Περιοδικό "Όλα για τα ζώα"

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Μόλις είδα στην τηλεόραση διαφήμιση γα ένα καινούργιο περιοδικό που λέγεται "όλα για τα ζώα"

Κυκλοφορεί 21/2 από οτι πρόλαβα να δω, αλλά δε βρίσκω κάτι σχετικό στο ίντερνετ!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Το ξεφυλισσα λιγο πριν το αγορασω (ευτυχως). Ολα καλα και ολα ωραια, διαφορα αρθρα κλπ και στις τελευταιες σελιδες μπαμ....αγγελιες με προξενια.

Θα παω να το ξαναδω για να παρω το μειλ της υπευθυνης εκδοσης. Σκεφτομαι να της στειλω 2 λογακια με τις σκεψεις μου πανω στο θεμα.

Το ακομα πιο κουλο ειναι οτι στο ιδιο τευχος φιλοξενειτε αφιερωμα στο stray.gr.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.947
20.367
Ναι αλλά καλό θα ήταν, να ξέρουν και γιατί δεν θα έχει τόση απήχηση. Ελπίζω...

Οπότε...όποιος μάθει που μπορούμε να επικοινωνήσουμε για διαμαρτυρία και θέλει, ας το παραθέσει.
Ας στείλουμε ένα e-mail. Κακό δεν είναι.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ο έντυπος τύπος είναι μόνο για τους ρομαντικούς πιά ..αυτούς που θέλουν να μυρίζουν το χαρτί,αν κ δεν είμαι σίγουρος ότι το χαρτί μυρίζει όπως στα βιβλία,τα περισσότερα περιοδικά κυκλοφορούν πλαστικοποιημένα.
Από την διαφήμηση είδα ότι η θεματολογία δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει ο μέσος χρήστης online,για το εμβόλιο του καλαζάρ είχε κ κατι random άλλα θέματα ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.947
20.367
Εμένα πάλι και μόνο που παίζει στην τηλεόραση, διαφήμιση για περιοδικό που αφορά τα κατοικίδια, μου φτάνει και μου περισσεύει.
Θα την δουν και δέκα άνθρωποι παραπάνω και που ξέρεις μπορεί και να το αγοράσουν και να ξεστραβωθούν.
Στην χειρότερη, θα δουν ότι υπάρχει κάποιο μέσο στο οποίο μπορούν να πληροφορηθούν κάτι χρήσιμο για τα κατοικίδια, ακόμη κι αν δεν ξέρουν ούτε πως ανοίγει/κλείνει ένας υπολογιστής.

Κακό πάντως δεν θεωρώ ότι είναι.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βγηκε το 2ο τευχος. Υπαρχει μια μικρη διαφοροποιηση ως προς την υλη. Μιλανε για στειρωση, και στις αγγελιες υπαρχουν μονο "καθαροαιμα".

Στα δικα μου μειλ που αφορουσαν το προηγουμενο τευχος απαντησε αμεσα η κυρια Αναστασακη. Μου ειπε οτι η στηλη εγινε κατοπιν απαιτησης του κοινου αλλα οτι θα το σκεφτουν να την αφαιρεσουν τελειως. Πραγμα που βεβαια δεν εγινε.

Οσοι εχετε ορεξη στειλτε ενα μειλ. Καλο ειναι να βλεπουν οτι υπαρχει αντιλογος.

Καλυτερα ακομα σκεφτομαι να συνταξουμε μια ανοιχτη επιστολη προς δημοσιευση στο περιοδικο που να εκφραζουμε την αποψη μας. Ειτε ως ομαδα του dogforum ειτε ενυπογραφα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Βγηκε το 2ο τευχος. Υπαρχει μια μικρη διαφοροποιηση ως προς την υλη. Μιλανε για στειρωση, και στις αγγελιες υπαρχουν μονο "καθαροαιμα".

Στα δικα μου μειλ που αφορουσαν το προηγουμενο τευχος απαντησε αμεσα η κυρια Αναστασακη. Μου ειπε οτι η στηλη εγινε κατοπιν απαιτησης του κοινου αλλα οτι θα το σκεφτουν να την αφαιρεσουν τελειως. Πραγμα που βεβαια δεν εγινε.

Οσοι εχετε ορεξη στειλτε ενα μειλ. Καλο ειναι να βλεπουν οτι υπαρχει αντιλογος.

Καλυτερα ακομα σκεφτομαι να συνταξουμε μια ανοιχτη επιστολη προς δημοσιευση στο περιοδικο που να εκφραζουμε την αποψη μας. Ειτε ως ομαδα του dogforum ειτε ενυπογραφα.
Οχι ως ομάδα dogforum (αλλωστε συνήθως δεν το επιτρέπει και η διαχείριση). Ο καθένας να μπει στον κόπο να γράψει το σημείωμα του και να το στείλει. Ετσι έχει αξία.

Παρεμπιπτόντως, πότε πρόλαβε να έχει απαιτήσεις το κοινό από το πρώτο κιόλας τεύχος?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τι "καθαρόαιμα"; Ονόματα εκτροφείων ας πούμε ή έγω η Μαντώ πουλάω/χαρίζω/ζητάω για ζευγάρωμα καθαρόαιμο μαλτέζ-γκριφόν; Μην πάω και το πάρω τζάμπα, δεν ξοδεύω ούτε ευρώ! Τα μαζεύω για κουτάβι :D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Παρεμπιπτόντως, πότε πρόλαβε να έχει απαιτήσεις το κοινό από το πρώτο κιόλας τεύχος?
Τι να σου πω και εγω?

Madoolini αν ηταν καθαροαιμα με ονοματα εκτροφειων κλπ. ουτε εισαγωγικα θα εβαζα ουτε μειλ παραπονων θα εστελνα. Μην το παρεις, αλλα αν εχεις διαθεση στειλε ενα μειλ να δηλωσεις την αντιθεση σου στις αγγελιες για ζευγαρωματα. Πιστευω οτι οσο εκφραζουμε την αντιθεση μας στα κακως κειμενα του χωρου και απαιτουμε καλυτερη ενημερωση απο τον κυνοφιλικο τυπο εχουμε ελπιδες να αλλαξουν 5 πραγματα.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πήρα και εγώ ένα τεύχος δεν με ενθουσίασε και τα συνοικέσια στο τέλος με χαλάσανε αρκετά όπως και ο τρόπος που διατυπώνονται οι απόψεις κάποιον συντακτών δεν μου άρεσαν καθόλου.
Θα συνεχίσω να προτυμώ το άλλο περιοδικό του χώρου.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
τσαντιστηκα παρα πολυ οταν ειδα διαφημιση μεγαλου πετ σοπ που πουλαει ζωα και τα προξενια στο τελος...εννοειται οτι δεν θα το ξαναπαρω

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδια επεσε στα χερια μου το 3ο τευχος του περιοδικου απο γνωστο που το ειχε αγορασει και του εριξα μια ματια. Δεν υπαρχει πλεον η στηλη με τα προξενια και οι αγγελειες ειναι ολες απο ζωοφιλικα σωματεια! Μαλλον επιασαν τοπο οι διαμαρτυριες...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ωρε λεεες? Τελικα πες πες μπορει να βρεις και καποια αυτια ανοιχτα. Θα εχω το νου μου να τσεκαρω το επομενο τευχος.

dogo75

Member
3 Δεκεμβρίου 2009
11
0
ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Καλησπέρα σας. Βλέποντας το τεύχος Οκτωβρίου-Νοεμβρίου είδα ότι υπάρχει στήλη με περιπτώσεις καταγγελιών αλλά και περιπτώσεων που έχουν τελεσιδικήσει κατόπιν μηνύσεων. Έστειλα λοιπόν ένα mail στο mail που αναφέρεται λίγο πριν, όπου ζητώ την αναφορά των ονομάτων των ατόμων που "δραστηριοποιούνται" στο χόμπυ της κακοποίησης ζώων. Εφόσον τα ονόματα τους δεν είναι πλέον κρυφά καθώς έχουν εκτεθεί στο δικαστήριο, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και εμείς, διότο πολλές φορές ζούν ανάμεσά μας και δεν τους καταλαβαίνουμε.