Περιοδικό "Κυνολογία"

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ξερει καποιος να μου πει γιατι σταματησε να εκδιδεται το μεγαλυτερο και μακραν καλυτερο Ελληνικο περιοδικο η "Κυνολογια"?Ξερω οτι δεν σταματησε χθες,αλλα εχει πολλα χρονια...Εχω παμπολλα τευχη του,μεγαλωσα μαζι του και ειναι μια απορια που με περιτριγυριζει για χρονια.Οποιος ξερει θα το εκτιμουσα πολυ να μου πει.Ευχαριστω!:)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Και τα δύο ήταν πολύ καλά περιοδικά.

Ίσως το Dogs (κατά την ταπεινή μου γνώμη) να ήταν λίγο πιο "ψαγμένο".

Και τα δύο σταμάτησαν για λόγους βιωσιμότητας.

Η "Κυνολογία" κυκλοφορούσε για αρκετά χρόνια σε ιδιοκτησία του Νίκου Φωτακόπουλου. Κάποια στιγμή μπήκε μέτοχος η εφημερίδα "Εθνος" και σε πολύ μικρό διάστημα η "Κυνολογία" έγινε μηνιαίο ένθετο. Σύντομα τα διαστήματα του ενθέτου αραίωσαν κι έτσι φτάσαμε στο σημερινό καθεστώς.

Το "Dogs" απλά σταμάτησε να βγαίνει.

Λοιπά κυνοφιλικά περιοδικά που εκδόθηκαν κατά καιρούς και δεν υπάρχουν πια:
"Κατοικίδια Ζώα" (μικτό) - Αθήνα
"Το Βλέμμα" (αμιγώς κυνοφιλικό) - Θεσσαλονίκη

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά και τώρα δεν υπάρχει τίποτα? Εκτός φυσικά από εκείνο για τους κυνηγούς που μιλάει μόνο για κυνηγόσκυλα και για πράγματα που ποσώς με ενδιαφέρουν.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδια.Οντως την "κυνολογια" την ειχε ο Φωτακοπουλος ο οποιος εγραφε κιολας,αρκετες φορες.Το "Dogs" δεν το ειχα παρει ποτε δεν το γνωριζα γι'αυτο.Το μονο που εχει μεινει πια ειναι το "le chien" η αλλιως "Τα σκυλια μας και εμεις".Κριμα για την Ελλαδα να μην εχει ΕΣΤΩ ενα αμιγως κυνοφιλικο περιοδικο για ολους εμας...κριμα!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ισως να ειμαστε λιγοι,ισως να ειμαστε περισσοτεροι και απλως να μην το ξερουμε...Δεν μπορω να δεχτω μια χωρα που ζει γενικα στην υπερβολη,απειρα αυτοκινητα,απειρα μηχανακια,απειρα περιοδικα(επι παντος επιστητου) κλπ κλπ με πληθυσμο μολις 11 μιρια να μην εχει χωρο για ενα "της πρκοπης" περιοδικο σκυλων...τεσπα.:rolleyes:

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
οταν λενε οτι ο 20ος αιωνας ηταν ο αιωνας της ταχυτητας και ο 21ος ο αιωνας της πληροφοριας, σιγουρα δεν εννοουν την εντυπη ενημερωση αλλα το ιντερνετ πλεον. Γι αυτο και τα περιοδικα και οι εφημεριδες αρχιζουν να επιβιωνουν ολο και δυσκολοτερα. Οσο για την κυνολογια; Δεν νομιζω ότι ειναι κατι που "πουλαει" για να μπορεσει να επιβιωσει σε εντυπη μορφη αφου ελαχιστοι ασχολουνται με τα θεματα και τα προβληματα της

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ας βαλουν εστω σαν ενθετο σε καποια εφημεριδα,εστω και μηνιαιο ενα περιοδικο για σκυλους(οπως η κυνολογια η το dogs και οχι 50 σελιδες διαφημισεις και σκυλοτροφες και 1 σελιδα για τα σκυλια) τοσο δυσκολο η ακριβο ειναι?:( Δηλαδη καποτε η κυνολογια που πουλαγε σαν τρελη με συνδρομες κλπ υπηρχαν περισσοτερο κυνοφιλικα αισθηματα απ'οτι σημερα?Ισως αν γινει κοινο αιτηματα πολλων κυνοφιλων και διαφορων forum με ισχυ ομως οπως το συγκεκριμενο να πειστουν καποιοι να (ξανα)?ξεκινησουν ενα τετοιο περιοδικο...:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Θα μπορούσε επίσης να ανοίξει περιοδικό κυνολογικού ενδιαφέροντος στο ίντερνετ.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Την διάβαζα κι εγώ την Κυνολογία...αλλά μόνο για εμένα την φέρνανε εδώ...
όπως και Κατάδυση τότε...
μόνο το metal hammer βγαίνει ακόμα...τελείως ασχετο αλλά ...τι μου θυμίσατε σήμεραααααααα

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω υπηρξα συνεργατηδα της κυνολογιας- αλλα και λατρης και αναγνωστρια απο πολυ πριν συνεργαστω!

Τωρα στην Diana μιλισα με τον Νικο Φωτακοπουλο και του ειπα, οτι κακος μας αφησε χωρις αξιολογο κυνολογικο περιοδικο!!
(και οταν εδωσε "τα κυνηγοσκυλα" στο εθνος ελεγε "την κυνολογια ΠΟΤΕΕΕΕΕ δεν θα την αφησω!!!")
Απαντηση του :" δεν την αφησα εγω- αυτη με αφησε"!!

Μηπως αν καναμε μια "μαζικη παρακλειση" στο Εθνος, θα το σκεφτοντουσαν να το επαναεκδοσουν???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Πολύ ευχαρίστως, αλλά δεν νομίζω ότι θα αρκεστούν στον λόγο μας.