Καλησπέρα! Πρόσφατα διαπίστωσα ότι βγήκε το εξής, λίπωμα να το πώ κρεατοελιά δεν ξέρω ακριβώς. Είναι άσπρο-ροζ χρώμα σχετικά μικρό και σκληρό. Είναι ακριβώς κάτω απο το σαγόνι τού δεν θυμάμαι να το έχει απο εκ γενετής. Γαλλικό μπουλντόγκ 4 μηνών αρσενικό. Έχει κάνει όλα τα εμβόλια τού και μπήκε και το τσιπ εχθές! Ξέχασα να το δείξω στην Κτηνίατρο. Τι μπορεί να είναι? Είναι κάτι το οποίο είναι ανησυχητικό και θα πρέπει να τον ξανά πάω να το δει??? Έχει αρκετή ενέργεια πάντως, δεν δείχνει κάτι ούτε να τον ενοχλεί. Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και για το άλλο θέμα που με είπε, άκουσε την καρδιά του κάπως περίεργα, τώρα μου είπε δεν είναι κάτι ανησυχητικό σχεδόν καθόλου δεν ακούγεται, μπορεί να μην είναι και τίποτα απολύτως επειδή μεγάλωνει και τα όργανα του μεγαλώνουν, θα τον ξανά δεί σε 4 εβδομάδες και θα με πει! Σαν βράχνιασμα ένα πράγμα. Πιθανόν επειδή βγαίνουμε έξω και τρέχουμε, οχι ανεβοκατέβασμα φυσικά και άλματα. Να τον ζόρισα εγώ λίγο παραπάνω. Αλλα με άγχωσε και αυτό και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..
Attachments
-
250,1 KB Προβολές: 20
-
537,5 KB Προβολές: 21