Πεταμένο κουτάβι

sympa

Member
21 Ιουνίου 2012
6
0
attikh
καλησπερα.
μολις μου αφησαν στην αυλη ενα κουταβακι,εχει πολυ πρισμενη κοιλια τι να κανω βοηθεια λετε να μου παθει μεχρι την τριτη που ανοιγουν τα μαγαζια,εχω τρελαθει!!εχω κ την σκυλα μου που μου κραταει μουτρα επειδης προσεχω το κουταβι,τι να κανω για την μικρη?εκανε κακα της κ τσισα της,ΦΟΒΑΜΑΙ

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Η πρισμένη κοιλίτσα υποθέτω πως είναι από σκουλικάκια,είδες στα κακά του τίποτα?Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως να σε βοηθήσω.Πάντως απέφυγε να δώσεις γάλα και πάρε αύριο το πρωί τον κτηνίατρο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Τα σκυλιά, δεν κρατάνε μούτρα!

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Καλή συνέχεια με το κουτάβι, χωρίς όμως "Βοήθεια", "Φοβάμαι" και άλλα τέτοια υπερβολικά.
Ψυχραιμία χρειάζεται και κτηνίατρος για αρχή.

Τι σκοπεύεις να κάνεις; Θα το κρατήσεις;

sympa

Member
21 Ιουνίου 2012
6
0
attikh
δειτε κ πειτε μου!!!!

θα ηθελα εαν μπορειτε να μου πειτε τη ρατσα το βλεπετε να ειναι,μεχρι να το παω κτηνιατρο.δεν εχω προβλημα κ να μην ειναι καποια ρατσα αλλα πρεπει να παρω καποιες πληροφοριες,διατροφη χαρακτηρα κτλπ
f43e2ebf-70bf-4269-a8c9-1f9f3eb88f69.jpg
98f421f1-6410-443f-a0ad-72317cd579e2.jpg

sympa

Member
21 Ιουνίου 2012
6
0
attikh
σκουλικακια ειχε τελικα,την μικρη εννοειται πως θα την κρατησω..
η σκυλα μου ,μου φανηκε πως οντως κραταει μουτρα γιατι δεν ετρωγε για μια μερα της μιλουσα κ με αγνοουσε κ εκει που κοιμομασταν μαζι εφυγε κ κοιμοταν μονη της,οταν πηγαινα να την αγκαλιασω μου ορμουσε,σημερα ομως ειναι ενταξη.
θα διαφωνησω οτι ηταν υπερβολικο γιατι αμα βλεπατε το κουταβι,θα παθαινατε κ εσεις σοκ,ειχε πολυ πρησμενη κοιλια κ ηταν πολυ κοκαλιαρικο νομιζα πως θα το ακουμπισω στην κοιλια κ θα σκασει..Εχουν περασει πολλα κουταβια απο τα χερια μου αλλα με αυτο φοβηθηκα παρα πολυ

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εγω προσωπικα βλεπω μια καταπληκτικη φατσα!
Ο σκυλος μπορει απο μονος του να εχει καποια χαρακτηριστικα, αλλα
εσυ ομως θα τον καλλιεργησεις!
Να σου ζησει!

sympa

Member
21 Ιουνίου 2012
6
0
attikh
ευχαριστω πολυ!!!
εννοειται πως θα τον καλλιεργησω,απλα κατι γειτονες μου ειπαν οτι τους φαινετε για"τσομπανοσκυλο"κ πρεπει να το ταιζω περισσοτερο απο οτι ταιζουμε τα κουταβια,κ να παρω κροκετες καταλληλες για κουταβια(εννοειται)κ στην συνεχεια για μεγαλωσομα σκυλια,αλλιως δεν θα αναπτυχθει οπως πρεπει.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μπραβο για την υιοθεσια αν και εγινε με υπουλο τροπο απο τη μερια αυτου που το ξεφορτωθηκε! Διαβασε και ρωτα το φορουμ για οτι σε προβληματιζει. Και για ιατρικα θεματα πρωτα απ'ολους να εχεις εναν καλο κτηνιατρο που να εμπιστευεσαι.

Αλλα αυτο που εγραψες για το αλλο σου σκυλι με προβληματισε :confused:
...οταν πηγαινα να την αγκαλιασω μου ορμουσε,σημερα ομως ειναι ενταξη.
Νομιζω οτι θελει να δωσεις σημασια σε αυτο το θεμα και να το δουλεψετε ισως με τη βοηθεια ενος επαγγελματια εκπαιδευτη. Θα μπορουσες παραλληλα να τον ρωτησεις να σου διεξει πραγματα για να μεγαλωσεις σωστοτερα το καινουριο κουταβι! ;-)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Καλώς ήρθες! Έχει πλάκα που το κουτάβι έχει ίδια μάσκα με τη σκυλίτσα σου! Σετάκι θα τα χεις!

sympa

Member
21 Ιουνίου 2012
6
0
attikh
χαχα μαριλενα καλο!!!
η συμπα μου ειναι πολυ καλη απεναντι στα αλλα σκυλια.
εχω κ ενα ημιαιμο γιορκι με μαλτεζ αυτη ηταν που μου εκανε τα περιεργα αλλα τωρα ολα οκ παιζει κ με το κουταβι,σαν μικρη που (4 κιλα)ειναι ειχαμε το συνδρομο του μικρου σκυλιου κ γι αυτο εγινε ετσι!!λαθος μας.
εχω μια πολυ καλη κτηνιατρο που η γυναικα γεννησε ειναι στο νοσοκομειο κ ομως το σηκωσε κ μου ειπε οτι σε μια βδομαδα ανοιγει κ να παω να την δει,μου ειπε οτι το σκυλακι ειναι ετσι λογω σκουληκιων...