Πληγή από δάγκωμα

cocogirl123

New Member
15 Νοεμβρίου 2015
1
0
29
εμενα ο σκύλος μου δαγκώθηκε και έχει μεγάλη πληγή φαίνεται μέσα το "κρες" του βάζο μπενταντίν καθημερινά έχω πάρει συμβουλές γιατρού και μου είπε ότι θα θεραπευτεί μονο του αλλα άλλοι λένε ότι θα πεθάνει και φοβάμαι "καιτο" σκυλάκι μου τι νομίζετε πρέπει να κάνω είναι λυκόσκυλο ανακατεμένο με τσοπανόσκυλο

Δεν επιτρέπονται τα greeklish στο φόρουμ. Παρακαλώ χρησιμοποιείται Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ!

http://services.innoetics.com/greeklish/

Last edited by a moderator:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τι σημαίνει φαίνεται μεσα το κρεας; Λιγο πιο συγκεκριμένα; Σε ποιο σημείο του σώματός του ειναι το δάγκωμα; Ο γιατρός έδωσε τις συμβουλές εξ αποστάσεως ή το είδε το σκυλί;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.907
5.281
patra
grdane.blogspot.com
καλησπερα σας...
επειδη πιστευω το θεμα επειγει...
κατα καποιους γιατρους η πληγη πρεπει να μενει ανοικτη..
αλλοι γιατροι καθαριζουν σχολαστικα και μετα ραβουν

ετσι κι αλλοιως ο θεραπων γιατρος θα αποφασισει μεχρι τοτε...

πλυντε εσεις καλυτερα με hibitane αν δεν εχετε τοτε με betadin... ki akoma καλυτερα χρησιμοποιειστε το μπλε σπρευ oxivet αν εχετε ...

αυτα συνιστουν τις πρωτες βοηθειες μεχρι να πατε στο γιατρο σας...
αν ειναι να πατε αμεσως μετα το δαγκωμα μην χρησιμοποιησετε oxivet

αυτες ως γενικες οδηγιες για δαγκωμα κι οχι μονο για το συγκεκριμμενο...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Στο δάγκωμα του Αζόρ έγινε καθαρισμός της πληγής και ράψιμο από τον πρώτο κτηνίατρο, αλλά την επόμενη μέρα μάζεψε πύον και κοντέψαμε να φτάσουμε στον ακρωτηριασμό.
Ο δεύτερος γιατρός τον άνοιξε πάλι και για 4 μήνες μέχρι και τη μέρα που τον χειρουργήσαμε την είχαμε ανοιχτή και του έκανα πλύσεις με hibitane + τις αντιβιώσεις που έπαιρνε.

Μιλάμε για τέτοιου είδους πληγή.
20150626_160136.jpg

Ο γιατρός θα σας πει τι πρέπει να γίνει, αλλά εμένα 0 δικός μου, μου είχε πει οτι σε τέτοιες πληγές, δε κάνει να ραφτεί για να μη μολυνθεί.

• Like
Reactions: GRDANE