Περιοδικό "Κυνολογία"

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Έγραψα πολλά άρθρα για την Κυνολογία.
Το πρόβλημα ήταν πως δεν υπήρχαν αναγνώστες. Τυπώναμε μόνο 5000 αντίτυπα και αυτά χάρη στις διαφημήσεις.
Τώρα ίσως να υπάρχουν περισσότεριο κυνόφιλοι που ξέρουν κι ανάγνωση.
Φοίβο, δεν ξεκινάς ένα σωστό περιοδικό;

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Άλλο ένα τώρα τελευταία που είχε κυκλοφορήσει ηταν το ένθετο της Απογευματινής Σκυλιά & Pets καθε Σάββατο αλλά και αυτό το πρέπει να σταμάτησε γιατι 2-3 σαββάτα που το έψαχνα να το βρώ δεν μπορούσα........Πάντως θα ήταν πολυ καλό να βγεί ενα σωστο κυνοφιλικό περιοδικό με προσεγμένα άρθρα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φοίβο, δεν ξεκινάς ένα σωστό περιοδικό;
Χαχαχα!
Λέτε να το γυρίσω σε εκδότης ή δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται;

Ήδη νομίζω ότι είμαι way over my head που λένε και οι αγγλόφωνοι.....

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Δεν βλέπω να βγαίνει κανένα - εδώ οι εφημερίδες και τα περιοδικά πάνε κατά διαόλου, θα βγάλουν και καινούργιο?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οταν εχεις τετοια ενημερωση στην οθονη σου και μαλιστα τζαμπα (σχεδον) και φορωντας πιτζαμες και παντοφλες, για ποιο λογο να παρεις εφημεριδα και περιοδικο?
Ειδικα για τις εφημεριδες, πλεον οι βασικοι αγοραστες ειναι ηλικιωμενοι.

Θα μου πεις, αλλη χαρη εχει το εντυπο... και ειδικα αν μιλαμε για ενα καλο λευκωμα ... ( :p )

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Πράγματι δεν είναι καιρός για επενδύσεις...
και πράγματι
ο Αρης έριξε μια καλή Ιδέα

Κυνολογία online μόνο...φτηνό και αποδοτικό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Εμένα πάντως, θα μου άρεσε να έχω στα χέρια μου ένα όμορφο περιοδικό με ωραίες φωτογραφίες, για να το απολαμβάνω με τον καφέ μου. Ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός, αραχτά στην βεράντα... Το προτιμώ απ' το να έχω μπροστά μου μια οθόνη.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Ναι
το έντυπο μετράει...
εγώ τα σοβαρά άρθρα που βρίσκω στο ίντερνετ τα τυπώνω για να τα διαβάσω...
και ειδικά στα αγγλικά αν είναι...έτσι και το διαβάσω στην οθόνη δεν καταλαβαίνω και πολλά

YanniD_

Member
9 Νοεμβρίου 2011
5
0
Προσκόλληση σε συγκεκριμένες φυλές, αδιαφορία για τις ελλαδικές, προσπάθεια διάδωσης-επιβολής φυλών ξένων ή και εχθρικών προς το ελλαδικό γίγνεσθαι, πολλές άσκοπες σελίδες

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Δυστυχώς μαζί με αυτό, τα περισσότερα περιοδικά ειδικού τύπου έχουν βάλει λουκέτο!
Τα τελευταία χρόνια η πτώση των πωλήσεων τους είναι κατακόρυφη γιατί όσοι αγοράζουμε περιοδικά ειδικού τύπου, δεν είμαστε τόσοι ώστε να συντηρηθεί το περιοδικό έστω και στα βασικά του έξοδα, δεν αναφέρομαι καν στο κέρδος!
Πέρα από την κάθετη πτώση πωλήσεων, η αγορά ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχει "πεθάνει" και σαφώς δεν επενδύει στην έντυπη διαφήμιση.
Τεράστιο ρόλο παίζει το ιντερνετ που πλέον ο καθένας βρίσκει ελεύθερη και δωρεάν την πληροφορία που ψάχνει !

Πλέον είναι λίγοι οι ρομαντικοί που διαβάζουν ακόμα περιοδικά...

ΥΓ. κάποιος ανέφερε για ένθετο σε εφημερίδα... συνήθως έτσι ξεκινάει η κατρακύλα και αρχίζει η καταστροφή... είτε του περιοδικού, είτε του ομίλου που ανήκει το περιοδικό! ;)

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Δυστυχώς το 'έντυπο' πλέον έχει αρχίσει και έχει ρομαντικό χαρακτήρα. Εδω σε λίγα χρόνια και τα βιβλία θα εξαφανιστούν με όλα αυτά τα i-books και δεν συμμαζεύεται...

Απλά χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι την άλλη φορά έδειχνα στη μητέρα μου (ηληκιακά 70 +) τι δυνατότητες έχει ένα tablet και της έβαλα ένα ελληνικό μυθιστόρημα αλλά σε audio book. Το μηχάνημα της διάβαζε το βιβλίο σαν να της το αφηγείται ένας άνθρωπος. Μέχρι και τη φωνή διαλέγεις... Απλά ξετρελλάθηκε!

Προσωπικά παλιότερα έπαιρνα πολλά περιοδικά ειδικού τύπου για αυτα που με ενδιέφεραν αλλά τώρα έχω σταματήσει. Βρίσκω ό,τι θέλω στο διαδίκτυο και το μόνο που έχω να κάνω είναι φιλτράρω την πληροφορία... Είμαστε ήδη μέσα σε μια νέα εποχή κατά τη γνώμη μου και αυτή είναι ηλεκτρονική πλέον!