Κάποια σίγουρα τα ξέρετε... ελπίζω να σας φανεί το ίδιο ενδιαφέρον όσο φάνηκε και σε μένα! 
Εννοείται πως αν κάποιος ξέρει και άλλα... τα προσθέτει !
Εννοείται πως αν κάποιος ξέρει και άλλα... τα προσθέτει !
- Τα σκυλιά ποτέ δεν με δαγκώνουν. Μόνο οι άνθρωποι.Marilyn Monroe.
- Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ’ αυτήν την ιδέα.Robert Heinlein
- Για το σκύλο του, ο κάθε άνθρωπος είναι Ναπολέων. σ’ αυτό οφείλεται και η μεγάλη δημοτικότητα των σκύλων.Aldοus Huxley
- Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχοθεραπευτής στον κόσμο από ένα κουτάβι που γλείφει το πρόσωπό σου.Bern Williams
- Οι σκύλοι, που γλυκάθηκαν στο κρέας, δε μπορούν να φυλάνε το κοπάδι. Και γι’ αυτό οι τσοπάνηδες τα σκοτώνουν.Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος
- Οι γάτες είναι πιο έξυπνες από τα σκυλιά. Είδατε ποτέ οχτώ γάτες να τραβάνε ένα έλκηθρο στο χιόνι;Jeff Valdez
- Προτιμώ ένα σκύλο από μια γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνα.
- Όποιος δεν ξέρει τι γεύση έχει το σαπούνι, προφανώς δεν δοκίμασε ποτέ να λούσει ένα σκύλο.Franklin P. Jones
- Μου αρέσουν τα γουρούνια. Οι σκύλοι μας θεωρούν ανώτερους. Οι γάτες μας θεωρούν κατώτερους. Τα γουρούνια μας φέρονται σαν ίσος προς ίσο.Ουίνστον Τσώρτσιλ
- Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο να κάνεις λεφτά με τα άλογα, προφανώς ασχολείται με σκυλιά.Franklin P. Jones
- Η φιλοσοφία του σκύλου: αν δεν μπορείς να το γαμήσεις ή να το φας, τότε κατούρα το.John Jenkins
- Έχω δει ένα βλέμμα στα μάτια των σκυλιών, ένα φευγαλέο βλέμμα παιχνιδιάρικης περιφρόνησης, και είμαι σίγουρος πως τα σκυλιά βασικά πιστεύουν πως οι άνθρωποι είναι χαζοί.John Steinbeck
Last edited: