χαχαχαχαχαχαχ...όντωςΣε καποιον/ους ειχα πει οτι για τα παντα υπαρχει μια ενεση![]()
Οχι καμμια σχεση με τη πλακα στα δοντια! Αυτη η δερματιτιδα γινεται απο τα σαλακια που καποια στιγμη θα τρεξουν και επειδη ειναι οξινα δημιουργουν τετοιες δερματοπαθειες στα χειλη..Δηλαδή η επιχείλιος δερματίτιδα προέκυψε από την πλάκα που είχε δημιουργηθεί στα δοντια του?
Εμένα πάλι, κι αυτή η διατύπωση μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή φυλές, που τρέχουν τα σάλια ποτάμι, τι πρέπει να παθαίνουν;Αυτη η δερματιτιδα γινεται απο τα σαλακια που καποια στιγμη θα τρεξουν και επειδη ειναι οξινα δημιουργουν τετοιες δερματοπαθειες στα χειλη..
και μενα μου εκανε εντυπωση αυτο,αλλά εκεινη τη στιγμη μεσα σ ολα δεν επεκταθηκα κι εγω επι του θεματος...Εμένα πάλι, κι αυτή η διατύπωση μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή φυλές, που τρέχουν τα σάλια ποτάμι, τι πρέπει να παθαίνουν;
Θα το ψάξω στο σπίτι :-k:roll:
Ναι Μυρτω ασχετο τελικα!! Μου το ειπε κι ο ιδιος δλδ οτι δεν εχει καμμια σχεση!!Περαστικά Βιβή!
Τελικά οντως ήταν άσχετο με την πέτρα!
Και εγώ αυτό αναρωτήθηκα :-k.......εμείς δηλαδή που είμαστε μονίμως με μια πετσέτα στο χέρι γιατί ο μπουνταλάς βγάζει λίτρα σάλια κάθε μέρα τί πρέπει να πάθει??? Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να είναι πιο επιρρεπείς φυλές με πολλά σάλια?Εμένα πάλι, κι αυτή η διατύπωση μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή φυλές, που τρέχουν τα σάλια ποτάμι, τι πρέπει να παθαίνουν;
Θα το ψάξω στο σπίτι :-k:roll:
Ρωτησα τελικα το κτηνιατρο και μου ειπε οτι ηταν αντισταμινικη-αντιφλεγμονωδης η ενεση που του εκανε!Και μάλιστα ήμουν έτοιμη να ρωτήσω τι ένεση έκανε για την επιχείλιο δερματίτιδα!
Πάρε τον γιατρό και ρώτα Βιβή αν δεν το έκανες ήδη σήμερα.Βρε παιδια απο χτες ο Ροκυ πινει παρα πολυ νερο και φυσικα ουρει και περισσοτερο!! Να εχει καποια σχεση με το φαρμακο της μεθης? Δε μπορω να καταλαβω που οφειλεται αυτο!
Μιλαμε οτι πινει απιστευτη ποσοτητα νερου, που ουτε το καλοκαιρι δεν επινε τοσο!!