Πράσινο σπυράκι..(?)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Παιδια καλησπερα σας,
Σημερα παρατηρησα στο πισω ποδι του Τζοκερ, απο την μεσα πλευρα ενα σπυρακι, που στην ακρη εχει χρωμα σαν πρασινο σκουρο..
Τι ειναι?Ξερει κανεις?
Αυριο θα τον παω στον κτηνιατρο για το πρωτο εμβολιο και θα του το δειξω, αλλα αν καποιος ξερει κατι ας μου το πει.:(

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Οχι, σαν σπυρακι ειναι απλα στην ακρη ειναι πρασινο.Στο σημειο που εχει βγει δεν εχει τριχες και για αυτο το ειδα..

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Τσιμπουρακι και μαλιστα σαν να λέιπει το "κεφαλι". Ελεγξε το μικρουλη σου στο σημειο.
Πως το έβγαλες;

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Τσιμπουρακι και μαλιστα σαν να λέιπει το "κεφαλι". Ελεγξε το μικρουλη σου στο σημειο.
Πως το έβγαλες;
ειναι φωτο για παραδειγμα δεν ενηκει σε κανεναν απο εδω

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εμενα το εχει κανενα χρονο.Οσοι γιατροι το ειδαν μου ειπαν να μη το πειραξω.Αργοτερα μου λαχανισε και μετα σαν να ασπρισε.Το εχω ξαναδειξει.Μου ειπαν να μη το πειραξω.Λεω μηπως να το βγαλουμε;Και μου ειπαν οχι.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Μμμ..Δεν μπορω να το βγαλλω φωτο δεν φαινεται, ειναι πολυ μικρο, ναι κατι σαν ελιτσα
Το επιασα και μου φανηκε σαν να ειχε καυκαλο, ειναι μικρο σαν σπυρακι που βγαζουμε στο προσωπο
Αυριο θα μαθουμε και απο τον κτηνιατρο

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
οτι ήμουν έτοιμος να ρωτήσω....
αν ειναι σπυρακι σαν τα δικα μας κι εχει πιασει κακκαλο... ( ξεραμενο αιμα,,...)
τεσπα ο γιατρος ξερει καλυτερα...
αναμενουμε....

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Πηγαμε σημερα, και μας ειπε να μην το πειραξουμε, απλα να βαζω λιγο μπεταντιν και θα φυγει απο μονο του με τον καιρο

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλησπέρα σας!
για να μην ανοίξω καινούριο τόπικ αφού ειναι παρόμοιο και το δικό μου θέμα θα δανειστώ του φίλου/ης dogzlover..

τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πως κάτι ενοχλεί τον μικρό στο αριστερό μπροστινό του πόδι επειδή το έγλειφε συνέχεια..το έψαχνα ξανά και ξανά μα δεν έβλεπα κάτι..
έτσι το ξανά έψαξα πάλι καλύτερα πριν απο λίγο και είδα οτι ανάμεσα απ το τελευταίο και το προ τελευταίο δάχτυλο υπάρχει κάτι σαν σπυράκι?
ξέρω πως είναι τα τσιμπούρια και πως φαίνονται όταν έχουν μπει μέσα αλλά δεν μου μοιάζει με κάτι τέτοιο...
σας βάζω και φωτογραφίες αν και δεν φαίνεται πολύ καλά..

μοιάζει με κάτι σαν ερέθισμα ή κατι τέτοιο..
αύριο είναι και κλειστός ο κτηνίατρος και ανησυχώ...
τι μπορεί να είναι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Δεν φαίνεται καλά από τις φωτό. Μπορεί κατά την διάρκεια της βόλτας, να του μπήκε κανένα ξένο σώμα και να δημιούργησε αυτόν τον ερεθισμό. Παρακολούθησέ το για σήμερα. Δες μήπως κοκκινήσει ή μεγαλώσει. Σίγουρα τον ενοχλεί αλλά νομίζω ότι μπορεί να περιμένει μέχρι να ανοίξει ο γιατρός σου. Εκτός κι αν τον δεις να βασανίζεται πολύ, οπότε τρεχαλίτσα σε εφημερεύων :)
Περαστικά του και ενημέρωσέ μας.