Παραδοξολογίες & Ατάκες!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Κάποια σίγουρα τα ξέρετε... ελπίζω να σας φανεί το ίδιο ενδιαφέρον όσο φάνηκε και σε μένα! :D

Εννοείται πως αν κάποιος ξέρει και άλλα... τα προσθέτει ! ;)

• Τα σκυλιά ποτέ δεν με δαγκώνουν. Μόνο οι άνθρωποι.Marilyn Monroe.
  • Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ’ αυτήν την ιδέα.Robert Heinlein
  • Για το σκύλο του, ο κάθε άνθρωπος είναι Ναπολέων. σ’ αυτό οφείλεται και η μεγάλη δημοτικότητα των σκύλων.Aldοus Huxley
  • Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχοθεραπευτής στον κόσμο από ένα κουτάβι που γλείφει το πρόσωπό σου.Bern Williams
  • Οι σκύλοι, που γλυκάθηκαν στο κρέας, δε μπορούν να φυλάνε το κοπάδι. Και γι’ αυτό οι τσοπάνηδες τα σκοτώνουν.Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος
  • Οι γάτες είναι πιο έξυπνες από τα σκυλιά. Είδατε ποτέ οχτώ γάτες να τραβάνε ένα έλκηθρο στο χιόνι;Jeff Valdez
  • Προτιμώ ένα σκύλο από μια γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνα.
  • Όποιος δεν ξέρει τι γεύση έχει το σαπούνι, προφανώς δεν δοκίμασε ποτέ να λούσει ένα σκύλο.Franklin P. Jones
  • Μου αρέσουν τα γουρούνια. Οι σκύλοι μας θεωρούν ανώτερους. Οι γάτες μας θεωρούν κατώτερους. Τα γουρούνια μας φέρονται σαν ίσος προς ίσο.Ουίνστον Τσώρτσιλ
  • Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο να κάνεις λεφτά με τα άλογα, προφανώς ασχολείται με σκυλιά.Franklin P. Jones
  • Η φιλοσοφία του σκύλου: αν δεν μπορείς να το γαμήσεις ή να το φας, τότε κατούρα το.John Jenkins :D
  • Έχω δει ένα βλέμμα στα μάτια των σκυλιών, ένα φευγαλέο βλέμμα παιχνιδιάρικης περιφρόνησης, και είμαι σίγουρος πως τα σκυλιά βασικά πιστεύουν πως οι άνθρωποι είναι χαζοί.John Steinbeck

Last edited:

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
και κάποια που έχουν να κάνουν γενικά με τα ζώα...

• Κάθε φορά που παρατηρείς ένα ζώο πολύ προσεκτικά, έχεις την αίσθηση ότι ένα ανθρώπινο πλάσμα μέσα του σου κάνει πλάκα.Elias Canetti,
  • Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους. Δεν φτιάχτηκαν για τους ανθρώπους, όπως οι μαύροι άνθρωποι δεν φτιάχτηκαν για τους λευκούς ή οι γυναίκες για τους άνδρες.Alice Walker
  • Θα έρθει η εποχή που οι άνθρωποι, όπως και εγώ, θα βλέπουν τη δολοφονία των ζώων, όπως τώρα βλέπουν τη δολοφονία των ανθρώπων! Λεονάρντο Ντα Βίντσι
  • Τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μια σπουδαία γλώσσα.Martin Buber
  • Η έκφρασή μας και τα λόγια μας ποτέ δεν συμπίπτουν και αυτός είναι ο λόγος που τα ζώα δεν μας καταλαβαίνουν.Malcolm de Chazal
  • Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που είναι φίλος των ζώων που πρόκειται να φάει.Samuel Butler
  • Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι η μοίρα της ανθρωπότητας, στην εξέλιξή της, να σταματήσει να τρώει ζώα, όπως ακριβώς οι άγριες φυλές σταμάτησαν να τρώνε η μία την άλλη, όταν ήρθαν σε επαφή με πιο προηγμένες φυλές.Henry David Thoreau
  • Τι πρέπει να κάνει κανείς αν δει ένα ζώο που απειλείται με εξαφάνιση να τρώει ένα φυτό που απειλείται με εξαφάνιση;George Carlin
  • Τα κατοικίδια ζώα είναι μεγάλη βοήθεια σε περιόδους έντασης. Και σε περιόδους πείνας επίσης, βεβαίως.Terry Pratchett
  • Μια φωνή μέσα μου έλεγε: «ηρέμησε, δεν είσαι ο πρώτος γιατρός που κοιμάται με έναν ασθενή του!» και μια άλλη απαντούσε: «μα είσαι κτηνίατρος!»Dick Wilson
  • Η διαφορά ανάμεσα στη συμμετοχή και στη δέσμευση είναι σαν τα αυγά με μπέικον. Η κότα συμμετέχει, το γουρούνι δεσμεύεται.
  • Για το καρότο, το κουνέλι αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του Κακού.Robert Sheckley

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Με σωστή εκπαίδευση ο άνθρωπος μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του σκύλου - Corey Ford

Ένας σκύλος μπορεί να εκφράσει περισσότερα με την ουρά του μέσα σε δευτερόλεπτα από οτι το αφεντικό του με το στόμα του μέσα σε ώρες - Άγνωστος

Τα παιδιά είναι για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν σκύλους - Άγνωστος

Μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα έχει αγαπήσει ένα ζώο, ένα μέρος της ψυχής του παραμένει "κοιμισμένο" - Anatole France

(Σε ελεύθερη δική μου μετάφραση)

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Έχω δει ένα βλέμμα στα μάτια των σκυλιών, ένα φευγαλέο βλέμμα παιχνιδιάρικης περιφρόνησης, και είμαι σίγουρος πως τα σκυλιά βασικά πιστεύουν πως οι άνθρωποι είναι χαζοί.John Steinbeck
:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τα δύο που έχω στην υπογραφή μου. Το ένα το είπε ο αγαπημένος μου εκεί που μιλούσαμε για σκυλιά, στο άσχετο (όχι με ύφος "τώρα λέω σοφία") του λέω "πςςςςςς τι είπες τώρα?". Και καπάκι το έβαλα υπογραφή στο φόρουμ μην το ξεχάσω. Πάει καιρός...
Το άλλο δεν το είχα ακούσει, μου το έστειλε σε pm η I.Kyveli :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Κάποια από τα αγαπημένα μου :D

The best way to get a puppy is to beg for a baby brother - and they'll settle for a puppy every time. ~Winston Pendelton
When a man's best friend is his dog, that dog has a problem. ~Edward Abbey
[FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif]If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat. ~Author Unknown[/FONT]
Labradors [are] lousy watchdogs. They usually bark when there is a stranger about, but it is an expression of unmitigated joy at the chance to meet somebody new, not a warning. ~Norman Strung
Plato
A dog has the soul of a philosopher.
[FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif]

Kαι ένα που δεν θυμάμαι που το βρήκα κι έλεγε κάπως έτσι

"Δεν είναι ο σκύλος μου κακομαθημένος , εγώ είμαι απλά πολύ καλά εκπαιδευμένος" :D
[/FONT]

Last edited:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
"Αν ο σκύλος σας είναι παχύς, χρειάζεστε πιο πολύ γυμναστική"

Δε θυμάμαι ποιός.... :D

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Η φιλοσοφία του σκύλου: αν δεν μπορείς να το γαμήσεις ή να το φας, τότε κατούρα το.John Jenkins
Ωραίο moto για κάποια εφηβική αναρχο-οργάνωση με όνομα σαν "Civil Dawgs" !!
..And f@ck the system,. Shiit yeah. Peace

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δεν υπαρχει πιστη που να μην εχει αμφισβητηθει, εκτος απο εκεινη ενος αληθινα πιστου σκυλου. Konrad Lorenz

Για να απολαυσει καποιος πραγματικα την συντροφια ενος σκυλου, δεν πρεπει απλως να προσπαθησει να τον εκπαιδευσει ωστε να γινει σχεδον ανθρωπος. Η ουσια ειναι οτι πρεπει να ειναι και ο ιδιος ανοιχτος στην πιθανοτητα να γινει εν μερη σκυλος. Edward Hoagland

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Για να απολαυσει καποιος πραγματικα την συντροφια ενος σκυλου, δεν πρεπει απλως να προσπαθησει να τον εκπαιδευσει ωστε να γινει σχεδον ανθρωπος. Η ουσια ειναι οτι πρεπει να ειναι και ο ιδιος ανοιχτος στην πιθανοτητα να γινει εν μερη σκυλος. Edward Hoagland
Σοφό!

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Όντως σοφό.. Και νομίζω ότι έχω ήδη κάποια σκυλίσια χαρακτηριστικά.. Για να μην πω ότι είναι και και ωραία ιδέα για θέμα, "Πόσο σκύλος είστε;;"

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
''Ο πνιχτης ειναι εφευρεση για τις γυναικες γιατι το βαζουν σε σκυλους?'' JimboGS

:p:p:p:p:p

χαβαλε κανω ετσι! μην κρεμαστω στην κεντρικη πλατεια του φορουμ και μετα φωτια σαν τις μαγισσες

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
''Ο πνιχτης ειναι εφευρεση για τις γυναικες γιατι το βαζουν σε σκυλους?'' JimboGS
Δεν πειραζει καλε μου.

Κατι τετοια λενε οι αντρες και μετα βρισκουν την σωστη γυναικα και τους βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Δεν πειραζει καλε μου.

Κατι τετοια λενε οι αντρες και μετα βρισκουν την σωστη γυναικα και τους βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι!
ακόμα και αυτό αν δεν καταφέρει να κάνει, πάντα υπάρχει μια "παντόφλα" για τις δύσκολες περιπτώσεις! ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Πρεπει να κανεις αυτο για το οποιο εισαι σιγουρος οτι θα εχει το αποτελεσμα που θελεις εσυ κ οχι ο σκυλος!! Αντιστροφα δεν πρεπει να κανεις τιποτα οταν πιστευεις οτι, προσπαθοντας να το κανεις, το αλανι που υιοθετησες θα σου παρει το σκαλπ!!
:D