Περναμε δύσκολα!!! [kennel cough]

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Καλημέρα, αφού περάσαμε τα δύσκολα μας είπαμε να τα πούμε κι εδώ έτσι απλά σαν εμπειρία...Τελικά είχαμε το βηχα του κυνοτροφείου, η κτηνίατρος μας είπε ότι είχε ερεθίσει πάρα πολύ το λαιμό του, με τα πολλά πήραμε αντιβίωση κι είμασταν μακριά απ όλα τα σκυλιά. Έχουν περάσει σχεδόν 10 μέρες, έχουμε άλλη μία μέρα για να σταματήσουμε την αντιβίωση, δεν βήχει καθόλου τις 2 τελευταίες μέρες, αλλά ακόμα κρατάμε απόσταση από άλλα σκυλιά για να μαστε σίγουροι!
Ο καλός μου όμως είχε να φάει 5 μέρες, άγχος εγώ, προσπαθούσα να τον ταίσω, αλλά με τίποτα, τι του φτιαχνα ριζάκι με κοτόπουλο, τι έριχνα ζωμό στις κροκέτες τίποτα...κι πολύ κλάμα.Τηλέφωνα κάθε μέρα στην κτηνίατρο η οποία δεν ήξερε τι να μου πει γιατί το σκυλί ήταν μές την τρελή χαρά κι την ενέργεια απλά δεν έτρωγε...Για να μην τα πολύλογω λόγο του βήχα που κρατούσαμε τους πάντες μακριά μας δεν έιχαμε μαθει ότι όλες οι δεσποινίδες είναι με οίστρο εκεί που τον βγάζω, με το που το έμαθα αλλαξα διαδρομή κι ο κύριος τρώει το καταπέτασμα τώρα...καταλάβατε;;; Απεργία πείνας ο κύριος για να κουτουπώσει...!!!!Αυτά τα νέα μας...περιμένουμε πως κι πως να περάσουν οι 2-3 μέρούλες να πάμε να αμοληθούμε στο άλσος να τρέξουμε με άλλα σκυλάκια!!!

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Prince Luna περαστικά σας!

Αλλά δεν περνάτε δύσκολα! :) Μην υπερβάλλουμε
Χχαχαχαχαχα...το "περναμε δυσκολα" παει όχι για τον βήχα για τον οίστρο των θυληκών που τον έχει τρελάνει κι δεν τρώει...το παίζει δύσκολος!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χχαχαχαχαχα...το "περναμε δυσκολα" παει όχι για τον βήχα για τον οίστρο των θυληκών που τον έχει τρελάνει κι δεν τρώει...το παίζει δύσκολος!!!
Περαστικά και αγύριστα!

Prince μην μιλάς καθόλου!5 μέρες δεν είναι τίποτα!Θα επανέλθει ο σκύλος!
Αντέχει, μην στεναχωριέσαι!Παθών(όχι λόγω kennel cough) με 15 μέρες μετεγχειρητική αφαγία και χάσιμο 15 κιλών λόγω αυτής!
Μια χαρά είστε!Θα φάει σιγά σιγά!

Σιδερένιος!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν αρχίσουμε και απαριθμούμε τα προβλήματα μας, το μέλος Prince Luna θα αισθανθεί πολύ τυχερό...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
μακάρι Prince Luna αυτή η αφαγία και το kennel cough να είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε! Και στο λέω μέσα από την καρδιά μου!
Κανένα σκυλί δεν πέθανε από την πείνα ενώ είχε στη διάθεση του φαγητό! Οπότε ηρέμησε και αν σου κάνει νάζια άστον... θα του περάσει!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
λετε να πιανει καμια φωτο απο αρσενικο σκυλορουβσ πανω απο το μπωλ φαγητου της δικιας μου μπας και σταματησει να τρωει τον απακο,,?? ==))

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
μακάρι Prince Luna αυτή η αφαγία και το kennel cough να είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε! Και στο λέω μέσα από την καρδιά μου!
Κανένα σκυλί δεν πέθανε από την πείνα ενώ είχε στη διάθεση του φαγητό! Οπότε ηρέμησε και αν σου κάνει νάζια άστον... θα του περάσει!
Στην αρχή που είχα ψαρώσει του άφηνα το μπολ με το φαι όλη μέρα μπας κι θελήσει, τώρα όμως δεν έχει, αν δεν φάει το πρωί μέσα σ' ένα μισάωρο του το παίρνω κι του το ξαναδίνω το βράδυ...αλλά τον βλέπω δεν τρώει πάλι, ότι έφαγε μία μέρα, δυο μέρες τώρα πάλι δεν το αγγίζει καθόλου...τι να πω, θα του περάσει σίγουρα τέτοιος φαγάνας που ναι γενικά...!!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
αυτή η δίαιτα για κουτουπωμα πως εξηγείται;
το έκανε και ο μικρός και δεν έτρωγε τίποτα!