα ανοικτά τα παραθιρα για να αερίζεται και το σπίτι.
Σκέφτομαι να πάω να του πάρω και σιτρονέλα (ΣΠΡΕΥ ANTIPHLEBOTOME CITRO) + και ένα περιλαίμιο Repello Collar ή ANTIPHLEBOTOME COLLAR DOGS ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Βασικα...στην Σαλαμινα κιολας...δεν συνιστω να αφησεις ανοιχτα παραθυρα το βραδυ...
γενικα πουθενα δεν συνιστω να αφηνετε ανοιχτα παραθυρα!
Κατα ταλλα μια χαρα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Όταν πάτε διακοπές και ο σκύλος σχεδόν καθημερινά βρίσκεται εντός νερού μην χρησιμοποιείται αμπούλες, scalibor κτλ. Αρκεστείτε στα sprays...

• Like
Reactions: Μόκα and LaCat

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Καλύτερα να της το βγάζεις αν πρόκειται να μπει στη θάλασσα. Και δεν στέκομαι στην τοξικότητα για το περιβάλλον, που σίγουρα είναι τεράστιας σημασίας, αλλά στην ασφάλεια του σκύλου μου.
Ας λέει το scalibor πως είναι αδιάβροχο, εγώ δεν το βρέχω, ειδικά τον πρώτο καιρό που έχει πάνω αυτό το στρώμα σαν πούδρα.
Εμένα ο κτηνίατρος μου χε πει ότι όταν βρέχεται ο σκύλος πρέπει να του αφαιρώ το σκαλιμπορ και αφού του το φορέσω πάλι, η επίδρασή του ξεκινά πάλι μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες...

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Βασικα...στην Σαλαμινα κιολας...δεν συνιστω να αφησεις ανοιχτα παραθυρα το βραδυ...
γενικα πουθενα δεν συνιστω να αφηνετε ανοιχτα παραθυρα!
Κατα ταλλα μια χαρα...
θάλαμος αερίων θα γίνει με κλειστά και 4 tablets

victoras21

Active Member
9 Μαϊου 2015
29
5
31
Νικαια
Να περάσετε όμορφα!
Σε ευχάριστο πολύ.

Μπορείτε να μου πείτε άμα έχετε χρησιμοποίηση κάποιο από τα παρακάτω περιλαίμια για να μου πείτε ποιο να πάρω.
  1. Repello Collar = 5.00€
  2. ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΣΚΥΛΟΥ BIO BAND = €5.40
  3. ANTIPHLEBOTOME COLLAR DOGS ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ = €4.90
  4. ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΣΚΥΛΟΥ TOP SAFE = €4.90
  5. VIO HEALTH ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ = €4.10
  6. TRIXIE ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ = €4.80

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Έχω χρησιμοποιήσει το Bio Band και το Antiphlebotome Collar.
Δεν μπορώ να πω κάτι για τα κολλάρα γιατί γενικά ποτέ δεν βρήκα κάτι πάνω στον σκύλο.
Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες που αραιώνω την αποπαρασίτωση του και πολλές φορές δεν βάζω κολλάρο δεν έχω βρει κάτι...