Πιθανή ωτίτιδα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ το Ρόκυ που τινάζει συχνά το κεφάλι του και ξύνει το δεξί αυτάκι.
Ελέγχω το εσωτερικό των αυτιών χωρίς να τα πειράξω,αλλά δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο,και φυσικά διάβασα τα συμπτώματα και απο τι μπορεί να προκληθεί.
Ετσι λοιπόν ενημέρωσα τη κτηνίατρο και θα τον πάμε το Σάββατο να τον δει για να βεβαιωθούμε.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι σε προχωρημένη κατάσταση,αν τελικά είναι ωτίτιδα,και με τη κατάλληλη αγωγή θα γίνει καλά.
Το κακό με μένα είναι ότι αγχώθηκα, που δεν θα έπρεπε, απο τη στιγμή που υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας σκύλων,αλλά επειδή καταλαβαίνετε την αδυναμία και την αγάπη που του έχω,όπως όλοι εδώ που νοιαζόμαστε για τους πιστους μας φίλους,είπα να σας το πω γιατι θα έσκαγα!Ουφ!!!
Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό!!

cgri1976

Well-Known Member
περα απο την μυρωδια, αν βαλεις μεσα υγρο καθαριστικο αυτιων γαι τους σκυλους και μετα το καθαρισεις το αυτι με προσεκτικες κινησεις, και το βαμβακι βγει μαυρο(οχι χωμα κτλ κτλ) τοτε ειναι ωτιτιδα....
στην δικια μου μολις της περασε....περιπου 3 εβδομαδες πηρε που τις εβαζα σταγονες...μην ανησυχεις..περναει.....θα σου πει και ο ειδικος το σαββατο...

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
superman,του έχω αλλάξει τη τροφή εδώ και δυο μήνες περίπου,αλλά παίζει ρόλο αυτό? Μπάνιο είχε κάνει πριν τις γιορτές με τη κινητή μονάδα που είχα αναφέρει,αλλά η κοπέλα τότε του είχε βάλει βαμβάκι στα αυτιά για να μη μπει νερό.
Αμπούλα δεν του έχω βάλει αυτό το μήνα,κι όσο για λιχουδιές,χμμ.....τώρα που το λες του έδινα κάτι μπαστουνάκια,πως να το πω,τα είχα πάρει απο το jumbo,που είναι χρωματιστά.Δεν θυμάμαι πως λέγονται.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
σε ρωταω γιαυτα μηπως ειναι καμια αλλεργια σε κατι.
η τροφη αποκλειεται βεβεα αφου την εχεις τοσο καιρο
Κι εγώ δε το πιστεύω για τη τροφή,αφού έχει περάσει τόσος καιρός....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Τις λιχουδιές αμφιβόλου ποιότητος κόψτες..Πάρε λουκανικάκια , ή ξερανέτα στα μικροκύματα ή στο φούρνο ή και χωρίς καθόλου να τα ψήσεις, οι καλύτερες λιχουδίτσες είναι. Πολύ πιθανό πάντως να έχουν προκαλέσει αλλεργία στις αφτούκλες..εεε στα αφτάκια ήθελα να πω :D του κούκλου σου!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
καλημερα!
Συμφωνω, ειδικα για τις χρωματιστες λιχουδιες......

υπαρχει και περιπτωση να εχει μπει μεσα ξενο σωμα? αυτα θα στα πει ο γιατρος...ολα καλα να πανε, ενημερωσε μας και ψυχραιμια μανα!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν ξύνει το αυτί του, αν μυρίζει (σαν ξινισμένο τυρί), δίνουν υποψία για ωτίτιδα..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πήγαμε στη κτηνίατρο,κι ευτυχώς οι αυτάρες μας δεν έχουν τίποτα.Είναι υγιέστατες!!!:D
Μόνο που ο χαζούλης μου,όπως πάντα,έτρεμε απο το φόβο του! Μάλιστα ήθελε να του κάνει το εμβόλιο του καλαζάαρ,αλλά της είπα ότι θέλω να περιμένω ακόμα να δω τι γίνεται! Εκείνη πάντως επιμένει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας φόβος,κι ότι πρέπει να γίνει,την είδα δλδ πολύ θετική στο θέμα αυτό,εγώ όμως έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου!!