Παραδοξολογίες & Ατάκες!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
κάποτε η yasemin είχε γράψει σε ένα θέμα...."Το πιο ωραιο ειναι να σε διορθωνει ο σκυλος υπακουοντας σε, με την ελπιδα οτι μπορει να δεις το λαθος σου''
θεωρώ ότι αυτη η φράση είναι απο τα σοφότερα πράγματα που έχω διαβάσει εδώ...:)..
Κολλάει ! ;)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Μπορεί να μην είναι κάποια ατάκα αλλά το είδα και μου άρεσε πολύ! ;)

''Σα να 'μουν εσύ.''

Κι αν άκουσα εγώ το πρώτο κλάμα σου
κι αν σου 'δωσα ανάσα απ' τη δική μου, δεν το θυμάμαι πια. Για δε ζητάς, για δε ρωτάς να μάθεις κι εγώ ξεχνώ. Μόνο υπομονετικά κοιτάς κι εγώ σου λέω τα πάντα.

Κι αν όλα αυτά δεν μας συνέβαιναν ποτέ, τ' ανθρώπινα δεν σε οδηγούσα να τα ζήσεις, πάλι τα ίδια θα 'μαστε. Να κοιταζόμαστε γλυκά, να παίζουμε απλά, να μη ζητάς, να μη ρωτάς, να με κοιτάς και να σου λέω τα πάντα.

Κι αν ακόμα τη θύμηση και της ανάγκης τη στιγμή αγγίξεις, εσύ μαζί, στο πλάι μου φίλος ,λιτός, καρτερικός, να μη ζητάς να μη ρωτάς, αληθινά να συμπονάς και να σου λέω τα πάντα.

Κι αν πρώτος φύγεις κάποτε, δε φεύγεις μόνος.Ένα κομμάτι απ'την ψυχή μου θά χεις πάρει, να το κρατήσεις συντροφιά, να μη ζητάς, να μη ρωτάς, παρά γλυκά να το κοιτάς και θα σου λέει τα πάντα.

Κι όταν σε βρώ και συντροφέψουμε ξανά, πίσω θα στο ζητήσω και άμα δεν ήμουνα καλή, αν δεν σε αγάπησα πολύ, κράτα το εσύ και τη ψυχή μου ας χάσω, να μη ζητώ να μη ρωτώ, σα να 'μουν εσύ να σε κοιτώ και να μου λές τα πάντα…σκύλε μου!

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Έτσι! Γιατί είναι κομμάτι από την ψυχή μας!
Σε ευχαριστω πολυ barbie! :) αν και δάκρυσα, ειλικρινά μου "μίλησε"...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
«Στην πορεία της εξέλιξής του ο άνθρωπος απέκτησε µια κυρίαρχη θέση πάνω στα πλάσµατα που ζουν γύρω του στο ζωϊκό ßασίλειο. Άρχισε να ßάζει ένα κενό µεταξύ της φύσης του και τη φύση των ζώων. Αρνήθηκε την κτήση µιας αιτίας προς αυτά, και στον εαυτό του έθεσε ως σύµßολο µια αθάνατη ψυχή, η οποία του επέτρεψε να καταστρέψει το δεσµό της κοινωνίας µεταξύ αυτού και του ζωικού ßασιλείου» "Sigmund Freud"