Ποιες οι επιπτωσεις της στειρωσης στον σκυλο μου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Από τα προηγούμενα 18 σχόλια, που διάβασα, πριν γράψω ;)

FaihDanny

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2015
81
6
35
ΑΑ
Από τα προηγούμενα 18 σχόλια, που διάβασα, πριν γράψω ;)
αα, ωραια δηλαδη μου λες πω δεν εχεις προσωπικη αποψη στο θεμα και διαβαζεις τα σχολια των υπολειπων για να διαμορφωσεις αποψη απ'το ρεζουμε :) τελεια!!
Και για πες μου σε παρακαλω πολυ γνωστη στον τομεα των σκυλων, γιατι δεν πρεπει να του κανω φυλαξη?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
ΑΑ

δεν εχεις προσωπικη αποψη στο θεμα και διαβαζεις τα σχολια των υπολειπων για να διαμορφωσεις αποψη
Δεν σου ειπε 8! σου ειπε 18!
Εκει λοιπόν υπάρχουν και 10 δικές σου απαντήσεις ή δεν σε βολεύει να το καταλάβεις;

• Like
Reactions: mareco

FaihDanny

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2015
81
6
35
Δεν σου ειπε 8! σου ειπε 18!
Εκει λοιπόν υπάρχουν και 10 δικές σου απαντήσεις ή δεν σε βολεύει να το καταλάβεις;
Με βολευει μια χαρα και το καταλαβαινω. Και συγγνωμη κιολας, αν δεν σ'αρεσουν αυτα που λεω/ρωτω και τα σχολια μου, πολυ απλα στριβεις και δεν απαντας. Ουτε στο ζητησα ουτε σε υποχρεωσα! Τοσο απλο :)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Τι δεν καταλαβαινεις;
Σου απάντησε ότι το συμπερασμα το έβγαλε από τα στοιχεία που έδωσες εσύ η ίδια, με τις δέκα απαντήσεις σου...
Από που αλλού θα έπρεπε να το βγάλει; Να πάει σε καφετζού;

• Like
Reactions: mareco

FaihDanny

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2015
81
6
35
Τι δεν καταλαβαινεις;
Σου απάντησε ότι το συμπερασμα το έβγαλε από τα στοιχεία που έδωσες εσύ η ίδια, με τις δέκα απαντήσεις σου...
Από που αλλού θα έπρεπε να το βγάλει; Να πάει σε καφετζού;
Βασικα, εσυ δεν καταλαβες.
Ειπε οτι απ'τα προηγουμενα 18 σχολια εβγαλε συμπερασμα, οχι μονο τα 10 δικα μου.
να απαντησει π.χ. με την δικη του αποψη την οποια και προφανως δεν εχει αφου ουτε ΚΑΝ εξηγει γιατι πιστευει οτι δεν πρεπει ν συνεχισω με φυλαξη?
Γιατι τετοια αμφισβητηση για τις καφετζουδες, εισαι καλυτερος;

FaihDanny

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2015
81
6
35
Σαφέστατα! Εγω βγάζω τα συμπεράσματά μου από τους οιωνούς!
Ακομα χωρις ΔΙΚΗ ΣΟΥ αποψη.....σε νορμαλ κατασταση θα 'πρεπε να σ'ενοχλει αυτο...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Δεν έγραψα την άποψή μου, (και τι μου λένε και οι οιωνοί) γιατί δεν θα την καταλάβαινες (ή δεν θα ήθελες να την καταλαβεις!)
Το σκυλι δεν ειναι υπολογιστής που ακόμα κι αν δεν το «έχεις», σε περίπτωση δυσλειτουργίας το δίνεις και του κάνει κάποιος άλλος μια αναβάθμιση και όλα μετα θα λειτουργούν καλά...
Δυστυχώς εσυ αυτό πιστεύεις και μάλιστα θέλεις να πάς και σε βαθειά νερά!
Το προβλημα ειναι, εκτος απ τον σκυλο σου και εσενα είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουν πρόβλημα και άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα!

FaihDanny

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2015
81
6
35
Καλα, καλα και τωρα που τελειωσες με το αλαζονικο σου παραληρημα, θα σου πω οτι στα παραπανω σχολια μου δεν δικαιολογουμαι ουτε πιστευω πως το σκυλι μου θα μπορεσει να διορθωθει απο εναν εκπαιδευτη, λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως εχει η κατασταση. Οσο πιο καλα και αναλυτικα περιγραψω την κατασταση, ΤΟΣΟ πιο ακριβεις και 'τιαριαστες' αν θες, θα ειναι και οι απαντησεις.
Αλλα προφανως εσυ γραφεις με αλλα λογια το ρεζουμε των παραπανω και δεν καταλαβαινεις πως ο σκυλος δεν εχει προβλημα συμπεριφορας, δρα φυσιολογικα,ειναι εκπαιδευσιμος και εχει βελτιωθει.
Αυτα απο εμενα, αν θες κατανοεις, αν οχι, συγγνωμη αλλα απλως αποχωρεις!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
εστω οτι ερχεται καποιος στην φιλοζωική σου και ζητουσε σκυλο για φυλαξη {αλλα οχι στειρωμενο αφου θα μαμουχαλευε μετα}
θα του το εδινες;

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Καλα, καλα και τωρα που τελειωσες με το αλαζονικο σου παραληρημα, θα σου πω οτι στα παραπανω σχολια μου δεν δικαιολογουμαι ουτε πιστευω πως το σκυλι μου θα μπορεσει να διορθωθει απο εναν εκπαιδευτη, λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως εχει η κατασταση. Οσο πιο καλα και αναλυτικα περιγραψω την κατασταση, ΤΟΣΟ πιο ακριβεις και 'τιαριαστες' αν θες, θα ειναι και οι απαντησεις.
Αλλα προφανως εσυ γραφεις με αλλα λογια το ρεζουμε των παραπανω και δεν καταλαβαινεις πως ο σκυλος δεν εχει προβλημα συμπεριφορας, δρα φυσιολογικα,ειναι εκπαιδευσιμος και εχει βελτιωθει.
Αυτα απο εμενα, αν θες κατανοεις, αν οχι, συγγνωμη αλλα απλως αποχωρεις!
Πάλι λάθος κατάλαβες! (ή θέλησες να καταλάβεις...)
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι εχει πρόβλημα ο σκύλος΄ εσύ πιστεύω ότι είσαι το πρόβλημα!

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
FaihDanny, απ' ότι έχω καταλάβει και από άλλες αναρτήσεις σου, είσαι μέλος μιας φιλοζωικής οργάνωσης;