Πληγή στο στόμα!!! [επιχείλιος δερματίτιδα]

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δηλαδή η επιχείλιος δερματίτιδα προέκυψε από την πλάκα που είχε δημιουργηθεί στα δοντια του?

Περαστικά του! :)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Περαστικα!
Σε καποιον/ους ειχα πει οτι για τα παντα υπαρχει μια ενεση:eek:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σε μένα σιγουρα το έχεις πει ζουζουνε! Και μάλιστα ήμουν έτοιμη να ρωτήσω τι ένεση έκανε για την επιχείλιο δερματίτιδα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δηλαδή η επιχείλιος δερματίτιδα προέκυψε από την πλάκα που είχε δημιουργηθεί στα δοντια του?
Οχι καμμια σχεση με τη πλακα στα δοντια! Αυτη η δερματιτιδα γινεται απο τα σαλακια που καποια στιγμη θα τρεξουν και επειδη ειναι οξινα δημιουργουν τετοιες δερματοπαθειες στα χειλη..
Μου εκανε εντυπωση που ειπε οτι το παθαινουν τα λυκοσκυλα..

Ευχαριστω πολυ παιδια!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Αυτη η δερματιτιδα γινεται απο τα σαλακια που καποια στιγμη θα τρεξουν και επειδη ειναι οξινα δημιουργουν τετοιες δερματοπαθειες στα χειλη..
Εμένα πάλι, κι αυτή η διατύπωση μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή φυλές, που τρέχουν τα σάλια ποτάμι, τι πρέπει να παθαίνουν;
Θα το ψάξω στο σπίτι :-k:roll:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμένα πάλι, κι αυτή η διατύπωση μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή φυλές, που τρέχουν τα σάλια ποτάμι, τι πρέπει να παθαίνουν;
και μενα μου εκανε εντυπωση αυτο,αλλά εκεινη τη στιγμη μεσα σ ολα δεν επεκταθηκα κι εγω επι του θεματος...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Και εγώ αυτό αναρωτήθηκα :-k.......εμείς δηλαδή που είμαστε μονίμως με μια πετσέτα στο χέρι γιατί ο μπουνταλάς βγάζει λίτρα σάλια κάθε μέρα τί πρέπει να πάθει??? Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να είναι πιο επιρρεπείς φυλές με πολλά σάλια?

mareco αν το ψάξεις πες μας τι βρήκες!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
[h=2]Λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς[/h]Η υγρασία ή η έκκριση σάλιου μπορεί να προκαλέσει βακτηριακές ή μυκητιασικές λοιμώξεις από τη ζεστασιά και την υγρασία μπορεί να είναι ιδανικό περιβάλλον για τα βακτηρίδια και / ή μύκητες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σκυλιά με χαλαρά σιαγόνες. Άμεση επαφή με τυχόν βακτήρια ή μύκητες μπορούν να μεταφερθούν στο στόμα. Δοντιών και [COLOR=#009900 !important]την ασθένεια των ούλωνμπορεί επίσης να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος γύρω από το στόμα αφού τρέχουν τα σάλια που συνήθως συνοδεύει τα οδοντικά προβλήματα.[/COLOR]
Ένα απόστημα είναι μια τσέπη του ιστού που περιέχει πύον και τα βακτήρια. Οποιαδήποτε οδοντικά αποστήματα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος γύρω από το στόμα. Δερματίτιδα μπορεί επίσης να προκαλέσει ερεθισμούς του δέρματος από το στόμα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και μάλιστα ήμουν έτοιμη να ρωτήσω τι ένεση έκανε για την επιχείλιο δερματίτιδα!
Ρωτησα τελικα το κτηνιατρο και μου ειπε οτι ηταν αντισταμινικη-αντιφλεγμονωδης η ενεση που του εκανε!
Παντως σημερα ειναι πολυ καλυτερα η πληγη,σχεδον δε φαινεται!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Απάντηση σε απευθείας σύνδεση Vet μου για χρόνιες λοιμώξεις και στις δύο πλευρές του εξωτερικού του σκυλιού μου κάτω στο στόμα / ρύγχος
από τους: Δρ Carol Jean Tillman

Hi Τέρι, Έγραψες: «Η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι έξω από κάτω« χείλη »του κάτω από τα κυνόδοντες Είναι εκεί ξεκινάει. εξαπλώνεται γρήγορα στις γωνίες του στόματός του, και παρακάτω « Η κατάσταση στην οποία θα αναφέρεστε, με τον Jack, καλείται LIP ΠΑΣΟ δερματίτιδα. Βασικά αυτό οφείλεται σε κακή σκυλί οδοντιατρική κατάσταση σε συνδυασμό με την υπερβολική πτυχώσεις των χειλιών σε αυτόν τον τομέα, όπου το σάλιο μπορεί να στραγγίξει από το στόμα, μην παγιδευτούν μεταξύ των πτυχών του δέρματος, υπόθαλψη μαγιά και δευτερογενών βακτηρίων που έχουν ως αποτέλεσμα τις σκληρύνσεις που απλώνονται κάτω από το στόμα του. σας είναι σωστές στη σύνδεση των γεγονότων που θα έχουν προκαλέσει τον στρες (η μητέρα του ήταν ευθανασία), η οποία θα μειώσει στη συνέχεια το ανοσοποιητικό του σύστημα. Αφαίρεση σπλήνας του θα είναι σίγουρα ένα τεράστιο άγχος για το ανοσοποιητικό σύστημα του, και γνωρίζοντας τις ετικέτες του δέρματος, απόπτωση και την απώλεια των μαλλιών του σε συστάδες, είναι όλα τα σημάδια μιας κακής ανοσοποιητικού συστήματος. Εντάξει, εδώ είναι οι προτάσεις μου: 1. Αυτός χρειάζεται ένα καθαρισμό δοντιών. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεκινήσετε με κάποιες καλύτερες λιχουδιές της πέτρας . NO MORE rawhides, και ΟΧΙ περισσότερα οστά ΓΑΛΑ. Αν έχει κάποια μαγιά προκαλεί το πρόβλημα θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι υδατάνθρακες ή σάκχαρα στη διατροφή του. Αυτό είναι ό, τι μαγιά ευδοκιμεί. Υπάρχουν πολλοί έλεγχο πέτρας αντιμετωπίζει διαθέσιμα. Αλλά ο Jack πρέπει να τους αρέσει και να μασούν και να είναι σε θέση να αφομοιώσει τους εντάξει, και να έχουν μια φυσιολογική σκαμνί. Και πρέπει να εργαστούν για να καθαρίσετε τα δόντια του! Greenies Smart-μεταχειρίζεται είναι μια καλή επιλογή . 2. Για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη μαγιά, προσθέστε το ξύδι μήλου μηλίτη για το φαγητό του δύο φορές την ημέρα, περίπου το 1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού. Στην ιδανική περίπτωση, θα ήταν επίσης καλό να εφαρμόζεται στις περιοχές των χειλιών φορές Τζακ περιοχές, όπου βρίσκονται οι απεργοσπάστες. Αλλά αφού είναι τόσο ευαίσθητο γι 'αυτό, στη συνέχεια θα τοποθετούνται ακριβώς στο φαγητό του. 3. Χρησιμοποιήστε το ωμό κοτόπουλο ψημένα (Το μόνο ωμό κρέας να AVOID θα είναι τα ψάρια και το χοιρινό κρέας.) ωμά κρέατα θα συμβάλει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του Jack, να βοηθήσει το δέρμα του να θεραπεύσει, και να βοηθήσει να του δώσει μια πιο υγιή τριχώματος. 4. Αντί λινάρι, χρησιμοποιήστε ωμέγα-3 ιχθυελαίου για τα σκυλιά . Προσθέστε 500 έως 1.000 mg δύο φορές την ημέρα με το φαγητό του. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
από τους: Δρ Carol Jean Tillman

Hi Τέρι,
Εδώ είναι το δεύτερο μέρος με τη συνέχιση της απάντησής μου: 5. Μείωση των κόκκων στη διατροφή, δεδομένου ότι είναι μια μεγάλη πηγή υδατανθράκων. 6. Όλα τα λαχανικά που χρησιμοποιείτε είναι μεγάλες. 7. Θα ήταν πιο υγιεινό να χρησιμοποιούν ολόκληρο το αυγό, όχι μόνο ο κρόκος. Προσθέστε σε ένα μαγειρεμένο ολόκληρο αυγό, στην τροφή του, μία με δύο φορές την εβδομάδα. Θα πρέπει να είναι σε θέση να ανεχτεί αυτό. 8. Αυτός πρέπει να έχει acidophilus προστίθενται στα τρόφιμα του δύο φορές την ημέρα (αυτό θα αντικαταστήσει τα ευεργετικά βακτήρια στο γαστρεντερικό σωλήνα του που χάθηκε όταν είχε αντιβιοτικά.) 9. Πιο συγκεκριμένα ανοσοποιητικό συμπληρώματα περιλαμβάνουν: Immuplex από την τυπική διαδικασία . Δώστε του μια κάψουλα άνοιξε και πασπαλίζονται πάνω το φαγητό του δύο φορές ημερησίως) και Mega C σε σκόνη (Ειδικότητες Ορθομοριακής - Orthomolecular Specialties – New Concepts in Pet Health Care - Alternative Pet Health Care) . 10 NO MORE εμβολιασμοί . Βρείτε έναν κτηνίατρο ολιστική να γράψει μια μορφή απαλλαγής, εάν πρόκειται για κάθε σουτ. Επίσης, ένας κτηνίατρος ολιστική μπορεί να έχει κάποιες άλλες προτάσεις, ομοιοπαθητικά φάρμακα, κλπ. πιο συγκεκριμένα με το Σύνταγμα του Jack, δεδομένου ότι θα είναι σε θέση να δείτε τους Jack στο «πρόσωπο». Για να βρείτε έναν κτηνίατρο ολιστική στην περιοχή σας, κάντε κλικ εδώ: βρείτε έναν κτηνίατρο ολιστική στην περιοχή σας, Παρακαλούμε να μας κρατήσει δημοσιεύτηκε από επιστρέφουν σε αυτή τη σελίδα και να πατήσετε το 'κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια »παρακάτω σύνδεσμο. Προσέξτε, ο Δρ Carol Jean Tillman DISCLAIMER: Αυτό το εκπαιδευτικό συμβουλές με βάση το βάθος της ερώτησής σας και η εικόνα που υποβάλατε. Το παραπάνω δεν πρέπει ποτέ να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του τοπικού κτηνιάτρου σας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το σκυλί σας στο πρόσωπο.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βρε παιδια απο χτες ο Ροκυ πινει παρα πολυ νερο και φυσικα ουρει και περισσοτερο!! Να εχει καποια σχεση με το φαρμακο της μεθης? Δε μπορω να καταλαβω που οφειλεται αυτο!
Μιλαμε οτι πινει απιστευτη ποσοτητα νερου, που ουτε το καλοκαιρι δεν επινε τοσο!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Βρε παιδια απο χτες ο Ροκυ πινει παρα πολυ νερο και φυσικα ουρει και περισσοτερο!! Να εχει καποια σχεση με το φαρμακο της μεθης? Δε μπορω να καταλαβω που οφειλεται αυτο!
Μιλαμε οτι πινει απιστευτη ποσοτητα νερου, που ουτε το καλοκαιρι δεν επινε τοσο!!
Πάρε τον γιατρό και ρώτα Βιβή αν δεν το έκανες ήδη σήμερα.