Παρακαλώ χρειάζομαι λίγο βοήθεια !!!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας και έχω παρακολουθήσει πολλές συζητήσεις σας και θα ήθελα την βοήθεια όλων σας για μια περιπτωση με το κουτάβι μου.Πρόσφατα απέκτησα ενα σιβηρικό χάσκι 3 μηνών και 5 κιλών. Έχει κάνει τα 2 πρώτα εμβόλια και την αποπαρασίτωση και σήμερα μου παρουσίασε το εξής.. Ενώ τα κακα του είναι κανονικα και ελαφρώς μαλακά μερικές φορές έκανε σταγόνεσ(2-3) βλέννας με ίχνη αίματοςκαι ακόμα συνεχίζει. Εχει καλή διάθεση όλημέρα και δεν κάνει ούτε εμετούς. Χρησιμοποιώ Josera kids και Akana puppy. Η κτηνιατρος μου είπε να τον αφησω νηστικό και αυριο να φαει λαπα! ** ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τρωει οτι βρει μπροστα του και υποψιαζομαι οτι εχει γινει καποιος τραυματισμός εντερικός! Απλα η ποσότητα αίματος αυξήθηκε ελαφρώς σε συγκριση με την ποσότητα τησ βλέννασ τωρα το βραδυ και ανησυχω! Συγνωμη για το μακρυ κείμενο και ευχαριστω!:D

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
αυτό που λέει η κατερίνα.όπως είσαι στον κτηνίατρο γρήγορα.γνώμη μου να μην περιμένεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αίμα στα κόπρανα είδα την πρώτη μέρα που είχα το κουτάβι μου σπίτι. Έτρεξα αμέσως στον κτηνίατρο, κάναμε εξετάσεις αποκλείσαμε τον τύφο, μας έβγαλε ότι είχαμε giardia, μέχρι που άλλαξα κτηνίατρο και ο σκύλος δεν είχε τίποτα. Μια απλή γαστρεντερίτιδα. Αλλά επειδή μπορεί να είναι από κάτι απλό μέχρι τύφος μην καθυστερείς καθόλου τον γιατρό.

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
παιδια εννοείται πως αυτό έκανα σήμερα γιατι χειροτέρεψε... μου σύστησε λαπά καιμου έδωσε και την augmentin να την δίνω 2 φορεσ την ημέρα για γαστρεντερίτιδα... το ενδεχόμενο του τύφου το αποκλείσαμε μιας και είναι και εμβολιασμένο αλλα εκτος αυτού ειναι απίθανο να κόλλησε γιατί δεν το βγάζω ακομα έξω μέχρι να κάνει και το τρίτο...ευχαριστώ πάντως!!:D

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα κ απο μενα!
Ευχομαι να πανε ολα καλα με το Σιβηρικο σου και να περασει γρηγορα ολο αυτο!
Γαστρεντεριτιδα ε? Λιγο ζορικη κατασταση ειδικα για κουταβι! Θελει παρακολουθηση οσο πιο πολυ γινετε, τοσο καλυτερα! Να ξερεις ποτε κανει τι κτλ.. Τα παθαμε κ μεις σχετικα προσφατα!
Κατι ασχετο..Βαλε καμια φωτο να καμαρωσουμε το μικρο!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Έχω ανεβάσει φωτογραφίες αλλα δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν φαίνονται...σκεψου ούτε στο προφίλ μου φαίνεται κατι απ ότι βλέπω.. μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς με το "παρακολούθηση"? τι πρέπει να προσέξω παραπάνω?

christos|

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
65
0
Πήγαινε και κάνε στο σκυλάκι σου, γαστροσκόπιση τώρα.

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
christos| έχει ήδη δείξει βελτίωση και στα κακά του και στην ποσότητα του αίματος που βγάζει..φυσικά αν δεν εξαληφθεί σε 2 μερες τότε ναι θα γίνουν καιάλλες εξετάσεις.. Αλλά δείχνει ήδη καλύτερα!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Έχουν μια παράξενη μυρωδιά? Έκανες το γρήγορο τεστ για τύφο? Και ο Μπου εμβολιασμενος ήτανε αλλά τη πάτησε...Εγώ δεν θα ένοιωθα ήσυχη...πάντως με το άιμα...

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
συμφωνώ κατεριναμαζί σου απλα δεν γίνετε να κολλησε τυφο αφου δεν εχει βγει εξω!! ασε που ειναι πολυ ευδιαθετος!! ναι μυριζουν τα κακακια του αλλα οπως παντα τιποτα το διαφορετικο! ουτε εμετυς εκανε ουτε τιποτα αλλο... και παιρνει αντιβιωση τωρα.οχι το τεστ δεν το εχω κανει...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο τύφος έχει διάροια με αίμα και έχει και μία πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά...Μπορεί να είναι γαστρεντερίτιδα...Περαστικά σας...

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
οχι εντονη διαφορετική μυρωδιά δεν έχουν! αλλα δεν θα το αφήσω φλου.. δεν θέλω να πάθει τίποτα το μικρό μου.. και συ φαίνεται οτι έχεισ περάσει πολλά με τονδικό σου και χαίρομαι που με βοηθάς! να σαι καλα!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.928
5.318
patra
grdane.blogspot.com
σημερα ειναι κυριακη...
ακολουθησε οτι σου ειπε ο κτηνιατρος σου... και αυριο πηγαινετε να σας δει προσωπικα...
ευχομαι περαστικα να ειναι... και δεν χρειαζεται πανικος....
οτι και να ειναι θα φανει....
το θετικο ειναι οτι παρουσιαζει βελτιωση...

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
ναι η κτηνίατρος μου είπε να του δώσω αντιβίωσηκαι να κρατήσω τα κακακια του για να ερθει να τα παρει και να κάνει μια εξέταση! Αύριο το απόγευμα θα την βρω οπότε θα ξέερω περισσότερα! απλά είχαενα σκυλάκι παλιότερα και μου το είχαν σκοτώσει μεφόλα και αποτότε καταλαβαίνεισ...

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Θα σου προτεινα να παρεις και μια ακομη γνωμη απο αλλον κτηνιατρο αμεσα.
Οσο για τον τυφο που ειπωθηκε, ηθελα να σε ρωτησω καταρχας την προελευση του Σιβηρικου...Εχει τραφει με πρωτογαλα; Τι ηλικια το πηρες; και μετα, Εχει η ειχε εμφανισει πυρετο το ζωντανο; Θελω να πιστευω οτι ο κτηνιατρος που το παρακολουθει εχει τσεκαρει θερμοκρασια ε;
Επισης αλλα συμπτωματα ειναι τα εξης :

αδιαφορία για το περιβάλλον, υπνηλία, ανορεξία, κατήφεια. έμετοι και διάρροιες συχνά αιμορραγικές και πάντα δύσοσμες

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
ειναι ουγγρικής καταγωγης , το πηραμε 2,5 μηνών, απο έναν εκτροφέα φίλο μας και έχει τραφει με πρωτόγαλα!πήρα και δεύτερη γνώμη και μου είπε τα ίδια! η γαστρεντερίτιδαή κολίτιδα!!! Ούτε πυρετό έχει το ελεγξαμε! όσο για τα συμπτώματα που ανέφερες δεν έχει τίποτα απο αυτα!!μόνο στην διάρρροια έχει και ίχνη αίματος!! οι αιμοραγικές διάρρροιες έχουν φουλ αίμα έτσι δεν είναι?

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Λοιπόν παιδιά ειχαμε αποτελέσματα από τις εξετάσεις! Ο μικρός μας έχει κοκκιοματική(??? ή κάπως έτσι) γαστρεντερίτιδα!!! πήραμε πιο συγκεκριμένη αντιβίωση κ δεν διατρέχουμε κανένα κινδυνο για τη ζωή μας! σε 4-5 μέρες 8α είμαστε κ πάλι καλά!!!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Μπράβο για τον μικρούλη σου που θα γίνει καλά!!! Περαστικά και αγύριστα ;)