Πετάει το Pit Bull;...Πετάει!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το λόγο δεν τον ξέρω, πάντως και τα δικά μου ιπτάμενα είναι! Έχουνε ένα θέμα με τα άλματα, με το παραμικρό στον αέρα είναι και δείχνουν να το διασκεδάζουν και πολύ! :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εντυπωσιακο...αλλα

:confused::confused::confused:

...για πιο λογο γινεται αυτο?
Γιατί μπορούν και θέλουν...και τα σκυλιά και οι ιδιοκτήτες!:)
Όπως κι όλα τα κυναθλήματα εξάλλου!;)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...
Όπως κι όλα τα κυναθλήματα εξάλλου!;)
Εεεεεεεπ!

Το Schutzhund (μετέπειτα IPO) ξεκίνησε σαν και παραμένει τεστ εξέτασης εργασιακών ικανοτήτων του σκύλου.

Όχι απλά ένας ωραίος τρόπος να περνάμε καλά με τα κοπρόσκυλα :D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το Schutzhund δημιουργήθηκε αρχικά ως εξέταση εργασίας των γερμανικών ποιμενικών.

Ο "πατέρας" του Γερμανικού Ποιμενικού, Max von Stephanitz, είχε το όραμα για ένα σκύλο εργασιακό σε τέτοιο βαθμό που έβαζε την εμφάνιση σε δεύτερο ρόλο.

Όπως λέει το όνομα, η κυριότερη δουλειά για την εποχή ήταν η ποιμενική (καθοδήγηση και φύλαξη κοπαδιών). Σύντομα, είδαν ότι ο σκύλος αυτός ήταν πραγματικά γενικής χρήσης και χρησιμοποιήθηκε (μέχρι σήμερα) σε αστυνομία, στρατό, S&R και ως οδηγος τυφλών.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που εξετάζει το σπορ αυτό είναι τα εξής:
Εξυπνάδα, κουράγιο, ένστικτα (φύλαξης, κυνηγιού κτλ), εκπαιδευσιμότητα και το δεσμό με τον κυναγωγό.

Αργότερα και άλλες φυλές σκύλων άρχισαν να εκπαιδεύονται και να αγωνίζονται στο Schutzhund (dobermann, rottweiler κυρίως) αλλά ο πιο πετυχημένος σκύλος ήταν (εδώ και πολλά χρόνια), είναι και μάλλον θα παραμείνει το Malinois.

Ας το μεταφέρει κάποιος moderator γιατί η κουβέντα πήγε εντελώς λάθος από τα ιπτάμενα pit :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Η πιο αθλητικη φυλη... κατα την αποψη μου!!!:D Πολυ ωραιο video!!
Σας παραθέτω αλλο ένα!! Με ενα εκπληκτικο σκυλο;)

[ame]http://http://www.youtube.com/watch?v=vNicN-o1VyA[/ame]

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Στο 1:27 του βιντεο ο σκυλος ειναι ολοιδιος σαν τον Δια,τον προηγουμενο σκυλο που ειχα :(!!! Και εκεινος ετσι ηταν.
Ιπταμενος και τζετζλεμαν.

Τα λογια ειναι περιττα για αυτη την φυλη. Τα pit bull ειναι σκυλια τα οποια οτι και να τους θεσεις σαν στοχο θα τον καταφερουν, και αν οχι, τοτε θα πεθανουν προσπαθωντας! Μονο και μονο για να ικανοποιησουν το αφεντικο τους. Για μενα η καλυτερη ρατσα σκυλων που υπαρχει.

Δειτε και αυτην την σκυλα (Perla). Αυτη η μικρη ειναι αδυναμια μου.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=feWfqwcWkvM"]YouTube- PIT BULL FIGHT[/ame]

Υ.Γ. Μην ξεκινησουμε διαλογο-αντιλογο, αν ειναι ρατσα καθαροαιμη, γιατι την εχουμε κανει στο παρελθον και σε αλλα τοπικ. Για μενα ειναι πιο καθαροαιμα απο πολλα καθαροαιμα!!!!

Last edited:

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
πολυ ωραια βιντεο, μπραβο :)

εμ... αυτα κανουν τα pitbull και μπαινουν στο ματι (η αλλου) καποιων ιδιοκτητων η εκτροφεων αλλων φυλων και εχουμε μετα τα ντραβαλα που εχουμε... ;)

για το αν ειναι καθαροαιμα η οχι, οπως εχω ξαναπει, χαιρομαι ιδιεταιρα που δεν θεωρουνται καθαροαιμα απο fci και λοιπους μορφολογους και καλλιστιολογους. αν τα ειχαν θεωρισει καθαροαιμα θα τα ειχαν καταστρεψει και αυτα οπως κατεστρεψαν και αλλες εργατικες φυλες.

ευχομαι να συνεχισουν να μην τα αναγνωριζουν και να τα θεωρουν ημιαιμα.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Παιδιά, άλλο "μη αναγνωρισμένο", άλλο "ημίαιμο" και άλλο με "συγκεκριμένο πρότυπο".

Επίσης, όλοι οι σκύλοι έχουν το δικό τους ταπεραμέντο, τα δικά τους προτερήματα και την δική τους μορφολογία.
Υπάρχουν σκυλιά για όλα τα γούστα, οπότε το να μπαίνουμε σε διαδικασίες "Ποιό είναι το καλύτερο;" είναι, αν μη τι άλλο, γελοίο.

Κανένας εκτροφέας δεν βλέπει "με μισό μάτι" τις άλλες φυλές, πολύ απλά γιατί μπορεί να ασχοληθεί με όποια φυλή θέλει, με 2 ή και παραπάνω φυλές, αν θέλει.

Υπάρχουν σκυλιά πιο γρήγορα από τα Pit bulls.

Yπάρχουν σκυλιά πιο δυνατά από τα Pit bulls.

Υπάρχουν σκυλιά που έχουν μεγαλύτερο άλμα από τα Pit bulls.

Υπάρχουν πολλά και διάφορα σκυλιά...

Μη με κάνετε να νιώθω άσχημα που βάζω videos με την "Α" ή την "Β" φυλή...Δεν το κάνω για να δείξω την "ανωτερότητα" ή την "κατωτερότητα" της σε σχέση με τις άλλες.

Είναι απλά videos με κάτι το ιδιαίτερο και το αξιοσημείωτο για εμένα, σε πρώτη φάση.

:)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τα αλματα ειναι πολυ εντυπωσιακα ...:eek:

το weight pulling μου φαινεται ομως γελοιο σαν ασκηση (ανεξαρτητως φυλης)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όντως είναι εντυπωσιακά.., όπως εντυπωσιακό μου φαίνεται το πως αντέχουν οι αρθρώσεις με τόσο ψηλά άλματα:rolleyes: