Πονάει η ουρά της και δεν την σηκώνει.

olgaki

Active Member
24 Ιανουαρίου 2013
27
0
Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας!
Έχω ένα θηλυκό λαμπραντόρ και μόλις πάω να ακουμπήσω την ουρά της κλαίει και δεν την σηκώνει ψηλά όπως την έχει συνήθως και την πονάει. Προσπάθησα να κοιτάξω αν έχει κάτι αλλά δεν βρήκα κάτι. Προχτές πήγαμε για μπάνιο και μπήκε στη θάλασσα και ανέβηκε κ σε κάποια σημεία που είχε πέτρες η θάλασσα, δεν ξέρω μήπως χτύπησε εκεί αλλά δεν νομίζω γιατί ήταν μια χαρά μετά έτρεχε έπαιζε κανονικά! Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα στην ουρά ή τι μπορώ να κάνω. Εννοείται αν επιμείνει θα πάω στον κτηνίατρο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Να πας στον γιατρό σου έτσι κι αλλιώς.
Πάρτον τουλάχιστον, ένα τηλέφωνο.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Οπως σου ειπε και η Μareco,να πας μια βολτα απο τον γιατρο.Οταν ειχαμε και παθει και 'μεις κατι παρομοιο (ειχε μαζεμενη την ουρα του και εδειχνε να τον ποναει αν πηγαινε να την σηκωσει),δεν ηταν τελικα προβλημα με την ουρα,αλλα μολυνση στον ποπο..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Kαι σε συνδιασμό με το άλλο σου θέμα για τα σκληρά κακά, πολύ πιθανό να είναι πρόβλημα με τον ποπό, άμεσα κτηνίατρο.

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Το ίδιο ακριβώς έπαθε ένας φίλος αφου είχε βάλει το δικό του στην θάλασσα και μετά την επόμενη μέρα δεν σήκωνε της ουρά,την πήγε στον γιατρό και μάλλον θλάση είχε πάθει,τις έδωσε κάτι χάπια και σε κανα δυο τρεις μέρες ήταν μια χαρα

olgaki

Active Member
24 Ιανουαρίου 2013
27
0
Πήρα τον κτηνίατρο και θα την πάω σήμερα το απόγευμα! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.. Η καημενούλα κλαίει μόλις πάω να πλησιάσω την ουρά της!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Είναι μια πάθηση που λέγεται limber tail syndrome και μπορεί να το πάθει ο σκύλος αν κολυμπίσει σε κρύα νερά. Συνήθως με ξεκούραση και καμιά φορά και τίποτα αντιφλεγμονόδη είσαι ok.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αν ο σκυλος κανει μπανιο και δε στεγνωσουμε μετα καλα την ουρα , στη βαση της κυριως, τοτε αυτη μπορει να πεσει και να παραμεινει μερες ετσι. Κι εμεις το χουμε παθει, αλλα δε δειχνουν να πονανε. Περαστικα!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

olgaki

Active Member
24 Ιανουαρίου 2013
27
0
Πραγματικά με καθησυχάζει που έχει παρόμοια εμπειρία και κάποιος άλλος! Κι εμένα δεν πονάει όλη την ώρα απλά μόλις πάω να την ακουμπήσω τότε γκρινιάζει! Ελπίζω πάντως με τις μέρες να της περάσει!

olgaki

Active Member
24 Ιανουαρίου 2013
27
0
Τελικά τι ήταν; Αν έκανε και μπάνιο στη θάλασσα αυτό που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι cold tail. Συνήθως περνάει από μόνο του με ξεκούραση.
Τελικά ήταν όντως από το μπάνιο στη θάλασσα!! Και ευτυχώς πέρασε με ξεκούραση αφού η καημένη ήταν ξάπλα όλη μέρα γιατί δεν μπορούσε να σηκώσει την ουρά της!