Ποιά ράτσα λέτε να υπερτερεί?

nikoszatse

Member
23 Αυγούστου 2011
9
18
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ήταν περίπου 10 το βράδυ,αρχές Γενάρη... έξω γινόταν χαμός απο βροχή... και ξαφνικά ακούω γαυγίσματα έξω από την πόρτα μου ακριβώς(1 όροφος) άρχισε να γαυγίζει ένα μικρό σκυλάκι. Μόλις άνοιξα την πόρτα κ πήγα να το χαιδέψω έκανε πίσω. Έιχε το ένα μάτι χτυπημένο κ δεν το άνοιγε καλά. μετά απο 10 δευτερόλεπτα έτρεξε και μπήκε στο σπίτι τρέχοντας κάτω απο το τραπέζι και κοιμήθηκε πάνω στο χάλι για κανένα 2ωρο.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση... Από τότε έγινε ο Πίκο ο υπναράς. 1,5 έτους περίπου .2900kg ακριβώς. Είναι σκυλοκεντρικός. δεν λατρέυει τα χάδια(λογικά έχει κακοποιηθεί). λατεύει να κοιμάται σκεπασμένος κ το καλύτερο του να έρχεται το χειμώνα και να χουχουλίαζει κάτω απο το πάπλωμα.

Τι λέτε να είναι?

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κι εγώ ψηφίζω τσιουάουα. Άρχοντας, πάντως ο Πίκο απ' ό,τι βλέπω στις φωτό... Αυτό το να προτιμά να αράζει πάνω στη φωλιά κι όχι μέσα το έκανε κι ο Εντζάκος μέχρι που δε χώραγε πια και τώρα τη φωλιά την έχει είτε για μαξιλάρι είτε απλά γραμμένη... :cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πρέπει να εχει και κάτι από μινι πιν....

Να σας χαίρεται!!! (αυτός σας διάλεξε άλλωστε)

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
34
Θεσσαλονίκη
Είναι ένας ζούζουνος!! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί! Είναι κούκλος, δεν θα με απασχολούσε ούτε στο ελάχιστο τι ράτσες μπορεί να κρύβει μέσα του (άλλωστε κι εγώ έχω καθαρόαιμο κοπρόσκυλο)!! Χάιδεψέ του λιγάκι τα αφτιά εκ μέρους μου!! :p

nikoszatse

Member
23 Αυγούστου 2011
9
18
Θεσσαλονίκη
Φυσικά και δεν με απασχολεί τι "ράτσα" είναι. έτσι κ αλλιός αυτός μου χτύπησε την πόρτα στην κυριολεξία. όσο για αυτό που λες με το χαιδεμα έχουμε θέμα. Μόλις πας να τον χαιδέψεις κατεβάζει τα αυτιά και κάνει ένα βήμα πίσω. και τί δεν του έχω κάνει και πάλι τπτ. θέλει να είναι δίπλα σου, να σε ακουμπάει πχ. με τιν πλάτι του, και να νιώθει ασφάλεια αλλα δεν τρελένεται για χάδια. Όντος κάτι απο chihuahua πρέπει να έχει γιατί είχα βρεί και ένα άλλο καθαρόαιμο(μορφολογικά τουλάχιστον) chihuahua(με σπάσμένο πόδι) που τα είχαν αφήσει μάζι λογικά γιατί κάνανε σαν τρελά όταν βρεθήκανε , κάτι που δεν το κάνει με άλλα σκυλιά. και βρέθηκε κ αυτό 1μέρα πριν το δικό μου απο μια κοπέλα της πολυκατοικίας μας που το κράτησε τελικά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix