Περιποίηση μπιζον φριζε

11 Αυγούστου 2021
8
2
Γεια σας!!
Έχω ένα μπιζον φριζε και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την περιποίηση του καθώς είναι μια φιλή η οποία θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αυτό. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια οικονομική καλή χτένα αλλά και κάποια τίπς για την περιποίηση του Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
506
310
46
Γεια σας!!
Έχω ένα μπιζον φριζε και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την περιποίηση του καθώς είναι μια φιλή η οποία θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αυτό. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια οικονομική καλή χτένα αλλά και κάποια τίπς για την περιποίηση του Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Πρέπει να έχετε και ένα καλό σαμπουάν με μαλακτική ..θα βοηθήσουν πολύ όπως κ ένα σπρέι χτενίσματος.να το χαιρεστε!

11 Αυγούστου 2021
8
2
Ναι ναι το γνωρίζω έχω και από τα τρία το μόνο που μου λείπει από όσο γνωρίζω είναι μια καλή χτένα έχετε κάποια να μου προτείνετε

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.138
894
Ναι ναι το γνωρίζω έχω και από τα τρία το μόνο που μου λείπει από όσο γνωρίζω είναι μια καλή χτένα έχετε κάποια να μου προτείνετε
Για τα μπιζον μια καλη μεταλλικη χτενα ειναι το πιο απλο φτηνο και αποτελεσματικο

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.138
894
Και αμα θελετε και καμια slicker για να εχει καλυτερη υφη και να ειναι πιο φουντοτο. Υπαρχουν παρα πολλες κοιτατε εσεις τις τιμες στο πετ σοπ και αποφασιζεται

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
506
310
46
Εγώ οικονομική χτένα έχω rosewood..τώρα έχει κ πιο επαγγελματικές αν θέλετε να σας πω

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
506
310
46
Ριξτε μια ματιά στο dogbows.έχει πολύ ωραία πράγματα ..την έχω πάρει κ τηλ να μου εξηγηση πράγματα κ έχει εκπληκτικά προϊόντα.

Εriana

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2019
284
908
Έχοντας bichon frise αλλά όχι την υπομονή και την τεχνική για να περιποιούμαι το τρίχωμά του, θέλει πολύ περιποίηση, το πηγαίνω κάθε 6 εβδομάδες για groom και έχω ησυχάσει.