Ποια είναι τα κριτήρια σας για την επιλογή του επαγγελματία εκπαιδευτή...

Ποιο είναι το κύριο κριτήριο σας για την επιλογή του επαγγελματία εκπαιδευτή...

• Γνώμες από γνωστούς, φίλους, forums, TV

Votes: 0 0,0%
  • Τυχαία επιλογή

Votes: 1 5,9%
  • Καλές εγκαταστάσεις σχολής

• Άλλα σκυλιά που έχουν εκπαιδευτεί από αυτόν/ην

Votes: 9 52,9%
  • Εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του εκπαιδευτή

Votes: 3 17,6%
  • Καλό site & διαφήμιση

• Μετά από συζήτηση

• Η τιμή

• Θέμα απόστασης

• Προηγούμενη εκπαίδευση σε σκύλο μου

• Διακρίσεις σκύλων του

• Κάτι άλλο (Τίποτα από τα παραπάνω)

• Total voters
    17

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ποιο είναι το κύριο κριτήριο σας για την επιλογή του επαγγελματία εκπαιδευτή για τον δικό σας σκύλο ?

[Εκπαίδευση βασικής υπακοής, καθήκοντα προστασίας, διόρθωση συμπεριφοράς]​

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Επειδη παλι πρεπει να πουμε ενα :p... ψηφισα το Αλλα σκυλιά που εχουν εκπαιδευτεί απο αυτον/ην.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και εγω διαλεξα το αλλα σκυλια που εχουν εκπαιδευτει απο αυτον και
θα προτιμουσα τα σκυλια αυτα να ηταν ιδιας ρατσας με αυτα που εχω.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Νομίζω οτι δεν μπορεί να σταθεί ως δημοσκόπιση με μόνο μια δυνατή απάντηση....είναι πολυδιάστατο το θέμα κι αυτό φαίνεται κι από το thread ου υπάρχει για την επιλογή σωστού εκπαιδευτή, πόσες παράμετροι υπάρχουν.....
Όλα τα παραπάνω παίζουν τον ρόλο τους....
Θέλω να ξέρω τι έχει καταφέρει με άλλους σκύλους, και της ίδιας φυλής με τον δικό μου, αλλά θέλω και να καθήσει να μου μιλήσει, να μου εξηγήσει τι και πως....

Το μοναδικό που μάλλον δεν θα με ένοιαζε είναι οι εγκαταστάσεις του!Δεν θα με εντυπωσίαζε ένας χώρος με ωραίο γκαζόν και πεεριποιημένα δέντρα τριγύρω...

Ως εκ τούτου δεν μπορώ να απαντήσω τίποτα απο τα παραπάνω...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σίγουρα, η επιλογή εκπαιδευτή είναι πολυπαραμετρικό θέμα. Κι εγώ, που άρχισα με τη σκυλίτσα μου, εκπαίδευση βασικής υπακοής από την περασμένη εβδομάδα, προβληματίστηκα αρκετά.
Βασικά μου κριτήρια επιλογής, χωρίς απαραίτητα να τα ιεραρχώ με την απόλυτη σειρά σπουδαιότητας, ήταν:
α. Είχε εκπαιδεύσει και άλλα bullmastiff και μάλιστα συνάντησα προσωπικά ένα πολύ καλά ακπαιδευμένο και με υπέροχη συμπεριφορά (του φίλου μας teobullmastiff). Στη συνέχεια, έψαξα και μίλησα με 2-3 άλλους ιδιοκτήτες σκύλων που είχαν εκπαιδευτεί εκεί και διέκρινα ικανοποίηση.
β. Από όλες τις συναντήσεις μας μαζί του και από την συζήτηση των ...χιλιάδων ερωτήσεων και επιφυλάξεών μας, καταλήξαμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα και, γενικότερα, στην προσωπικότητά του (αυτή ήταν και η ψήφος μου εδώ, αν και επαναλαμβάνω ότι αδικούνται και άλλες παράμετροι). Παρότι η μέθοδος εκπαίδευσής του προσεγγίζεται και από άλλους έμπειρους εκπαιδευτές, ο συγκεκριμένος μας έπεισε, για τους λόγους που ακολουθούν παρακάτω, στο σημείο γ.
γ. Ενας εκπαιδευτής - που πραγματικά μας άρεσε σαν προσωπικότητα - διατύπωσε την άποψη ότι η βέλτιστη εκπαίδευση μπορεί να γίνει μόνο στην εγκατάστασή του για 1 μήνα και μετά θα μας παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι. Θα μπορούσε να έρχεται συνεργάτης του στο σπίτι, αλλά αυτός πίστευε ότι δεν θα έχουμε το άριστο αποτέλεσμα. Αυτός αποκλείστηκε διότι δεν θα άφηνα εκεί το σκυλί μου, σε κάθε περίπτωση και διότι εφόσον δεν πίστευε τόσο ισχυρά σε εκπαίδευση με τη δική μας συμμετοχή, θα επιλέγαμε κάποιον άλλον που θα πίστευε. Επίσης, ένας άλλος εκπαιδευτής, αρκετά προβεβλημένος, απορρίφθηκε γιατί, αφενός έχω απολυθεί από το στρατό το 1985 και δεν θέλω στρατιωτική προσέγγιση του τύπου "αυτά που λέω εγώ είναι σωστά και όχι όλα όσα έχεις διαβάσει σε βιβλία και σε sites, επί τόσα χρόνια - όλοι αυτοί είναι άσχετοι" ΚΑΙ επιπλέον διέθετε μία από τις πιό βρώμικες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις που έχω δει, τουλάχιστον εγώ.
δ. Ο εκπαιδευτής που επιλέξαμε διαθέτει πολύ καθαρές και οργανωμένες εγκαταστάσεις και αυτό δείχνει ότι δεν έχει "τρικυμία εν κρανίω", πράγμα πολύ σημαντικό για μία επιχείρηση. Από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να παρατηρεί κάποιος σε ένα επαγγελματικό χώρο.

Κατά συνέπεια, εδώ ψήφισα για την προσωπικότητα και την εμπιστοσύνη, αλλά δεν αρκεί...

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Αν μπορεί ο admin να μας κανει αυτο το ποστ με την πολλαπλή επιλογή απαντήσεων. (αν ειναι εφικτό μεχρι 3 απαντησεις) :)

Ευχαριστώ.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προηγούμενη εκπαίδευση σε σκύλο μου... Οι γνώμες των άλλων δε μου λένε τίποτα πλέον, γιατί αυτές είχα ακούσει, είχα δει και τα εκπαιδευμένα σκυλιά τους, δε μου πολυάρεσε όμως η συμπεριφορά του εκπαιδευτή. Τέλος πάντων, τουλάχιστον έχω την εμπειρία (τη δικιά μου!).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia