Παραξενεύουν όταν γερνάνε?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χτες το σκυλάκι μου μου γρύλισε όταν τον πείραξα καταλάθος με το πόδι την ώρα που έτρωγε. Αν είχε πονέσει θα έβγαζε τσιρίδα δε θα γρύλιζε. Όλη του τη ζωή δεν υπήρχε θέμα προστασίας του φαγητού του, έχει εκπαιδευτεί άριστα σ' αυτό τον τομέα. Μπορούσα να του το πάρω ανά πάσα στιγμή. Και δεν γρυλίζει, παρά μόνο σε άλλα σκυλιά. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο και ρε γαμώτο με στενοχώρησε πάρα πολύ.
Του πήρα το φαγητό του και του το έδωσα μετά από κάποιες ώρες.
Να το ξαναπώ? Με στενοχώρησε! :(
Μήπως είναι θέμα ηλικίας? Είναι 10. Παραξενεύουν, όπως οι άνθρωποι, μεγαλώνοντας?
Να προσθέσω ότι γύρισε, με κοίταξε και γρύλισε για αρκετά δευτερόλεπτα, όχι στιγμιαία... :( :( :(

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εγώ το πιστεύω οτι παραξενεύουν...
Δεν έχουν ούτε τις ίδιες αντοχές (περπάτημα, τρέξιμο και με τα παιδιά) και γενικά θέλουν ένα πιό ύσηχο περιβάλλον.
Άσε που αρχίζουν και πονάνε (αρθριτικά), δεν βλέπουν, και κουφένοντε και πιστεύω πως παίζει ρόλο και αυτό.
Εξάλλου το ίδιο είναι και με τους ηλικιώμένους (ανθρώπους). Θέλουν ηρεμία και όχι πολλά πολλά.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι,παραξενευουν ,αλλα επειδη καλως εχοντων των πραγματων θα ζησετε πολλα χρονια ακομη μαζι,κανονισε την πορεια σου... 8) βεβαια μπορει να ηταν και τυχαιο...για κανε της γυμνασια την ωρα που τρωει και δες,θα το ξανακανει ?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θενκς γαλάζιο ... Σίγουρα από δω και πέρα θα έχω το νου μου.
Και θα το ξαναπω. Είναι Ο, όχι Η. ΑΓΟΡΙ. Έχει κάτι η φωτογραφία ρε αδέλφια που σας μπερδεύει τόσο? (τρίτη φορά μου τον περνάνε για σκύλα :roll: )

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ομολογω πως το χρυσοσωμον δερας, μπερδευει λιγουλακι..λολολολολολ :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ναι παρεξενευουν..γεροπαρεξενευουν.. :lol: :lol: :lol: :lol:
εμενα ο δικος μου περναγες απο διπλα του και αν τυχενε να του πατησεις μια τρυχα καταλαθος η να τον ακουμπησεις εκανε λες και τον σφαζουνε..υπερβολη...
γενικα αλλαζουν οπως και οι ανθρωποι..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini