Σωστο αυτοΤο καλύτερο σκυλί συντροφιάς είναι αυτό που σε κοιτάει μέσα στα μάτια και νιώθεις πως καταλαβαίνει ό,τι υπάρχει μέσα σου.
Σωστο αυτοΤο καλύτερο σκυλί συντροφιάς είναι αυτό που σε κοιτάει μέσα στα μάτια και νιώθεις πως καταλαβαίνει ό,τι υπάρχει μέσα σου.
Αν σου αρεσει επισης το ''επιμελές'' και πολύωρο γλυψιμο των ποδιων, Staffordshire Bull Terrier.Σωστο αυτοΑπλα για να γινω πιο συγκεκριμενη και να μην σας μπερδευω-παιδευω και εσας (και ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας) θελω ενα σκυλι μεσαιου-μικρου μεγεθους που να του αρεσει να ειναι στην αγκαλια μου συνεχεια και να μην εχει πολλες απαιτησεις ασκησης
![]()
χαχα δεν θα με ενοχλουσεΑν σου αρεσει επισης το ''επιμελές'' και πολύωρο γλυψιμο των ποδιων, Staffordshire Bull Terrier.
Ολα αυτα που ειπες μου αρεσουν μπορω να πω xD Αλλα θελω το συγκεκριμενο μεγεθος και απαιτησεις ασκησης γιατι αυτο μου ταιριαζειΣυνεχεια στην αγκαλια σου? Να μη ξεκολλαει απο πανω σου? Να σε ακολουθει ακομα και στο μπανιο? Να καθεται οχι διπλα σου αλλα ΠΑΝΩ σου, συνεχως να μουρμουραει οταν δε το χαιδευεις ? χμμμ ενα dogo... στο μεγεθος και την ασκηση τα χαλαμε λιγο![]()
Aα...Το μεγεθοις ειναι γυρω στα 17-18 κιλα τα αρσενικα και στα 14-15 τα θηλυκα. Σχετικα μικρα σκυλια ειναι, το υψος απο 35-40 ποντους στο ακρωμιο(εκει που τελειωνει ο λαιμος και αρχιζει η ραχη[περιπου]).χαχα δεν θα με ενοχλουσεΕιναι τρομερη φατσουλα :3 τι μεγεθος εχει περιπου?
To pug μου αρεσει πολυ σαν μεγεθος και σαν φατσουλα :3 Πως ειναι ο χαρακτηρας τουΔηλαδή τα PUG εννοείς! χαχαχα....![]()
...μην ορκίζεσαι ότι είναι (μόνο) dogo!!!Συνεχεια στην αγκαλια σου? Να μη ξεκολλαει απο πανω σου? Να σε ακολουθει ακομα και στο μπανιο? Να καθεται οχι διπλα σου αλλα ΠΑΝΩ σου, συνεχως να μουρμουραει οταν δε το χαιδευεις ? χμμμ ενα dogo... στο μεγεθος και την ασκηση τα χαλαμε λιγο![]()
Δες εδω: Γνωρίστε το Staffie : Staffordshire Bull Terriers in Greeceχαχα δεν θα με ενοχλουσεΕιναι τρομερη φατσουλα :3 τι μεγεθος εχει περιπου?
χαχαχα...μην ορκίζεσαι ότι είναι (μόνο) dogo!!!
Αλλο να σου λέω και άλλο να βλέπεις... πόσες φορές δεν έχω κοντέψει να σκοτωθώ (νύχτα) βγαίνοντας από το μπάνιο!!!
Ευχαριστω πολυ θα το διαβασω
Ναι το ξερω για τα αδεσποτα γιατι εχω υιοθετησει ενα γατακι απο το δρομο και μου εχει βγει πολυ καλοςΔεν θα σου πω για την αγαπημενη μου φυλη τα shar pei. . .
Αλλα για. . .
Τα αδεσποτα. Μολις σωσεις ενα σου εγγυομαι οτι δεν θα ξεκολλαει απο διπλα σου.
θα ειναι για παντα ευγνωμων, θα σε κοιταει στα ματια και θα σου υπενθυμιζει καθημερινα
με την αγαπη ποσο πολυ εκτιμαει αυτο που του προσεφερες!
Eπι τη ευκαιρια... ξερεις ποιος ειναι ο τροπος αποκτησης καθαροαιμου σκυλου?Δεν εχω αποκλεισει τα αδεσποτα απλα θα προτιμουσα καθαροαιμο.
Ευχαριστω πολυΠερα απο την πλακα... νομιζω οτι οι φυλες που ανταποκρινονται σε αυτο που ζητας ειναι τα παγκ, τα γαλλικα μπουλντογκ, τα κινγκ τσαρλς, μινι σναουζερ, πουντλ μινι ... δε μου ρχεται αλλη προς το παρον.
Ναι ναι εννοειτεEπι τη ευκαιρια... ξερεις ποιος ειναι ο τροπος αποκτησης καθαροαιμου σκυλου?