Παραξενος βηχας που προκαλεσε εμετο [kennel cough]

American Doggie

Active Member
22 Απριλίου 2013
29
0
Ο σκυλακος μου απο τις 3 το πρωι περιπου κανει εναν πνιχτο βηχα,σαν να θελει να κανει εμετο.Πριν λιγα λεπτα πραγματι εκανε εμετο.Περασα εξω απο τον κτηνιατρο και του ειπα για τον πνιχτο βηχα και με εγραψε κανονικα,επειδη ειχε να παει σε κατι δουλειες, λεγοντας μου βιαστικα πως ειναι βηχας του κυνοτροφειου και να τον παρω τηλεφωνο να του δωσει αντιβιωση.Το θεμα ειναι πως του ειπα να δει τον σκυλο λιγο αργοτερα και απαντησε πως δεν χρειαζεται.

Επιπλεον απο προχθες οταν ξυνεται ο σκυλος βγαζει αρκετη ποσοτητα τριχας και ηθελα να τον παω ουτως η αλλως να τον δει.Εχω εκνευριστει αφανταστα με το γραψιμο που εφαγα και επιπλεον ανησυχω για τον σκυλο μου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Πιθανότατα είναι όντως kennel cough. Κάνε αναζήτηση στο φόρουμ, να βρεις πληροφορίες. Δεν χρήζει ανησυχίας. Συνήθως όμως δίνεται αντιβίωση και συστήνεται περιορισμός επαφής με άλλα σκυλιά, γιατί είναι κολλητικό.

Αυτά όμως, επειδή πρέπει να στα επιβεβαιώσει κτηνίατρος, καλό θα ήταν, να ψάξεις για κάποιον άλλον, αν η συμπεριφορά του, είναι τόσο αγενής όσο λες.

American Doggie

Active Member
22 Απριλίου 2013
29
0
Πιθανότατα είναι όντως kennel cough. Κάνε αναζήτηση στο φόρουμ, να βρεις πληροφορίες. Δεν χρήζει ανησυχίας. Συνήθως όμως δίνεται αντιβίωση και συστήνεται περιορισμός επαφής με άλλα σκυλιά, γιατί είναι κολλητικό.

Αυτά όμως, επειδή πρέπει να στα επιβεβαιώσει κτηνίατρος, καλό θα ήταν, να ψάξεις για κάποιον άλλον, αν η συμπεριφορά του, είναι τόσο αγενής όσο λες.
Ναι απλα το θεμα μου ειναι ο,τι ειμαστε γειτονες,μας ξερει τοσα χρονια και πως θα κανει διαγνωση
χωρις να δει τον σκυλο;Εχω διαβασει για τον βηχα του κυνοτροφειου,εχει κανει και το σχετικο εμβολιασμο ο κουταβος μου πριν μερικους μηνες.Και ηθελα να τον δει κιολας για το θεμα με την
απωλεια τριχας οταν ξυνεται

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Συγγνώμη, αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα. Ντρέπεσαι να πας σε άλλον γιατρό, επειδή αυτός είναι γείτονας; Τι να σου πω, αυτό θα το αποφασίσεις εσύ. Εγώ άλλαξα γιατρό μετά από 10 χρόνια στενότατης "συνεργασίας", γιατί χαλιόμουν από κάποια παράπλευρα πράγματα. Και η εξυπηρέτηση της υγείας του σκύλου μου, είναι πάνω απ'οτιδήποτε άλλο.

Αλλιώς, πάρτον τηλέφωνο και πες του οτι θέλεις να τον δει και για την τριχόπτωση, εκτός του βήχα. Απλό είναι.

Το θέμα είναι, ΑΥΤΟΣ ο γιατρός, θα σε βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και εκτός ωραρίου του;

American Doggie

Active Member
22 Απριλίου 2013
29
0
Συγγνώμη, αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα. Ντρέπεσαι να πας σε άλλον γιατρό, επειδή αυτός είναι γείτονας; Τι να σου πω, αυτό θα το αποφασίσεις εσύ. Εγώ άλλαξα γιατρό μετά από 10 χρόνια στενότατης "συνεργασίας", γιατί χαλιόμουν από κάποια παράπλευρα πράγματα. Και η εξυπηρέτηση της υγείας του σκύλου μου, είναι πάνω απ'οτιδήποτε άλλο.

Αλλιώς, πάρτον τηλέφωνο και πες του οτι θέλεις να τον δει και για την τριχόπτωση, εκτός του βήχα. Απλό είναι.

Το θέμα είναι, ΑΥΤΟΣ ο γιατρός, θα σε βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και εκτός ωραρίου του;
Δεν ειπα πως ντρεπομαι να παω σε αλλο γιατρο,αλλα το οτι εκεινος εχει τη συγκεκριμενη συμπεριφορα.Το θεμα ειναι πως στο παγκρατι τα περισσοτερα κτηνιατρεια ειναι πολυ μικρα
και μερικα δεν ξερω πως να το πω,φαινονται καπως στο θεμα υγιεινης.Τωρα ψαχνω στις γυρω
περιοχες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Αν έχεις μεταφορικό μέσο, τα πράγματα είναι πάρα πολύ εύκολα.

Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις και άλλα από τα μέλη, που μένουν στις γύρω περιοχές, να σου πουν, εκείνοι ποιόν γιατρό εμπιστεύονται. Ετσι κι αλλιώς, πρέπει να έχεις πάντα καβάτζα, για ώρα ανάγκης.

American Doggie

Active Member
22 Απριλίου 2013
29
0
Αν έχεις μεταφορικό μέσο, τα πράγματα είναι πάρα πολύ εύκολα.

Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις και άλλα από τα μέλη, που μένουν στις γύρω περιοχές, να σου πουν, εκείνοι ποιόν γιατρό εμπιστεύονται. Ετσι κι αλλιώς, πρέπει να έχεις πάντα καβάτζα, για ώρα ανάγκης.
Δυστυχως δεν εχω διπλωμα ακομα,και συνεπως ουτε και αυτοκινητο.Οποτε οποιος ξερει και μενει στις
περιοχες Παγκρατι,Βυρωνα και Καισαριανη ας μου πει εδω ποιον κτηνιατρο εμπιστευεται

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δυστυχως δεν εχω διπλωμα ακομα,και συνεπως ουτε και αυτοκινητο.Οποτε οποιος ξερει και μενει στις
περιοχες Παγκρατι,Βυρωνα και Καισαριανη ας μου πει εδω ποιον κτηνιατρο εμπιστευεται
Είχαμε κι εμείς πριν 2 βδομάδες τον βήχα που λες, αντιβίωση θα σου δώσει για καμια δεκαριά μέρες κι δεν θα έρχεστε σ επαφή με άλλα σκυλάκια...δεν είναι κάτι απλά θα σου βήχει για λίγες μέρες ακόμα...
Επειτα, αν θες σου δίνω το τηλ της δικιάς μου κτηνιατρου, είναι πολυ καλή κι έρχεται στο σπίτι (κι είναι πολύ καλή στις τιμές της), κι πάει σε όλη την Αθήνα...επομένως αν είναι πες μου να σου στείλω σε προσωπικό μνμ το κιν της! Περαστικά σας!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Γιατί δεν το λες δημόσια, έτσι κι αλλιώς; Μπορεί να εξυπηρετηθούν κι άλλοι.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Το κινητό, όχι δεν θέλω να δώσω κινητό δημόσια, όποιος διαβάσει το θέμα αν θέλει κι χρειαζεται κτηνίατρο κι ενδιαφέρεται για την δικιά μου ας μου στείλει ένα προσωπικό μνμ κι ευχαρίστως θα του το δώσω!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3