Πράσινο σπυράκι..(?)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Cathy93, εσενα εχει καυκαλο στην ακρη?Απο οτι ειδα ειναι στο μεγεθος με αυτο που εχει και το δικο μου σκυλι.Αν καταλαβα καλα απο τις φωτο, ειναι αναμεσα στα δαχτυλα?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ευχαριστώ πολύ μαρέκο!!σήμερα δεν έδειξε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα και μου φαίνεται το ίδιο με χθες σε μέγεθος και χρώμα..
σίγουρα όμως θα τον δει αύριο και ο κτηνίατρος οπότε θα ξέρουμε στα σίγουρα τι είναι...

dogzlover δεν θα έλεγα οτι είναι ιδιαίτερα σκληρό εχει κατι σαν ?φυσαλίδες? πάνω πάνω και είναι κάπως ροζουλί..
ναι είναι ανάμεσα απ' τα δυο τελευταία δάχτυλα..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
λοιπόν πήγα σήμερα στον κτηνίατρο και αφού το είδε και το άνοιξε μου είπε πως κάτι του μπήκε στο πόδι αγκάθι μάλλον αλλά το έβγαλε μόνος του και έτσι δεν του έκανε τίποτα και ούτε μου είπε να του βάλω κάτι..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αντε,ολα καλα λοιπον...Δεν εβαλε ουτε ο γιατρος κατι στην ανοιχτη πληγη;
ναι ευτυχώς όλα καλά!!!!οχι δεν έβαλε τίποτα μου είπε οτι έχει σχεδόν καθαρίσει η πληγή και οτι δεν χρειάζεται να βάλει κάτι..
δεν έτρεχε αίμα ή τίποτα τέτοιο..
Οκ, δεν ηταν κατι κακο, ευτυχως..
ναι πραγματικά ηρέμισα τώρα!!τέλος καλό όλα καλά κι ας χάλασα 85 ευροπουλάκια...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ε μιας που τον πήγα είπα να του κάνω και κάτι εμβόλια που είχε για τον αύγουστο και να του βάλω επιτέλους και το τσιπ!!!