Πολυ ασχημα νεα! Θα την χασω συντομα

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Andrianna εχω ΣΟΚΑΡΙΣΤΗ αυτη την δυσκολη στιγμη...

Πραγματικα πιστευω οτι υπαρχουν αγγελοι κατω στην γη και πιστευω η εσμεραλντα και οποιο μας σκυλι εχουμε κοντα μας ειναι ο αγγελος μας...

οπως την φροντηζες τοσα χρονια και την αγαπουσες συγουρα θα την προσεχουν και θα την φροντιζουν οι αγγελοι οταν την παρουν κοντα τους...

αλλα θα σου πω κι ολας οτι πιστευω πολυ στα θαυματα... και εχουν συμβει ανα καιρους πραγματα ανεξηγητα που πραγματικα πιστεψα οτι καποια δυναμη απο πανω βοηθησε...

πραγματικα ευχωμαι η παναγια να βοηθηση την κουκλα σου και να το υπερβει το εμποδιο και να γινει και παλι καλα...

απο τα βαθυ της καρδιας μου ευχωμαι να γινει γρηγορα καλα η υπεροχη πριγκηπισα σου...

Ευχωμαι κουραγιο και υπομονη μετα απο μια καταιγιδα βγαινει παντα ο ηλιος και πιστευω οτι συγουρα θα βγει και ξανα ο ηλιος σε σας Αντριαννα και την μικρη σου...

Ειναι πολυ τυχερη που σε εχει κοντα της ...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Εκει εχεις δικιο- αλλα το μαστινο για μενα ειναι μαλλον απιαστο ονειρο!
ΔΕΝ εχω τις δυνατοητες, ειδικα τον χορου, να συντηρησω εναν τετοιο σκυλο.

Και ο αντρας μου μαλλον θα ηθελε μια φεραρι ή Lamborghini- και οδηγει ενα Σεατ!
u know better! αλλα οχι και σεατακια τα γαλλικα :D ποιο πολυ για mini s φερνουν.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Σε πολλα forum του εξωτερικου υπαρχει η ενοτητα rainbow bridge...Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να υπαρχει ενας χωρος ωστε να ευχομαστε στα αγαπημενα μας ζωακια που χανουμε..
Κι εγω προσπαθησα να ανοιξω ενα ξεχωριστο για την esmeralda και αμεσως σβηστηκε..Μα τι απαγορευσει ειναι αυτη? προσβαλλα κανεναν? Δεν ειναι σημαντικο θεμα αυτο?
Θελουμε καποιοι να της ευχηθουμε,να ανταλλαξουμε αποψεις και να προσπαθησουμε να τη πεισουμε να γυρησει πισω..γιατι την εχουμε αναγκη εμεις..αλλα και το forum..
Υπαρχει post που να μην εχει επεμβει?Υπαρχει post που να μην εχει βοηθησει?Ειτε ειναι θεμα ιατρικων γνωσεων,διατροφικων,καλλοπιστικων τα παντα...
Δηλαδη απαγορευεται εσεις οι χειριστες να πουμε δημοσιως το ιστατο χαιρε..

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Μούδιασα ολόκληρη διαβάζοντας το μήνυμά σου. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι γιατί έχω χάσει σκυλάκι. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να το διπλοτσεκάρεις, να πας σε δεύτερο σε τρίτο γιατρό για να επιβεβαιώσεις ότι όντως είναι καρκίνος. Και το πιο σημαντικό, να μην σε βλέπει να κλαις γιατί σίγουρα θα καταλάβει πως κάτι τρέχει και δεν θα αισθάνεται καλά. Για όσο ζησει ακόμα κάνε τις μέρες αυτές μοναδικές.

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
φρενσι

θα σου πω κατι αν και το εχω ηδη αναφερει και στο παρελθον.πριν
5 μηνες εχασα την ντιντη μου ενα ημιαιμο γιορκσαιερ.την χτυπησε αυτοκινητο.ηταν 4 ετων.δυστυχως τον τελευταιο χρονο μνω σε αλλη πολη και η ντιντη μου στο πατρικο.ουσιαστικα την εζησα καλα 3 χρονια.μονο 3 χρονια.ακομα και τωρα που το γραφω δακριζω........δεν ειχα πολυ χρονο μαζι της......μετα απο 3 μηνες πηρα την ιντη.ηθελα γιορκ,αλλα επειτα σκεφτηκα πως δεν ηθελα την ιδια φυλη γιατι θα εμοιαζε με την ντιντη μου.αποκτησα μαλτεζ και περιοριστικα στο ονομα .....ιντη.
δεν θα σου πω αν θα πρεπει να παρεις την ιδια φυλη η οχι.αυτο θα το κρινεις εσυ και οπως νιωθεις εσυ καλυτερα.η γνωμη μου ειναι να παρεις ομως ενα.ενα σκυλακι ειναι παντα ενα νεο σκυλακι.σιγουρα δεν θα ειναι οπως η εσμεραλδα αλλα θα εχει και αυτο τον δικο του χαρακτηρα.
τα σκυλακια μας δινουν πολυ χαρα μεσα στην συντομη ζωη τους.αυτο ειναι αληθεια.θα μπορουσα να φανταστω ενα κοσμο χωρις τηλεφωνο,ρευμα ηλεκτρικες συσκευες,ανεσεις,αλλα ΠΟΤΕ εναν κοσμο ΧΩΡΙΣ ΖΩΑ.

υγ.κουραγιο και καλη δυναμη.

beauty

Member
27 Αυγούστου 2008
18
0
κοζανη
οτι ειναι να γινει θα γινει.υπομονη κουραγιο κ καλη δυναμη σου ευχομαι frenchieFan. κανεις οτι περνα απο το χερι σου,οτι ειναι δυνατον να το κανεις καλα κ να του προσφερεις ζωη κ χαρα. σκεψου ποση αγαπη του εδωσες κ συνεχιζεις να του δινεις. σκεψου ποση αγαπη ατελειωτη σου εδωσε κ εκεινο.στο τελος αυτο ειναι που μενει.

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
frenchieFan σε καταλαβαίνω! και γω το λυκάκι μου την πέμπτη το έχασα...

eadie επίσης!

eadie έχεις δίκιο, απλά ο χρόνος παίζει μεγάλη σημασία για όλα...

παιδιά χάσαμε τα δικά μας και να ναι καλά εκεί που θα είναι(κάποια μέρα θα συναντηθούμε...), όμως υπάρχει σίγουρα ένα σκυλάκι εκεί έξω για τον καθένα μας που θέλει την αγάπη και την βοήθεια μας.
και το σκυλάκι αυτό δεν έρχεται να "αντικαταστήσει" τον φίλο μας που χάθηκε, προς θεού` έρχεται να μας βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο στο να ζήσουμε την υπόλοιπη ζωή μας χαρούμενα...

προσωπικά πιστεύω οτι πάντα θα έχω ένα κενό στην καρδιά μου...

την καλημέρα μου σε όλους!

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Αχ, Αντριάννα μου...
Αν και τα είχμε πει πριν λίγο καιρό, μόλις διάβασα αυτό το post, και ειλικρινά κλαίω αυτή τη στιγμή...
Διάβασα όλα όσα έχουν γράψει τα παιδιά και "εικονοποίησα" τα συναισθήματα όλων σας, είναι πολύ δύσκολο...
Δεν έχω χάσει ποτέ ζωάκι γιατί πρώτη φορά απέκτησα τα ινδικά χοιριδιάκια μου πριν 6 μήνες και θα ζήσουν 5-8 χρόνια να τα χαίρομαι και να με χαίρονται και τα λατρεύω πραγματικά, αλλά σκύλο που ακόμη δεν απέκτησα, δεν θέλω να σκέφτομαι το τέλος του...
Θέλω να σκέφτομαι τη ζωή μαζί του και όλες τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε...
Και καλά να ζήσει ο σκύλος τη ζωή του ευτυχισμένος μέχρι τα γηρατειά του... αλλά όταν διαβάζω για φόλες και ατυχήματα με αυτοκίνητο και τέτοια... άστο καλύτερα!
Πάντα με λουρί θα το έχω το δικό μου, δεν υπάρχει περίπτωση!
Αντριάννα, η Esmeralda σου, είναι σε καλό τόπο... μέσα στην καρδιά σου... Παράδεισος....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.