Παιχνίδι με το "λουκάνικο" (Tug)










nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Πηρα απο την εκθεση ενα λουκανικο με 2 λαβες δεξια αριστερα.
Επειδη δεν ειχαμε ξαξαπαιξει με τον προεδρο τετοιο παιχνιδι , μου εκανε εντυπωση η συμπεριφορα του.

Ενω με αλλα παιχνιδια , σχοινια , μπαλακια παιζει , με το λουκανικο ο σκυλος αλλαξε.
Στην αρχη τον παραξενεψε και το εβλεπε με επιφυλακτικοτητα.Οταν το προετρεψα να το δαγκωσει για να αρχισουμε το παιχνιδι , δεν νομιζω να το εβλεπε σαν παιχνιδι.Το δαγκωμα του ηταν αρχικα μπερδεμενο , μια δαγκωνε μια αφηνε και οσο παιζαμε τοσο γινοταν και ποιο σοβαρος και δαγκανιαρης.Το αφηνει με εντολη αλλα οχι αμεσως.Δεν ξερω πως να το εξηγησω , αλλα δεν παει στο λουκανικο με αισθηση χαρας και να παιξουμε οπως με τα αλλα παιχνιδια του.

Ειναι 20 μηνων και εχουμε να κανουμε δουλεια στην κοινωνικοποιηση , κατι ομως που θα ειναι η πρωτη μου δουλεια μαζι του.
 


Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Έψαχνα για το πως να παίξουμε το με λουκάνικο, αν και δεν θέλω να κάνουμε κάποιο σπορ κτλ και έπεσα πάνω στο θέμα και στο παρακάτω βίντεο:
μιας και κυρίως στο θέμα αναφέρονται τα διαδικαστικά (αν και ο @kkranis αναφέρει στο αρχικό ποστ για το τέλος του παιχνιδιού), ας υπάρχει και αυτό, μιας και ταιριάζει
υ.γ ο συγκεκριμένος με μια γρήγορη ματιά έχει αρκετά βίντεο για το tug
 


Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Ήρθε το tug μας σήμερα, ένα πράγμα που δεν αναφέρεται στο τοπικ και θα ήταν καλό για εμάς τους αρχάριους είναι το πως κάνουμε το σκύλο να ενδιαφερθεί για το λουκάνικο και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ξεκινάμε το παιχνίδι. Ανυπομονώ να ακούσω τιπς
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.597
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3