Πιθανή δερματίτιδα

giorgoskarmed

Member
16 Δεκεμβρίου 2011
11
0
Καλησπερα εχω ενα κουταβακι 3 μηνων κοκερ σπανιελ, Τη τελευταια εβδομαδα έχει ξεφλουδισει ενα τμημα απο τη μουσουδα του , αρχικα ειχε γινει πιο σκληρο επαρμενο και μετα αρχισε να ξεφλουδιζει με μαυρα κομματακια, τωρα απλα ειναι ροζ το δερματακξι του χωρις τριχωμα. Ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε να του βαζω daktarin (για μυκητες ) kai celestoderm αλοιφη. Kαμια ιδεα η αλλη προταση?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Γεια σου Γιώργο

Σου είπε ο γιατρός τί έχει το μικρό σου? Πάντως για ιδέα ή άλλη πρόταση... από την στιγμή που τν εμπιστεύεσαι κ προτείνει μια θεραπεία δν μπορούμε να σου πούμε να την αλλάξεις, σωστά?

giorgoskarmed

Member
16 Δεκεμβρίου 2011
11
0
Δε μου ειπε τι εχει, μου πε τι μπορει να εχει και ηταν πολλα πραγματα
απο μυκητιαση μεχρι αλλεργια, τον γιατρο δε τον ξερω αλλα ηταν της λογικης δωσε του αυτα και βλεπουμε παντως επειδη ειχα γατα παλιοτερα το παθαινε συχνα απ οτι θυμαμαι αν και δεν εδινα σημασια, στο κουταβακι ειμαι πιο ευαισθτος παντως....

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
περαστικα στο μικρο σου.και απο προσφατη εμπειρια βρες καποιον κτηνιατρο που εμπιστευεσε γιατι και το πιο απλο και το πιο μικρο χωρις την καταλληλη προσοχη μπορει να δημιουργησουν ενα προβλημα που θα σε κανει να τρεχεις εστω και λιγο..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πρόταση δεν μπορούμε να κάνουμε, ούτε ιντερνετική διάγνωση,αλλά αν ογιατρός δεν σου γεμίζει το μάτι πάρε και 2η γνώμη.

Όταν λες ρώτησες; Δεν εξέτασε ο γιατρός το κουτάβι;

Εμβόλια έχει κάνει;

giorgoskarmed

Member
16 Δεκεμβρίου 2011
11
0
Ο γιατρος το ειδε και μου ειπε να κανουμε αυτη την αγωγη για 10 μερες και να δουμε μηπως παρουμε επιχρησμα μετα.
Εμβολια ναι ειναι στο 2 αλλα ουτως η αλλως τα εμβολια δεν εχουν να κανουν με δερματικα .......

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.084
Athens
Αν δεν κάνω λάθος για τους μήκυτες μπορεί να ρίξει ο γιατρός μια πρώτη ματιά στο μικροσκόπιο σε ξέσμα που θα πάρει. Εκτός από αλλεργίες, σταφυλόκοκο, μήκυτες να ψάξει και κανα ενδεχόμενο δεμοδήκωσης.

giorgoskarmed

Member
16 Δεκεμβρίου 2011
11
0
Οπως το κοιταξα μοιαζει πολυ με δεμοδηκωση σε εντοπισμενη μορφη αν και ο κτηνιατρος δε μου την ανεφερε. Θα ακολουθησω την αγωγη για 10 μερες και μετα θα επισκφτω καναν αλλο για να παρουμε ξεσμα αν δεν υποχωρησει.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Και στη περίπτωση που ο πρώτος γιατρός έχει πέσει έξω εσύ θα έχεις χάσει άλλες δέκα μέρες.
μακάρι να πάνε όλα καλά , αλλά φίλε μου κάποτε άκουσα γιατρό να λέει την ιδία φράση
<<κάνουμε αυτή τη θεραπεία και βλέπουμε >>
Τι βλέπουμε ρε γιατρέ ; αν πετύχει η συνταγή ; και αν δε πετύχει ; εξετασούλες δε παίζουν; Ή μήπως έχεις σκοπό φανταστικέ γιατρούλη να κάνουμε cocktail με θεραπείες;
[FONT=&quot]Αλλά να μου πεις το δικό τους σκυλί βάζουν σε ρίσκο;[/FONT]

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Από που είναι το κουταβάκι? Γτ αν εχει δεμοδήκωση από τόσο μικρό, μάλλον την "κληρονόμησε". Οπως κ να έχει είναι πιο εύκολη η αντιμετώπιση της εντοπισμένης μορφής σε τόσο μικρά σκυλιά -κάποιες φορές αυτοιάται- αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα αν διαγνωστεί κ αρχίσει θεραπεία σύντομα.

Ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα. Περαστικά σας

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Καλό θα ήταν να μην περιμένεις 10 μέρες και κυρίως να μην το υποβάλεις σε μια αγωγή,μετά σε μια άλλη και αργότερα και σε μια ακόμα...

giorgoskarmed

Member
16 Δεκεμβρίου 2011
11
0
Tελικα το πηγα σε αλλο γιατρο πηρε ξεσμα και ειναι μυκητιαση μου δωσε μια αλοιφη teramycin polymixin και μ πε σε κανα 20 μερο θα βγαλει και γουνιτσα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
περαστικα σας!!!ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να μην ξανα πας στον πρωτο κτηνιατρο...αληθεια απο τι το επαθε?σου ειπε?