Παρβοεντερίτιδα

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
Καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ. Το σκυλί του θείου μου εδώ κ 2 μέρες δεν έτρωγε τπτ. Έκανε εμετούς κ διαρροιες. Το πήγαμε σήμερα στο κτηνίατρο κ δυστυχώς μας είπε πως έχει παρβοεντερίτιδα. Είναι 3 μηνών κ εχει βάλει μόνο 2 εμβόλια. Ο γιατρός ήταν λίγο αισιόδοξος αλλά μας είπε πως οι πιθανότητες για το σκυλάκι ειναι 50-50. Υπάρχει κανένας εδώ που είχε παρομοιο περιστατικό? Θα αντέξει το σκυλάκι?

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
τι σκυλάκι είναι; είχε αίμα στα κακά; έπρεπε να το είχατε πάει κατευθείαν ειδικά σε κουτάβι

Powered by Nexus 4

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
τι σκυλάκι είναι; είχε αίμα στα κακά; έπρεπε να το είχατε πάει κατευθείαν ειδικά σε κουτάβι

Powered by Nexus 4
Ειναι διασταύρωση beagle. Το είχαμε βρει στο δρόμο και το μαζέψαμε. Όχι δεν είχε αίμα ούτε πυρετό έκανε

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το κράτησε ο γιατρός για να το έχει σε ορό?
Αν κάνεις μια αναζήτηση για θέματα με τη λέξη τύφος, θα βρεις αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις. Πολλές από αυτές με καλό τέλος.
Περαστικά του!

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
Το κράτησε ο γιατρός για να το έχει σε ορό?
Αν κάνεις μια αναζήτηση για θέματα με τη λέξη τύφος, θα βρεις αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις. Πολλές από αυτές με καλό τέλος.
Περαστικά του!
Του έβαλε αντιεμέτικη ένεση και μου έδωσε ορό σε σκόνη να του βάλω στο νερό του. Και αύριο πάλι είπε ο γιατρός να το ξαναπάμε να το δει.

Ευχαριστώ! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι δυσκολες και το καλυτερο ειναι να γινεται νοσηλεια.

Περαστικα του

Sent from my iPad using Tapatalk HD

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Μακάρι να γίνει καλά, δεν σου μίλησε για νοσηλεία η κτηνίατρος;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτες οι περιπτωσεις ειναι δυσκολες και το καλυτερο ειναι να γινεται νοσηλεια.

Περαστικα του
Αυτό !!!

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
δε είπε κατι για νσηλεία! θα το ξαναπάω αύριο το μικρούλι στο γιατρό, οπότε αν χρειαστεί νοσηλεία, θα μου το αναφέρει, σωστά? :/

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Δεν ξέρω αν θα στο αναφέρει, δεν ξέρω κατά πόσο την γνωρίζεις και πόσο την εμπιστεύεσαι σαν κτηνίατρο. Ο σκύλος σου έχει μια ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια με 50% πιθανότητα επιβίωσης, εγώ θα έβρισκα έναν καλό κτηνίατρο που να ξέρει πως να χειριστεί μια ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση όπως αυτή.
Κι επειδή κάθε ώρα είναι σημαντική δεν θα περίμενα καν την αυριανή μέρα.
Ελπίζω να σε πανικόβαλα λιγουλάκι !

Last edited:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Χωρίς υποστηρικτική αγωγή τι πιθανότητες να έχει το σκυλάκι? θέλει νοσηλεία και παρακολούθηση...πάρτε και μια δεύτερη γνώμη.

Α και απολύμανση σε οτι ήρθε σε επαφή με χλωρίνη και φυσικά να μην έρθετε σε επαφή με άλλο σκύλο...

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
Δεν ξέρω αν θα στο αναφέρει, δεν ξέρω κατά πόσο την γνωρίζεις και πόσο την εμπιστεύεσαι σαν κτηνίατρο. Ο σκύλος σου έχει μια ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια με 50% πιθανότητα επιβίωσης, εγώ θα έβρισκα έναν καλό κτηνίατρο που να ξέρει πως να χειριστεί μια ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση όπως αυτή.
Κι επειδή κάθε ώρα είναι σημαντική δεν θα περίμενα καν την αυριανή μέρα.
Ελπίζω να σε πανικόβαλα λιγουλάκι !
Εχω αρκετή εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο γιάτρο. Φυσικά και είμαι πανικοβλημένη και δε μου ξανάτυχε κάτι τέτοιο και δε ξέρω κ εγω τι να κάνω. Θα περιμένω μεχρι αύριο που θα ξαναπάμε στο γιατρό και αν δεν μου πει για νοσηλεία θα ψάξω για μια 2η γνώμη. Πάντως το σκυλάκι παεί σχετικά καλά σε σχέση με χτες. ούτε εμετό έκανε ούτε πυρετό ανέβασε

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
Χωρίς υποστηρικτική αγωγή τι πιθανότητες να έχει το σκυλάκι? θέλει νοσηλεία και παρακολούθηση...πάρτε και μια δεύτερη γνώμη.

Α και απολύμανση σε οτι ήρθε σε επαφή με χλωρίνη και φυσικά να μην έρθετε σε επαφή με άλλο σκύλο...
ναι για την απολύμανση ενημερώθηκα ήδη...

eleni_cy90

Member
30 Μαϊου 2013
9
0
Limassol, Cyprus
το πήγαμε σήμερα πάλι το σκυλάκι. έδειξε πολύ καλά σημάδια και ο γιατρός ειναι αισιόδοξος. του βαλε πάλι ενέσεις κ μας έδωσε κ άλλο ορό σε σκόνη. θα ξαναπάμε αυριο πάλι. μακάρι να γίνει καλά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3