αα, ωραια δηλαδη μου λες πω δεν εχεις προσωπικη αποψη στο θεμα και διαβαζεις τα σχολια των υπολειπων για να διαμορφωσεις αποψη απ'το ρεζουμεΑπό τα προηγούμενα 18 σχόλια, που διάβασα, πριν γράψω![]()
Δεν σου ειπε 8! σου ειπε 18!ΑΑ
δεν εχεις προσωπικη αποψη στο θεμα και διαβαζεις τα σχολια των υπολειπων για να διαμορφωσεις αποψη
Με βολευει μια χαρα και το καταλαβαινω. Και συγγνωμη κιολας, αν δεν σ'αρεσουν αυτα που λεω/ρωτω και τα σχολια μου, πολυ απλα στριβεις και δεν απαντας. Ουτε στο ζητησα ουτε σε υποχρεωσα! Τοσο απλοΔεν σου ειπε 8! σου ειπε 18!
Εκει λοιπόν υπάρχουν και 10 δικές σου απαντήσεις ή δεν σε βολεύει να το καταλάβεις;
Βασικα, εσυ δεν καταλαβες.Τι δεν καταλαβαινεις;
Σου απάντησε ότι το συμπερασμα το έβγαλε από τα στοιχεία που έδωσες εσύ η ίδια, με τις δέκα απαντήσεις σου...
Από που αλλού θα έπρεπε να το βγάλει; Να πάει σε καφετζού;
Σαφέστατα! Εγω βγάζω τα συμπεράσματά μου από τους οιωνούς!Γιατι τετοια αμφισβητηση για τις καφετζουδες, εισαι καλυτερος;
Ακομα χωρις ΔΙΚΗ ΣΟΥ αποψη.....σε νορμαλ κατασταση θα 'πρεπε να σ'ενοχλει αυτο...Σαφέστατα! Εγω βγάζω τα συμπεράσματά μου από τους οιωνούς!
Πάλι λάθος κατάλαβες! (ή θέλησες να καταλάβεις...)Καλα, καλα και τωρα που τελειωσες με το αλαζονικο σου παραληρημα, θα σου πω οτι στα παραπανω σχολια μου δεν δικαιολογουμαι ουτε πιστευω πως το σκυλι μου θα μπορεσει να διορθωθει απο εναν εκπαιδευτη, λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως εχει η κατασταση. Οσο πιο καλα και αναλυτικα περιγραψω την κατασταση, ΤΟΣΟ πιο ακριβεις και 'τιαριαστες' αν θες, θα ειναι και οι απαντησεις.
Αλλα προφανως εσυ γραφεις με αλλα λογια το ρεζουμε των παραπανω και δεν καταλαβαινεις πως ο σκυλος δεν εχει προβλημα συμπεριφορας, δρα φυσιολογικα,ειναι εκπαιδευσιμος και εχει βελτιωθει.
Αυτα απο εμενα, αν θες κατανοεις, αν οχι, συγγνωμη αλλα απλως αποχωρεις!