Πληροφορίες για τα μπόξερ

Tasos

Member
26 Ιουνίου 2007
7
0
Xairetw toys pantes...Eimai neo melos kai tha ithela kapoios na moy pei pente pragmata gia boxer. H trela moy gi ayta ta skylia einai megali alla k genikotera gia ta skylia..Exw diabasei diafora edw mesa kai exw pathei "zimia"...Einai ontws toso tragika oso ta lete...kai gia ta boxer alla kai genika me ta katharoaima?

(Skylos: Το νήμα μετονομάστηκε σε "Πληροφορίες για τα μπόξερ" . Τάσο καλωσόρισες και σε παρακαλώ διόρθωσε το μήνυμα σου γιατί τα greeklish απαγορεύονται απ' τους κανόνες του φόρουμ.)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γεια σου φιλε, όχι δεν είναι τραγικά τα πράγματα, το να έχεις γνώσεις για κάτι και να τις μεταδίδεις, είναι σωστό αλλά και εσύ πρέπει να φιλτράρεις...όπως αν σου μίλαγε ένας χειρούργος για ανίατες ασθένειες, ή ένας πραγματογνόμωνας για τροχαία...
Συγκεκριμενοποίησε λίγο τις απορίες σου και για τα μπόξερ αλλά και για τα καθαρόαιμα γενικότερα για να βοηθήσουμε...

Tasos

Member
26 Ιουνίου 2007
7
0
Με δυό λόγια φίλε Denis δεν θέλω να πάρω καθαρόαιμο και να είμαι κάθε τρεις και λίγο στον κτηνίατρο...Έχω μεγάλο έρωτα με τα σκυλιά...και με τα μπόξερ ακόμα μεγαλύτερο..Αν και το μόνο που με "χαλάει" λίγο στα μπόξερ είναι πως είναι λίγο ανεπίδεκτα μαθήσεως..όσον αφορά εκπαίδευση.Όχι πως δεν εκπαιδεύονται αλλά τα εφαρμόζουν όποτε αυτά θέλουν!Αν και εγώ έχω μια καλή εμπειρία στο θέμα εκπαίδευση.Θα δείξει....Τώρα όσον αφορά τα καθαρόαιμα εδώ μέσα οι περισότεροι λένε πως τους βγάζουν συνέχεια προβλήματα..Τώρα βέβαια έλεγε μια κοπέλα εδώ πως έχει δώσει πολλά λεφτά για ασθένεις του μπόξερ της..Μετά βέβαια μας έσκασε το παραμύθι πως το πήρε απο αγγελία εφημερίδος 130 ευρώ και εννοείται πως είναι καθαρόαιμο όσο είμαι κι εγώ αστροναύτης!Ένα δεύτερο που ήθελα να σου πω φίλε Denis είναι πως όλοι λένε ότι απαγορεύεται το μπόξερ να είναι εκτός σπιτιού..όντως είναι μια πολύ ανθρωποκεντρική φυλή..Όμως εγώ έχω φίλο που έχει μπόξερ στην αυλή του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και τα πηγαίνουν μια χαρά.Εδω μέσα μου είπαν πως εαν δεν το έχω μες το σπίτι,να μην πάρω μπόξερ,πράγμα που με καταστενοχώρησε..Εχεις να μου πεις κάτι απ'αυτού?
Πάμε παρακάτω...Έσυ rottweiler έχεις?Πόσο χρονών?Απο εκτροφείο?Πόσα λεφτά?Σε ζάλισα ε?

Nikoulakis

Member
23 Ιανουαρίου 2011
14
0
Τα περισσότερα απο αυτά που ακούς εδώ μέσα είναι απόψεις απο άτομα με γνώσεις...συνήθως δεν είναι κανόνες... :p είναι οδηγίες.... εγώ επειδή έχω ένα μπόξερ τώρα και το καλοκαίρι πρόκειται να αγοράσω άλλο ένα θέλω να σου πώ τις εμπειρίες μου...Μου φάνηκε ιδιαίτερα εύκολη η εκπαίδευση του μπόξερ...τουλάχιστον η βασική (τώρα μπορεί να μου φάνηκε εύκολη λόγω του μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας με την εκπαίδευση του καυκάσου που έχω :p )Παίζει και ρόλο όμως ο χαρακτήρας του σκύλου... τέλος πάντων...το οτι το μπόξερ πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι δεν αληθεύει...και εγώ και ο κολλητός μου που ο πατέρας του απο πιτσιρικάς είχε μπόξερ ( και τώρα έχει 2 ) μιά ζωή στην αυλή τα έχει και ούτε έχουνε κολλήσει παράξενες αρρώστιες αλλά και ούτε έχουνε πάθει κάτι ... :p Το οτι τους πρώτους μήνες θα το έχεις μέσα στο σπίτι εννοείται όμως... :p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κοντεύουν 4 χρόνια, λες να μην έχει λύσει τις απορίες του ακόμα? :D