Ποδήλατο - σκυλούνι

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Ενα πολυ προσεγμενο βιντεο με πρωταγωνιστες ενα ποδηλατη κι ενα υπερ-ενεργητικο σκυλουνι

[video=youtube;bim01gFuvNE]http://www.youtube.com/watch?v=bim01gFuvNE&feature=youtu.be[/video]

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τώρα είδα ότι το έχεις ποστάρει και το ανέβασα και γω... Σόρυ.
Απίστευτη η σκυλίτσα πάντως. Κάνει τα άλματα καλύτερα από τον ποδηλατη!! Μαθαίνω και γω τη δικιά μου να με ακολουθεί στο βουνό, και τα πάει μια χαρά, σύντομα βίντεο.

Σχόλιο στο Youtube: The dog is like- "i aint getting left out here, im'a chase this nigga" χαχαχαχαχαχαχαχ

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εντυπωσιακό βίντεο, αλλά το βρίσκω επικίνδυνο με τέτοια ταχύτητα, ένα λάθος να κάνει ο αναβάτης ή ο σκύλος βρεθεί σε λάθος πλευρά, μπορεί να χτυπήσουν κ οι 2 πολύ άσχημα.
Οι εντολές θα βοηθούσαν σε αυτές τις περιπτωσεις (right/left/back κ.λπ.) κ σιγά-σιγά ο σκύλος θα μπει στο νόημα κ δε θα είναι απαραίτητες :)

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Εντυπωσιακό βίντεο, αλλά το βρίσκω επικίνδυνο με τέτοια ταχύτητα, ένα λάθος να κάνει ο αναβάτης ή ο σκύλος βρεθεί σε λάθος πλευρά, μπορεί να χτυπήσουν κ οι 2 πολύ άσχημα.
Οι εντολές θα βοηθούσαν σε αυτές τις περιπτωσεις (right/left/back κ.λπ.) κ σιγά-σιγά ο σκύλος θα μπει στο νόημα κ δε θα είναι απαραίτητες :)
αυτο ακριβως εξηγει και το παιδι με το ποδηλατο σε ενα ποδηλατικο site, ότι δηλαδη δε βγήκε κατευθείαν το αποτέλεσμα αλλά την μάθαινε σιγά σιγά να τον ακολουθεί με προσοχή, να μην πλησιάζει πολύ κοντά στο ποδήλατο και να μην περναέι ποτέ μπροστά άμα τον προλάβει. Έκανε καλή δουλειά πάντως ο τύπος.

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
O αναβατης για την κινηματογραφιση παει αργα . Στην πραγματικη κατασταση πχ εγω με τη λουνα στο μονοπατι δεν υπαρχει περιπτωση να με φτασει , ποσο μαλλον να με ξεπερασει , οποτε δεν ειναι κατι επκινδυνο . Απλα της εχω κουδουνακι ωστε να την ακουω κατεβαινοντας και να ξερω περιπου που βρισκεται πισω μου .
ωραια πραγματα!!!!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Ο αναβάτης κατεβαίνει σε ρυθμό (όχι αργά) μιά διαδρομή που, όπως φαίνεται από τον τρόπο που η σκυλίτσα καθαρίζει τα διπλά άλματα στο 1:46 και ιδίως στο 1:57 (τοποθετείται για τη στροφή στον αέρα), γνωρίζουν πολύ καλά και οι δυό τους.
Παρ' όλα αυτά αν παρατηρήσετε στο 2:55 οαναβάτης έρχεται με περισσότερα απ' όσο πρέπει, διορθώνει με το πίσω φρένο και παρά λίγο αποφεύγει το ατύχημα. Δεδομένο πως έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα παρέα και σίγουρα δεν ξεκίνησαν με trail διαδρομές και freeride. Πολύ καλός και ο εξοπλισμός και το videoediting.(H gopro έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο πλέον).
Μόνη ένσταση το μουσικό θέμα.:D

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Υπέροχο. Το να μοιράζεται κάποιος τα hobbies του με το σκύλο του και να περνάνε τέλεια μαζί είναι πραγματικά καταπληκτικό. Ξέρω πολλούς που ο σκύλος κατέληξε βάρος και εμπόδιο για την καθημερινότητα τους. Το να μοιράζεσαι τα πάθη σου όπως το downhill με το σκύλο σου είναι μοναδική εμπειρία