Πολλες αποριες

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Εχουμε και λεμε η κουταβιτσα μου ειναι σχεδον 3 μηνων και την εχω 10 μερες.Ποση τριχα ειναι φυσιολογικο να πεφτει γιατι εχω παρατηρησει μια αυξηση.Εχουμε και μαλακα αλλα σχηματισμενα κακα και ενα ξυσιμο περισσοτερο απο τις αλλες μερες.Τρωει ξηρα nutram puppy chiot 3 φορες την ημερα τι να κανω μηπως να παω στον κτηνιατρο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Είναι φυσιολογική η πτώση της τρίχα!Και τους επόμενους μήνες που θα αναπτύσσεται η μικρή θα έχετε πολύ τρίχα!Μέχρι να φύγει η puppy τρίχα και να αντικατασταθεί από την μόνιμη...

10 μέρες την έχεις?

Καλύτερα να την πας στον κτηνίατρο να την κάνει ένα check για προληπτικό έλεγχο για εσωτερική αλλά και εξωτερική αποπαρασίτωση!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Την εχω κανει εσωτερικη και το πρωτο εμβολιο στον κτηνιατρο.Εξωτερικη οχι ακομη ειπε ο κτηνιατρος, για τα κακα που βγαινουν μαλακα τι να κανω της δινω μαζι με την τροφη βρασμεν ρυζι αλλα δεν το τρωει.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Είναι φυσιολογική η πτώση της τρίχα!Και τους επόμενους μήνες που θα αναπτύσσεται η μικρή θα έχετε πολύ τρίχα!Μέχρι να φύγει η puppy τρίχα και να αντικατασταθεί από την μόνιμη...
Αυτό δεν ήξερα οτι ισχύει,για την ακρίβεια πρώτη φορά το ακούω!
Και εγώ παρατήρησα έντονη τριχόπτωση αυτές τις μέρες αλλά δεν ξέρω σε τί οφείλεται!Η τροφή της είναι η royal cannin,βέβαια έλειψα και σε ένα ταξίδι για μία εβδομάδα και ήταν κάπως ανήσυχη αλλα δεν ξέρω αν αυτό μπορώ να το συνδυάσω με την έντονη τριχόπτωση της!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Την εχω κανει εσωτερικη και το πρωτο εμβολιο στον κτηνιατρο.Εξωτερικη οχι ακομη ειπε ο κτηνιατρος, για τα κακα που βγαινουν μαλακα τι να κανω της δινω μαζι με την τροφη βρασμεν ρυζι αλλα δεν το τρωει.
Όσο για τα κακά μπορεί και να οφείλονται στην τροφή αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος!Πόσες ημέρες την ταίζεις την συγκεκριμένη τροφή;
Εγώ πάντως 3 μηνών της είχα κάνει εξωτερικά αποπαρασίτωση αν θυμάμαι καλά!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Επειδή είναι περίοδος προσαρμογής στην ξηρά θα σε συμβούλευα να μην της βάζεις τίποτα άλλο στην ξηρά!
Αφού λες ότι ναι μεν είναι μαλακά αλλά σχηματισμένα μπορεί να είναι επειδή τα εντεράκια της αρχίζουν να συνηθίζουν σε ξηρά τροφή, σε συνδυασμό με τις αποπαρασιτώσεις που γίνονται σε αυτήν την ηλικία μπορεί αυτό να της προξενεί τα μαλακά κακάκια!Εγώ θα της έδινα μόνο ξηρά και θα περίμενα...

Συμβουλέψου τον κτηνίατρο!Ότι και να σου πω εγώ τον τελευταίο λόγο έχει ο κτηνίατρος!

Αυτό δεν ήξερα οτι ισχύει,για την ακρίβεια πρώτη φορά το ακούω!
Και εγώ παρατήρησα έντονη τριχόπτωση αυτές τις μέρες αλλά δεν ξέρω σε τί οφείλεται!Η τροφή της είναι η royal cannin,βέβαια έλειψα και σε ένα ταξίδι για μία εβδομάδα και ήταν κάπως ανήσυχη αλλα δεν ξέρω αν αυτό μπορώ να το συνδυάσω με την έντονη τριχόπτωση της!
Άγγελε με την προϋπόθεση ότι ο σκύλος δεν έχει κάτι δερματικό, έτσι?

Γι αυτό λέμε ότι ο σκύλος σε αυτούς του μήνες είναι στα άσχημα του, πέφτει τρίχα, αναπτύσσονται ατσούμπαλα μερικά κτλ και όλα αυτά μέχρι να κατασταλάξουν...

Last edited:

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Ξηρα της δινω 10 μερες που την εχω το βρασμενο ρυζι μου το ειπε ο κτηνιατρος αρα εφοσον δεν το τρωει θα της δινω μονο ξηρα και ποσες μερες περιμενω να δω διαφορα?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ξηρα της δινω 10 μερες που την εχω το βρασμενο ρυζι μου το ειπε ο κτηνιατρος αρα εφοσον δεν το τρωει θα της δινω μονο ξηρα και ποσες μερες περιμενω να δω διαφορα?
Διαφορά στην τροφή βλέπεις μετά απο κανένα 10ήμερο περίπου!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Τελικα εχουμε την πρωτη μας (και ελπιζω τελευταια) αλλεργια εμφανισε αραιωση στο μπροστα μερος απο το αριστερο αυτι :(.Παρασκευη παμε στον κτηνιατρο.01032011087..jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87