Παρκο Αργυρουπολης Πλ. Ανεξαρτησιας Ασπρη Σκονη

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
ΠΡΟΣΟΧΗ

Λοιπον επειδη ειδα οτι υπαρχει και σε αλλο παρκο..Σε αλλο ποστ ειχα αναφερει οτι ειχα δει σε ενα σημειο ασπρη σκονη με σταφιδα μεσα.
Σημερα σε 4 σημεια στο παρκο βρηκα ασπρη σκονη σε αρκετη ποσοτητα οπως γραφουν και στο αλλο θρεντ ακριβως...Δεν δικαιολογειται η υπαρξη της σε εκεινα τα σημεια ...Απο μακρια μοιαζει σαν Σταχτη μολις πλησιασεις καταλαβαινεις οτι δεν ειναι..

ΔΕΝ ξερω αν ειναι τυχαιο παιδια αλλα σημερα 2 νεκρα περιστερια και 2 γατες στην ακρη του δρομου σε διαφορετικα σημεια χωρις να φαινονται οτι ειχαν χτυπημα (δεν ειχαν καν ματωσει) ..

ΠΡΟΣΟΧΗ σε ολους που ερχονται στο παρκο επειδη ειδα οτι γραφτηκε και για αλλο παρκο ΠΡΟΣΟΧΗ...δεν ξερω τι ειναι και δεν θελω να μαθω..
Οποιος ειναι στην περιοχη μπορω να του υποδειξω τα σημεια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
...δεν ξερω τι ειναι και δεν θελω να μαθω..
Οποιος ειναι στην περιοχη μπορω να του υποδειξω τα σημεια
Κανονικά θα έπρεπε να θέλεις να μάθεις. Εύκολο είναι.
Οπως ειπώθηκε και σε άλλο θέμα, παίρνεις δείγμα, το πας στο χημείο του κράτους [νομίζω], μαθαίνεις τι είναι και ενημερώνεις και τους υπόλοιπους. Να ξέρεις αν πρέπει να τρομοκρατηθείτε άπαντες ή όχι.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Κανονικά θα έπρεπε να θέλεις να μάθεις. Εύκολο είναι.
Οπως ειπώθηκε και σε άλλο θέμα, παίρνεις δείγμα, το πας στο χημείο του κράτους [νομίζω], μαθαίνεις τι είναι και ενημερώνεις και τους υπόλοιπους. Να ξέρεις αν πρέπει να τρομοκρατηθείτε άπαντες ή όχι.
Σημερα που κατεβασα τον δικο μου κατω ...βρηκα εναν κυριο που συνανταω ο οποιος πηρε δειγμα μου ειπε και θα το στειλει..οποτε θα μαθουμε...

Η υπαρξη της δεν δικαιολογειται..και μου κανει εντυπωση που ακριβως το ιδιο βρεθηκε και στο συγγρου