Πληγή στη μύτη

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
να ρωτήσω αν σας έχει τύχει, γρατζούνισε τη μύτη του στον φράχτη του σπιτιού επιφανειακά όχι τίποτα σοβαρό, έκανε μια μικρή πληγή δυο μέρες και πέρασε... το δέρμα της μύτης όμως εκεί που το έγδαρε είναι άσπρο , δεν έχει αυτό το πορώδες μαύρο όπως η υπόλοιπη. Σας έχει τυχει? θα επανέλθει το δέρμα της μύτης κανονικά ή θα μου μείνει σημαδεμένος σαν γκανγκστερ?

• Like
Reactions: mariatheo

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
εσείς φτάιτε που στα καλωσορίσματα μου λέγατε να σου ζήσει και εμείς εδώ είμαστε... και μη φοβάσαι και προχώρα είμαι εγώ στο πλάι σου ... να προσέχατε να μη δώσετε θάρρος στον χωριάτη ή στην περίπτωση μου στον προβληματικό :LOL::rolleyes::X3:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το μονο που ξερω για τις μυτες ειναι οτι η καθεμια ειναι ξεχωριστη,κατι σαν τα δικα μας δαχτυλικα αποτυπωματα
ειχα προσπαθησει στο παρελθον να παρω το καλουπι της αλλα δε καθοταν η καρια...
οποτε,βαση λογικης,σκεφτομαι οτι οπως καποιες φορες τα δικα μας δεν αναπλαθωνται κ μενει σημαδι καπως ετσι θαναι κ με τις μυτες τους...
Εαν σε κανει να ασθανεσαι καλυτερα δε ξερω πολλους,αναμεσα τους κ γω,που το σκυλι τους ναναι "μαμα"...ολα,τις εχουν τις "προσθηκες" τους...

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
ναι το βλέπω και εγώ ότι κάτι θα του μείνει αλλά δεν πειράζει... στα κορίτσια αρέσουν οι άντρες με σημάδια πρώτον και δεύτερον θα του χρειαστεί αν τον στείλω να δουλέψει "πόρτα ¨ σε κανα μαγαζί , θα του δίνει μια όψη αγριωπή του μαμάκια :sneaky:

• Like
Reactions: GRDANE

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Ένας παλιός δικός μου είχε το συνήθειο να κρύβει κόκαλα κάτω από διάφορες επιφάνειες μέσα στο σπίτι. Με την μύτη του τα έσπρωχνε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές φορές να τραυματίζεται η μύτη του από την τριβή. Μετά από λίγο καιρό επανερχόταν στα φυσιολογικά της, επουλωνοταν.