Περιεργη συμπεριφορα

Kiriakos_P

Member
8 Μαρτίου 2012
10
0
Πάτρα
Σημερα απτο πρωι η σκυλιτσα μου ( ημιαιμο 2.5 χρονων) εχει μια περιεργη συμπεριφορα... εκει που καθεται ξαφνικα σηκωνετε περπαταει γρηγορα γυρω-γυρω στο σπιτι τεντωνετε κ παλι το το ιδιο . την ελενξα για παρασιτα και δεν ειχε κατι μηπως τρωγεται , αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια η ξερει τιποτα σχετικο παρακαλω να μου απαντησει!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Τα περισσότερα προβλήματα στην συμπεριφορά των ακύλων αν δεν είναι οργανικά οφείλονται σε understimulation όπως λένε και στο χωριό μου. Δηλαδή ο σκύλος δεν έχει επαρκή δραστηριότητα και ερεθίσματα που χρειάζεται για να είναι ψυχικά υγιής.
Αν δεν έχει κάνει πρόσφατα εξετάσεις αίματος γενικές και βιοχημικές θα του έκανα να αποκλείσω ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, πονάει και αισθάνεται άβολα.
Επίσης θα κοίταζα αν οι βόλτες και το παιχνίδι επαρκούν.
Μήπως στο σπίτι πρόσφατα έχει έρθει και άλλο ζώο ή κάποιος νέος άνθρωπος ή μήπως απλά ο σκύλος ξεμουδιάζει.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μήπως ακούει κανέναν θόρυβο;

Αν όχι, θα πήγαινα να την δει κτηνίατρος. Αν και σχεδόν απίθανο λόγω ηλικίας, μπορεί να μην ακούει, ή να είναι κάτι νευρολογικό.

Kiriakos_P

Member
8 Μαρτίου 2012
10
0
Πάτρα
Ευχαριστω πολυ τελικα ηταν στομαχοπονος γιατι στη βολτα βοσκισε κανονικοτατα τα εβγαλε ολα και μετα ολα ηταν μια χαρα :) ΑΑΑ και η βολτα δεν της ειναι ποτε επαρκης :)