Παρασκευάσματα ΒΥΒ (Μουφ & Panda-Panda)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είχα πάει σήμερα στο σκυλοπαρκο οπου συναντήσαμε ένα ζευγάρι με τους Αυστραλεζους τους, που τους πήραν μάλιστα απο τα ίδια ακριβώς σωματεία που πήρα τους δικούς μου κι εγω. Συζητάγαμε λοιπόν τη βλακεία που δέρνει μερικούς που ζευγαρώνουν τα σκυλιά, μερικοί δε απο τους οποίους την έχουν στήσει στα διαφορά φεισμπουκικα γκρουπ και πρήξουν τον κόσμο διαφημίζοντας την πραμάτεια τους και βρίζοντας όσους τους λένε ότι δεν είναι εκτροφείς. Η απάντηση αυτών είναι ότι αφου ζευγαρωσανε, άρα είναι εκτροφείς. Για κάποιο λόγο όλες αυτές οι γκιοσσες είναι Αμερικανες διότι σε ένα αυστραλέζικο γκρουπ που είμαι, όλοι οι σκύλοι είναι αληθινών εκτροφείων, αφου μάλιστα οι Αυστραλεζοι είναι στην πραγματικότητα αμερικανικά σκυλιά, απαγορεύεται το ζευγάρωμα χωρίς άδεια στην Αυστραλία και όλα τα σκυλιά δηλώνονται στο δημοτικό συμβούλιο της περιφέρειας τους και πρέπει να δηλώσεις αν είναι στειρωμένα όπως θέλουν. Αν μάλιστα δεν θες να τα στειρώσεις, νομίζω πληρώνεις διπλή ταρίφα το χρόνο για την άδεια να έχεις σκύλο σπίτι σου. Όποτε τα αδέσποτα δεν είναι σχεδόν ποτε καθαρόαιμα και μάλιστα απο τέτοια εξειδικευμένη φυλή που είναι για τις δυτικές πολιτείες που έχουμε γελάδια με το τσουβάλι.

Οι δυο τύποι λοιπόν ξέρουν περισσότερα απο μένα για Αυστραλεζους, αφου είχαν πάντα αυτή τη φυλή, και μου είπαν τι διάολο προσπαθούσαν να κάνουν οι ΒΥΒ που δημιουργήσανε τους δυο δικούς μου. Το Panda-Panda, λέει, είναι εργασιακού τύπου (!), ενώ με το Μουφ πηγαίνανε, λέει, για εκθεσιακό! Τώρα πώς διάολο θα πήγαινε το Μουφ σε εκθέσεις αφου ούτε χαρτιά έχει, ούτε είχε και φυσικά δεν θα το αφήνανε αφου έχει διάφορες ιστορίες με δυσπλασία, δόντια, μουσούδα και γενικώς συμμετρία, δεν έχω ιδέα, αλλά αυτοί παντως αυτό θελανε μάλλον! Ίσως επειδή ο ΒΥΒ του ηταν μάλλον Αμις να είχε ειδική άδεια διότι θεωρείται προστατευμένο ζώον όρθιον και διπουν;

Τελοσπαντων, φυσικά όλοι μας ξέρουμε ότι οι δικοί μου Αυστραλεζοι είναι οι ωραιότεροι του σύμπαντος. Το Panda-Panda παντως το μόνο ταλέντο που έχει επιδείξει για εργασία είναι να εκτελεί αυστραλεζικες κινήσεις ώστε να με προωθεί προς το μαντρί, δηλαδή την κουζίνα, δηλαδή το ψυγείο ή τον κήπο. Ο άλλος ο ωραιοπαθης αρκείται πλέον στο να γαυγιζει και να το παίζει νονός και να μου στέλνει τον μπράβο του να μου σπάσει τις επιγονατίδες αν δεν κάνω αυτό που θέλει.