Πληγή στο στόμα!!! [επιχείλιος δερματίτιδα]

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
1381368_346338608837034_143818528_n.jpg

1375071_346339052170323_2048441633_n.jpg Τωρα το απογευμα εμφανισε στο στομα του και συγκεκριμενα στα χειλη του,αυτη τη πληγη! Τι μπορει να ειναι βρε παιδια,μηπως ξερει καποιος? Θα ενημερωσω και τη κτηνιατρο αλλά πρεπει να τον δει απο κοντα και καθοτι Σαββατο σημερα λιγο δυσκολο!!
Ειναι λιγο θολες οι φωτο,αλλά στο περιπου θα με βοηθουσε αν καποιος ηξερε τι μπορει να ειναι!! Αγχωθηκα τωρα!:confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Αν έμοιαζε με κουνουπιδάκι toy :D θα ήξερα να εικάσω. Τεράστιο σπυρί και κατακόκκινο, δεν μου λέει τίποτα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι και για να τρελλαίνεσαι. Εννοώ...άστο για Δευτέρα. Μην τρέχεις μέσα στο σκ, πανικόβλητη για γιατρό.

Αν καταφέρεις, βγάλτου καμμιά καλύτερη φωτό, έτσι για αρχείο :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αν έμοιαζε με κουνουπιδάκι toy :D θα ήξερα να εικάσω. Τεράστιο σπυρί και κατακόκκινο, δεν μου λέει τίποτα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι και για να τρελλαίνεσαι. Εννοώ...άστο για Δευτέρα. Μην τρέχεις μέσα στο σκ, πανικόβλητη για γιατρό.

Αν καταφέρεις, βγάλτου καμμιά καλύτερη φωτό, έτσι για αρχείο :)
Και δε ξερω τι να του βαλω γιατι ειναι σιγουρα θα το γλυψει ο χαζος!!
Υποψιαζομαι μηπως το εξυσε με το ποδι του και το μολυνε..δε ξερω,θα το παρακολουθησω!!

Λες να μην αγχωνομαι ε?O:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Να μην αγχώνεσαι και να μην του βάλεις τίποτα. Αστο να δεις πως θα πάει.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πριν λιγο γυρισαμε απο τη κτηνιατρο και μας ειπε οτι μαλλον τον ενοχλει η πετρα που εχει πιασει στα δοντια απο εκεινη τη πλευρα,και μαλλον θα χρειαστει καθαρισμος!
Προς το παρον ειπε να του βαζουμε κρεμα fucicort και το κολαρο για να μη το ξυνει,και θα το παρακολουθουμε.Εκτος κι αν ειναι κατι αλλεργικο οποτε χρειαστει να του δωσω ξηρα τροφη ειδικη για τις αλλεργιες!! Θα δουμε..
Επισης θα μπορουσε οπως μας ειπε,να του δωσει κορτιζονη για να του περασει αμεσως,γιατι εχει και δυο πληγες στα ποδια παλι απο το γλειψιμο, αλλά δεν το συνιστα!
Το θεμα ειναι οτι μας ειπε για τον καθαρισμο των δοντιων οτι πρεπει να του κανει ολικη ναρκωση κι οτι δε γινεται με μεθη,αλλά δε ξερω,τη φοβαμαι την ολικη ναρκωση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πριν λιγο γυρισαμε απο τη κτηνιατρο και μας ειπε οτι μαλλον τον ενοχλει η πετρα που εχει πιασει στα δοντια απο εκεινη τη πλευρα,και μαλλον θα χρειαστει καθαρισμος!
Προς το παρον ειπε να του βαζουμε κρεμα fucicort και το κολαρο για να μη το ξυνει,και θα το παρακολουθουμε.Εκτος κι αν ειναι κατι αλλεργικο οποτε χρειαστει να του δωσω ξηρα τροφη ειδικη για τις αλλεργιες!! Θα δουμε..
Επισης θα μπορουσε οπως μας ειπε,να του δωσει κορτιζονη για να του περασει αμεσως,γιατι εχει και δυο πληγες στα ποδια παλι απο το γλειψιμο, αλλά δεν το συνιστα!
Το θεμα ειναι οτι μας ειπε για τον καθαρισμο των δοντιων οτι πρεπει να του κανει ολικη ναρκωση κι οτι δε γινεται με μεθη,αλλά δε ξερω,τη φοβαμαι την ολικη ναρκωση!
Πάλι κολλάροο?!
Αυτή η γιατρός έχει εμμονή με τα κολλάρα. Και σε εμάς είχε δώσει ρητές οδηγίες να φοράει ο Τζιμάκος. Δεν του το φόρεσα και του πέρασε το νύχι του παρόλο που το έγλυφε.
Δεν κάνεις και μία έρευνα σε κτηνιάτρους που έχουμε καλές εντυπώσεις εδώ στο φόρουμ όπως Κέστης, Μαραγκός κλπ μήπως κάνουν καθαρισμό με μέθη?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δεν κάνεις και μία έρευνα σε κτηνιάτρους που έχουμε καλές εντυπώσεις εδώ στο φόρουμ όπως Κέστης, Μαραγκός κλπ μήπως κάνουν καθαρισμό με μέθη?
Αυτο ειχα υποψιν μου να κανω κι αν καποιος οντως συμφωνει με τη μεθη εννοειται οτι θα το κανει σ αυτον!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τη Πεμπτη το πρωι κλεισαμε τελικα ραντεβου στον Μαραγκο για καθαρισμο δοντιων! Ευτυχως τον κανει με μεθη!!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Είναι δυνατόν να έχει κάνεις τέτοια πληγή από πέτρα;; Κουφό μου φαίνεται.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αφού θα πας για τον καθαρισμό δειξε του και την πληγή εννοειται Βιβή.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Είναι δυνατόν να έχει κάνεις τέτοια πληγή από πέτρα;; Κουφό μου φαίνεται.
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα για να είμαι ειλικρινής... Αλλά σούπερ, αφού έχεις ραντεβού αύριο, θα 'δείξει'! Άντε, να πάνε όλα καλά και να σας δούμε με ολόλευκα δοντάκια :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τι να του την δείξει;
Δεν θα την δει από μόνος του;
Θα την δει μόνος του αλλά καλό θα είναι να του πει και η Βιβή τι της είπε η γιατρός της για την προέλευση της πληγής και να ζητήσει και την δική του άποψη.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πριν λιγο γυρισαμε απο τον κ.Μαραγκο και οντως τωρα εχουμε...κατασπρα δοντακια!!:D
Ακομα βεβαια ειναι πολυ ζαβλακωμενος απο τη μεθη,και τωρα κοιμαται..
Τη πληγη την ειδε και τελικα ειναι επιχειλιος δερματιτιδα των λυκοσκυλων,ετσι το ειπε δλδ,και του εκανε μια ενεση γι αυτο,οποτε θα του περασει!
Προς το παρον αναμενουμε να συνελθει εντελως...
Παντως μου φανηκε πολυ καλυτερος απο τη δικη μου κτηνιατρο και πιο ενημερωμενος!!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πριν λιγο γυρισαμε απο τον κ.Μαραγκο και οντως τωρα εχουμε...κατασπρα δοντακια!!:D
Ένα χαμόγελο τώρα αρκεί και θα έχετε όλα τα κορίτσια στα πόδια σας :D!!