Πειραζει τις γλαστρες

toykaki

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2015
153
17
34
Aττικη
Μενω σε σπιτι με μεγαλη βεραντα και μενη εξω ο λαμπραντορακος μου 17 μηνων..πηγαινοθμε 3 φορες την ημερα βολτα..αλλα μεγαλο προβλημα με τα φυτα(γλαστρες)..οχι με ολα αλλα με καποια δεν τα θελει ειτε οταν τα φυτευω παει τα τρωει ειτε ριχνει την γλαστρα που σημαινει χωμα κλπ χαλι μπαλκονι και αρχιζει δαγκωνει την γλαστρα ..τι να κανω.και το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ πονηρος και τα κανει οταν φευγω.να φαντασττε εχθες κοιμηθηκα 11 την νυχτα και στις 1 ακουω θορυβο στο μπαλκονι.και ηταν αυτο που σας ειπα..να πω την αληθεια του εδωσα 2 στον κωλο βεβαια..καλος-κακος το εκανα.πειτε μου παρακαλω τι να κανω.;;το ιδιο φυτο το βαζω στο τραπεζι παλι εξω δεν τον νοιαζει..τι να κανω;για πειτε μου παρακαλω;να πω οτι δεν τον εκανα στειρωση ουτε εχει ζευγαρωση ποτε.δεν ξερω εαν εχει σχεση απλα το αναφερω γιατι καποιες φορες εχει πολλες ορμες και ανεβαινει σε καποιες γυναικες και κανει οτι τις βατευει..ακυρο απλα προς γνωση σας

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Πάρε τις γλάστρες απ τη βεράντα κ βάλτες μέσα. Ή το σκύλο.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Άν έχεις το χρόνο κάθε φορά που βγαίνει στο μπαλκόνι να είσαι παρών και, μόλις πλησιάσει γλάστρα, να του λες "μη" ή "άστο" κι αυτό για όσο χρειαστεί, τότε κάτι γίνεται. Αν όχι, τότε άλλαξε θέση στις γλάστρες μέχρι να του φύγει η πετριά...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εγω εχω βρει τρόπο και δουλευει χρονια τωρα αλλα δε με εχει ρωτησει κανεις ακομα... :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ο σκύλος σου είναι μικρός σε ηλικία και με ατελείωτη ενέργεια την οποία κάπου θα πρέπει να διοχετεύει. Είτε που θα τον λιώνεις στην άσκηση και όταν φτάνετε στο σπίτι θα πεφτει ξερός το οποίο δε ξέρω κατα ποσό είναι εφικτό αν συνυπολογίσουμε και τη ράτσα του σκύλου, είτε θα ακολουθήσεις τη συμβουλή της @ioanna a ,(κατα προτίμηση στο δεύτερο μισό της) και το πρόβλημα θα λύσεις και πιο ελεγχόμενος θα είναι ο σκύλος γιατί το να μαζέψεις τις γλάστρες δε λύνει το πρόβλημα, το κρύβει.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Παρε φυτο σαρκοφαγο και το λυσες το θεμα.
Εγω εχω βρει τρόπο και δουλευει χρονια τωρα αλλα δε με εχει ρωτησει κανεις ακομα... :)
Απ' τη μία με τρώει να ρωτήσω, απ' την άλλη σκιάχτηκα κάπως... :p:ROFLMAO:

toykaki

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2015
153
17
34
Aττικη
Άν έχεις το χρόνο κάθε φορά που βγαίνει στο μπαλκόνι να είσαι παρών και, μόλις πλησιάσει γλάστρα, να του λες "μη" ή "άστο" κι αυτό για όσο χρειαστεί, τότε κάτι γίνεται. Αν όχι, τότε άλλαξε θέση στις γλάστρες μέχρι να του φύγει η πετριά...
οσο αφορα αυτο με αλλαγη θεσης ισχυει.σε καποια τα αλλαξα και ξαφνηκα δεν τα ξαναπειραξε.γιατι;τι σημαινει;

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ψεκαζεις μια στο τοσο τα φυτα με σιτρονελα την οποια το 99,9% των σκυλων την μισουν θανασιμα. Ο σκυλος δεν θα ξαναπλησιαζει τα ψεκασμενα φυτα.

100% επιτυχια απο την 1η μερα, αλλιως σας επιστρεφουμε τα χρηματα σας πισω.

(Διωχνει και το δάκο και τη μουχρίτσα)

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Δεν είναι παιδί, λάθος σκυλί, των λουλουδιών :p Σοβαρά τώρα με @vas και @ioanna a . Ή πολύ ξεθέωμα (κομματάκι δύσκολο για το λαμπ) ή διόρθωση με μη ή άστο για να μάθει και κάποια όρια