Που να τη πάω για στείρωση?

MelMel

New Member
20 Νοεμβρίου 2016
3
3
34
Μάζεψα επιτέλους μερικά εκατοστάρικα και το αποφάσισα να τη στειρώσω, για να μην αγχώνομαι κι εγω με υπερήχους κάθε χρόνο όλο και περισσότερο όσο μεγαλώνει. Είναι θήλυκιά, 4 κιλά περίπου, και μένουμε παγκράτι. Δεν με πειράζει να ταξιδέψω Αττική, αλλά θα προτιμούσα να την πάρω την ίδια μέρα σπίτι και να μη μείνει εκέι το βράδυ, γιατι είχαμε μια περιπέτεια προπερσυ με μόλυνση λεπτου εντερου που της εκαναν εγχείρηση και εμεινε αρκετες μερες στο νοσοκομειο και έχει ψυχολογικά το παιδί απο τοτε, ακομα το δουλευουμε... :LOL::LOL: Τελος παντων, θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν ειχε κανεις να μου προτεινει που ακριβως να την παω, γιατι εγω προσωπικα μαλλον ολο σε ασχετους και απατεωνες πεφτω, το εχει η τυχη μου φαινεται. Τα λεφτα δεν ειναι και τοσο προβλημα, νταξει να μην ειναι εξωπραγματικη η τιμη, αλλα αυτο που προεχει ειναι το παιδι να ειναι καλα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!! <3

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.332
... μένουμε παγκράτι.
Δεν με πειράζει να ταξιδέψω Αττική, ...
Παγκράτι...Αττικής; o_O Τι φάση;;; :eek::D
Αυτό με το άγχος και τους υπέρηχους κλπ, τι ακριβώς είναι;
Γιατί πρέπει ντε και καλά, να την στειρώσεις;
Τι ηλικία έχει;
Δεν έχεις μόνιμο γιατρό;

• Like
Reactions: Nizinny

MelMel

New Member
20 Νοεμβρίου 2016
3
3
34
Παγκράτι...Αττικής; o_O Τι φάση;;; :eek::D
Αυτό με το άγχος και τους υπέρηχους κλπ, τι ακριβώς είναι;
Γιατί πρέπει ντε και καλά, να την στειρώσεις;
Τι ηλικία έχει;
Δεν έχεις μόνιμο γιατρό;
Εννοώ ότι δεν είναι ανάγκη να είναι κοντά στην περιοχή μου. Υπάρχουν πολλές μινι κληνικές κοντά μου, αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να την παω καπου αξιοπιστα, κι ας ειναι στην αλλη ακρη της αττικης.
Ειναι τεσσεραμισι και οσο μεγαλωνει μου ειπαν 3 κτηνιατροι οτι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παθει πυομητρα κτλ, οποτε εφοσον δεν σκοπευω να την ζευγαρωσω δεν υπαρχει λογος να ειμαι στην τσιτα ολη την ωρα. Επισης καθε φορα υποφερει γτ την εχουμε μεσα στο σπιτι με βρακακι το οποιο μισει και καθεται στο κρεβατακι ολη την ωρα με καταθληψη για μια βδομαδα, δεν αντεχω να την βλεπω ετσι. Υπαρχουν πολλοι λογοι, τελος παντων, η αποφαση εχει παρθει πλεον μετα απο παρα πολυ σκεψη, τωρα απλα ψαχνω για το καταλληλο μερος και ατομο.
Δεν εχω μονιμο γιατρο, δυστυχως. Απο τον θανατο του καλογεροπουλου αλλαζουμε κτηνιατρο καθε τοσο, δεν εχω βρει κανενα μεχρι στιγμης που να μου εμπνεει εμπιστοσυνη,εξου και το thread.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.