Περίεργη συμπεριφορά!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω με το κουτάβι μου!
Παρατήρησα μία περίεργη συμπεριφορά που με ανησυχεί λίγο!
Το σκυλί μου διαμαρτύρεται σχεδόν όλη την ώρα,ξέρετε αυτό το κλασσικό σιγανό κλάμα,απο τις κινήσεις του σώματός της καταλαβαίνω πως κατουριέται (θελει να κάνει την ανάγκη της με άλλα λόγια)!Ωραία πάμε έξω και κατουράει κανονικά,μετα απο λίγη ώρα πάλι το ίδιο,ξανα βγαίνουμε έξω και απλά κατουράει ελάχιστα,σταγόνες και αυτό είναι όλο!Αν της πω να κατουρήσει,πάλι το ίδιο,μερικές σταγόνες ξανά και τίποτε παραπάνω!
Μόλις όμως επιστρέψουμε στο σπίτι το ίδιο φαινόμενο συνεχίζεται,η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται!
Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα που συμβαίνει αυτό,εντάξει ίσως είναι και ιδέα μου,αν όμως όχι καλύτερα να προλάβω μια κατάσταση!
Η διάθεσή της εχθές είχε πέσει κάπως αλλά σήμερα επανήλθε σχεδόν στα ίδια επίπεδα!
Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι ανάλογο;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μήπως είναι σημάδια οίστρου;;;; Δεδομένου ότι δεν έχει ξανασυμβεί....

(αν πεις ότι είναι μικρή, της δικής μου της ήρθε γύρω στους 8 μήνες....)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
γιατί μου φαίνεται ότι σε εκπαίδευσε στην εντολή "βόλτα" ?

πόσο είναι?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
@agathe λες να είναι σημάδια οίστρου;;;Νωρίς μου φαίνεται αλλα οπως λές και εσυ στη δική σου σε αυτή την ηλικία συνέβη!

@kokoni Είναι 7,5 μηνών! Η αλήθεια είναι πως έξω βγαίνουμε μεν συχνά αλλά η βόλτα διαρκεί ελάχιστα γιατί κυκλοφορούν 10δες αδέσποτα εδώ,αγέλες θα τα έλεγα βασικά τα οποία ορμούν όλα μαζί!

Εμένα αυτό που με παραξενεύει είναι οτι κάνει κινήσεις που θέλει να μου δείξει πως κατουριέται,κάθεται σιγά σιγά προς τα πίσω και κάτω ξέρετε αυτά τα κλασσικά τους!Είναι αυτό σημάδι οίστρου;
Σκέφτηκα να πάω σε κάποιον γιατρό αλλά εδώ (Δράμα) δεν ξέρω κανέναν πόσο μάλλον να τον εμπιστευτώ κιόλας!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Την ουρολοίμωξη την αποκλείουμε?
Πέρασε και μένα αυτό απο το μυαλό να σου πω την αλήθεια αλλά στην ουρολοίμωξη δεν έχει και αίμα στα ούρα ή είναι ιδέα μου και κάνω λαθος..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Angelo, ειλικρινά δεν ξέρω....
Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι....
Όταν αδιαθέτησε η Ρούνη, μου έκανε εντύπωση, γιατί ήταν θεωρητικά μικρή....

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Πέρασε και μένα αυτό απο το μυαλό να σου πω την αλήθεια αλλά στην ουρολοίμωξη δεν έχει και αίμα στα ούρα ή είναι ιδέα μου και κάνω λαθος..
Αίμα έχει οταν είναι προχωρημένη πλέον..στην αρχή είναι έντονη επιθυμία για συνεχές κατούρημα..όπου φυσικά και βγάζει μόνο σταγόνες ή απλά κάνει την κίνηση και τίποτα...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.700
319
Lund, SE
Μοιάζει με απόφραξη της ουροποιητικής οδού.

Τί διατροφή ακολουθεί ο σκύλος; Τρώει αποφάγια, ίσως με μπαχαρικά;

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Πήγαμε σε μία γνωστή κτηνίατρο μας εδώ,της εξήγησα όλα τα συμπτώματα και μου είπε ακριβώς το ίδιο,απόφραξη της ουροποιητικής οδού!
Με καθησύχασε ευτυχώς και προχωρήσαμε σε μία θεραπεία,ενέσιμη και κάτι χάπια για μια περίπου εβδομάδα!
Μετά από την ένεση έχει τρελαθεί στο κατούρημα!
Α όσον αφορά τα αίτια μου είπε τα εξής : πολύ κούραση,έντονη κούραση,χτύπημα στην περιοχή και διατροφή!
Να τονίσω οτι το σκυλί έτρωγε ξηρά τροφή αποκλειστικά την οποία και αντικατέστησα αμέσως!!
Τώρα για την κούραση,η άσκηση της ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα,ίσως αυτό βέβαια να το πιστεύω εγώ και όχι ο οργανισμός του σκύλου μου!

stellitsa

Member
13 Μαρτίου 2011
15
0
39
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα! Διάβασα πως βρήκες ήδη κτηνίατρο βέβαια.
Επειδή επισκέπτομαι κι εγώ συχνά τη Δράμα έχει τύχει να χρειαστώ κάποια στιγμή κτηνίατρο και οι περισσότεροι μου πρότειναν την Αγάπη, δεν ξέρω αν την έχεις ακούσει. Φαίνεται να αγαπάει τα ζωάκια και εγώ 2 φορές που πήγα έμεινα ευχαριστημένη.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Περαστικα.:)
Ποσο συχνα πηγαινε τουαλετα πριν το παθει αυτο;
Πηγαίναμε 3-4 φορές την ημέρα βόλτα οπου έκανε την ανάγκη της!
Και τώρα εδώ στο σπίτι κάποιες φορές τις φεύγουν στο μπαλκόνι!
Σε γενικές γραμμές κάπου 3-4 φορές κατουράει την ημέρα!