Καλημέρα!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν αρσενικό σκύλο, καθώς είναι η πρώτη φορά που έχω σκυλάκι και όλοι οι γνωστοί μου σχεδόν έχουν θηλυκό. Ο δικός μου βγάζει μία περίεργη μυρωδιά,τον κάνω και μπάνιο αλλά η μυρωδιά δεν φεύγει. Μου φαίνεται ότι είναι από τα υγρά που βγάζει λόγω ορμών. Βέβαια ούτε αυνανίζεται ούτε δείχνει ότι θέλει να καβαλήσει το πόδι μου ή οτιδήποτε άλλο. Είναι ήρεμος, απλά κάπως μυρίζει και είναι έντονη η μυρωδιά αυτή.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, ισχύει αυτό το πράγμα, να βγάζει όντως υγρά και να μυρίζουν και μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η κατάσταση? Θα μυρίζει έτσι κατά περιόδους ή έτσι θα είναι πάντα? Από χθες έχει που μυρίζει έτσι. Στη βόλτα του έκανε εμετό και πίστεψα ότι θα μυρίζει έτσι από αυτό. Τον έκανα μπάνιο όμως και η μυρωδιά δεν έφυγε. Συνεχίζει και μυρίζει ακόμα.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, ισχύει αυτό το πράγμα, να βγάζει όντως υγρά και να μυρίζουν και μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η κατάσταση? Θα μυρίζει έτσι κατά περιόδους ή έτσι θα είναι πάντα? Από χθες έχει που μυρίζει έτσι. Στη βόλτα του έκανε εμετό και πίστεψα ότι θα μυρίζει έτσι από αυτό. Τον έκανα μπάνιο όμως και η μυρωδιά δεν έφυγε. Συνεχίζει και μυρίζει ακόμα.