Πολλά σκυλιά παρατημένα. SOS

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Κάνοντας τυχαία μία βόλτα πίσω από ένα βουνό της Πτολεμαϊδας (δεν ξέρω πως λέγεται γιατί δεν είμαι από εκεί), βρέθηκα σε μία χωματερή όπου εμφανίστηκαν πάνω από 20 σκυλιά.:eek: :eek: :eek:
Άλλα ημίαιμα και άλλα έμοιαζαν με καθαρόαιμα (γιούρα, ελλ.τσοπανόσκυλο, λυκόσκυλο κ.α.)σε διάφορες ηλικίες. Από όπου και αν κοιτούσα έβγαινε και ένας σκύλος.
Τα σκυλιά προφανώς παρατημένα και άλλα χαμένα έχουν βρει καταφύγιο σε αυτό το χώρο που από το πολύ σκουπιδαριο μοιάζει με χωματερή. Όλα αδυνατισμένα και φοβισμένα, παρόλα αυτά έδειχναν να θέλουν να πλησιάσουν το αυτοκίνητο μου και διστακτικά κουνούσαν τις ουρές τους. Σε κατοίκους της περιοχής που ρώτησα μου είπαν "ε, αυτά τρώνε τα σκουπίδια, δεν έχουν ανάγκη. Τα πιο δυνατά επιβιώνουν".
Τους πήγα ένα τσουβάλι τροφή, μετά όμως τι θα γίνει?
Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες, όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από αυτά ή και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο θελήσει.

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Ανήκει στον δήμο Κοζάνης. Υπάρχει κανένας από τον δήμο Κοζάνης σε αυτό το φόρουμ για να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες ? Φοβάμαι μην πηγαίνοντας στον δήμο γράψω και την καταδίκη τους (καταλαβαίνετε τι εννοώ)

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Ύστερα από πολλές μέρες προσπάθειας για επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο στο δήμο Πτολεμαϊδας για το θέμα των παραπάνω σκυλιών κατάφερα να μιλήσω μαζί τους. Μου είπαν οτι ΘΑ ανοιξει κυνοκομείο και Θα έχει κτηνιάτρους....άμεσα.
Πως τα συγκεκριμένα σκυλιά μάλλον ανοίκουν σε φάρμα που έχει λίγο πιο μακρια. Τους είπα "μα είναι πολλά, πάνω από 20".
Μου απάντησαν "Ναι, ναι, τους έχουν γίνει συστάσεις και όταν ανοίξει το κυνοκομείο τα σκυλιά θα μεταφερθούν εκεί και θα στειρωθούν, άλλωστε η χωματερή που είδατε θα κλείσει και στην θέση της θα μεταφερθεί ένα χωριο..." :confused:
Τους διευκρίνησα πως με ενδιαφέρει να ΜΗΝ θανατωθούν τα σκυλιά και πως θα πηγαίνω τακτικά να τα βλέπω.
Έλα όμως που εγώ επιστρέφω στην αθήνα την κυριακή (αυτο δεν τους το είπα)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix