Την εχω κανει εσωτερικη και το πρωτο εμβολιο στον κτηνιατρο.Εξωτερικη οχι ακομη ειπε ο κτηνιατρος, για τα κακα που βγαινουν μαλακα τι να κανω της δινω μαζι με την τροφη βρασμεν ρυζι αλλα δεν το τρωει.
Επειδή είναι περίοδος προσαρμογής στην ξηρά θα σε συμβούλευα να μην της βάζεις τίποτα άλλο στην ξηρά!
Αφού λες ότι ναι μεν είναι μαλακά αλλά
σχηματισμένα μπορεί να είναι επειδή τα εντεράκια της αρχίζουν να συνηθίζουν σε ξηρά τροφή, σε συνδυασμό με τις αποπαρασιτώσεις που γίνονται σε αυτήν την ηλικία μπορεί αυτό να της προξενεί τα μαλακά κακάκια!Εγώ θα της έδινα
μόνο ξηρά και θα περίμενα...
Συμβουλέψου τον κτηνίατρο!Ότι και να σου πω εγώ τον τελευταίο λόγο έχει ο κτηνίατρος!
Αυτό δεν ήξερα οτι ισχύει,για την ακρίβεια πρώτη φορά το ακούω!
Και εγώ παρατήρησα έντονη τριχόπτωση αυτές τις μέρες αλλά δεν ξέρω σε τί οφείλεται!Η τροφή της είναι η royal cannin,βέβαια έλειψα και σε ένα ταξίδι για μία εβδομάδα και ήταν κάπως ανήσυχη αλλα δεν ξέρω αν αυτό μπορώ να το συνδυάσω με την έντονη τριχόπτωση της!
Άγγελε με την προϋπόθεση ότι ο σκύλος δεν έχει κάτι δερματικό, έτσι?
Γι αυτό λέμε ότι ο σκύλος σε αυτούς του μήνες είναι στα άσχημα του, πέφτει τρίχα, αναπτύσσονται ατσούμπαλα μερικά κτλ και όλα αυτά μέχρι να κατασταλάξουν...